Přejít na obsah

Microbrands na ruce

Snekofon

Doporučené příspěvky

Tak ještě přihodím dvě fotky - strojovna je docela hezká a lumi taky ujde. Vadí mi tři věci - ta luneta je opravdu běžně totálně nečitelná, ocenil bych ten novější tah s integrovanou regulací a minutová ručička měla být o chlup kratší. Ale jinak jsou super :-)560df746d07aa835cd8c9c6d74e414f9.jpgd86e53e44e47be19e5c6523bda44ddda.jpg

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem o vlákno vedle pochválil Tuseno za délku ruček, tak je pravda že tady s ohledem na šířku a tvar zašel Zelos hodně daleko... minutová ručka nesmyslně překrývá minutové indexy :(

EDIT - Ale zase jenom 50ks série a ETA uvnitř, to taky není špatné provedení 

Upraveno uživatelem Snekofon
Odkaz ke komentáři

Tak jsem to taky zkusil. A musim konstatovat, ze se povedly. Zpracovani na vysoke urovni. Mam rad plasticke indexy. Libi se mi svitici cifernik. Akorat dlouhe rucky, zadne kratasy nebo naopak. Zuzujici tah je take plus. Skoda, ze spona nema mikroadjustaci.  Ale za tu cenu je to dobry nakup. Uvidim, jak bude odolna ta povrchovka. 

20210902_084030~2.jpg

20210901_092131_HDR~2.jpg

20210901_092345~2.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to ono. Ty dírky tam jsou, to jo. Měl jsem na mysli okamžitou mikroregulaci bez nutnosti sundat hodinky a drátem nebo kancelářskou sponkou posunout stěžejku. Něco jako má Tudor přímo na sponě. Stává se mi, že ráno dám hodinky na ruku, je to ok, ale přes den mi ruka trochu oteče a pak tah už tlačí. 

Vím, za tu cenu to není vůbec reálné, ale snít o tom můžu :).   

Odkaz ke komentáři

Čo som videl spony s mikroreguláciou bez potreby nástroja má v cenovej hladine do 1000€:

- Christopher Ward (u všetkých ťahov),  Certina u diverov, Mido u diverov, Seiko u niektorých Astronov, Casio u niektorých modelov, Zelos u niektorých modelov.

Určite mi kopec značiek a modelov ušlo, ale u týchto viem, že tie spony robia.

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Roman-ZA napsal:

tato mikroregulacia sa robi vacsinou u diverov.

Roman veru nemáš pravdu. Väčšina diverov má obyčajnú dierkovú mikroreguláciu a niektorí ani to nie.

V tom je Ward fakt popredu, že dáva spony s bez nástrojovou mikroreguláciou ku všetkým ťahom a nie len ku diverom.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...