Roman-ZA Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 zelos Horizons su super, aj bez GMT a skoro vsetky vypredane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Tak ještě přihodím dvě fotky - strojovna je docela hezká a lumi taky ujde. Vadí mi tři věci - ta luneta je opravdu běžně totálně nečitelná, ocenil bych ten novější tah s integrovanou regulací a minutová ručička měla být o chlup kratší. Ale jinak jsou super :-)Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 27. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 (upraveno) Jak jsem o vlákno vedle pochválil Tuseno za délku ruček, tak je pravda že tady s ohledem na šířku a tvar zašel Zelos hodně daleko... minutová ručka nesmyslně překrývá minutové indexy EDIT - Ale zase jenom 50ks série a ETA uvnitř, to taky není špatné provedení Upraveno 27. srpna 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 (upraveno) Upraveno 30. srpna 2021 uživatelem E36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 sa nehanbis, postovat tu fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 ospravedlňujem sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Prijima sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 No dobře, byl jsem moc příkrý, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Tak jsem to taky zkusil. A musim konstatovat, ze se povedly. Zpracovani na vysoke urovni. Mam rad plasticke indexy. Libi se mi svitici cifernik. Akorat dlouhe rucky, zadne kratasy nebo naopak. Zuzujici tah je take plus. Skoda, ze spona nema mikroadjustaci. Ale za tu cenu je to dobry nakup. Uvidim, jak bude odolna ta povrchovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Bez mikroregulace bych to nedal, ale jinak vypadají parádně futuristicky i minimalisticky zároveň, hlavně ty hrany pouzdra, to můžu. Full lume cifr bych taky někdy chtěl zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Nojo, ta regulace fakt mrzí. Nesmím tedy přes den moc žrát a pít. Pak je to o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 To není tenhle tah? Tam mají 4 dírky. To jako zapomněli vyvrtat nebo je tam nějaká motýlovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Je to ono. Ty dírky tam jsou, to jo. Měl jsem na mysli okamžitou mikroregulaci bez nutnosti sundat hodinky a drátem nebo kancelářskou sponkou posunout stěžejku. Něco jako má Tudor přímo na sponě. Stává se mi, že ráno dám hodinky na ruku, je to ok, ale přes den mi ruka trochu oteče a pak tah už tlačí. Vím, za tu cenu to není vůbec reálné, ale snít o tom můžu :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Čo som videl spony s mikroreguláciou bez potreby nástroja má v cenovej hladine do 1000€: - Christopher Ward (u všetkých ťahov), Certina u diverov, Mido u diverov, Seiko u niektorých Astronov, Casio u niektorých modelov, Zelos u niektorých modelov. Určite mi kopec značiek a modelov ušlo, ale u týchto viem, že tie spony robia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 tato mikroregulacia sa robi vacsinou u diverov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Právě teď, Roman-ZA napsal: tato mikroregulacia sa robi vacsinou u diverov. Roman veru nemáš pravdu. Väčšina diverov má obyčajnú dierkovú mikroreguláciu a niektorí ani to nie. V tom je Ward fakt popredu, že dáva spony s bez nástrojovou mikroreguláciou ku všetkým ťahom a nie len ku diverom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 ja som to myslel tak, ze ak sa vobec robi, tak sa robi vacsinou u diverov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 A nebo má takovou mikroregulaci Citizen za necelých 7 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 před 2 hodinami, aaaa napsal: A nebo má takovou mikroregulaci Citizen za necelých 7 tisíc. Aký model konkrétne myslíš? Nevravím, že taký model nie je, ale je to asi skôr výnimka ako pravidlo. Citizen skôr dáva plechové spony do tej sumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Např. NY0085. Je plechová, ale má tu mikroregulaci na ruce. Masivní ocelovou má např. Mido, ale ty jsou už za jinou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se