Ondrej71 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Znamená to, že Expy I 39 skončily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Jo, už nebudou a na webu Rolexu už nejsou. Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem pesnoaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Sranda ako sa hovorilo o vyradení dayton so zeleným ciferníkom a rovnako platinovou verziou a nič z toho sa nakoniec nepotvrdilo Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem ygys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 3 minutami, Ondrej71 napsal: Znamená to, že Expy I 39 skončily? To by mne také zajímalo. Ale asi ano. Na stránkách Rolexu 39 mm už v nabídce nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 2 minutami, Ondrej71 napsal: Znamená to, že Expy I 39 skončily? Asi ano, v konfigurátoru už nejsou v nabídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) před 23 minutami, Tomak napsal: Za mne největší pozitivum, nějak mi keramický lunety k jubilee nepasujou Souhlas, plecháčům jubillee docela slušel, ale ke keramikám patří prostě oyster Jinak si nemůžu pomoct, ale tímhle tahem zas Rolex ukázal, jak jsou jim vlastně všichni u řiti. Před dvěma lety ukončej Oyster, tím "donutěj" spoustu zákazníků k jubillee a teď ho zase s velkou slávou nabízej. Tu svoji komedii dotahujou téměř k dokonalosti chtělo by se mi napsat, že už není co zlepšovat, ale však oni zas vytáhnou něco z rukávu Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 53 minutami, petr_cha napsal: Ale ty expy 36 je spravnej krok zpatky.. a k tomu 70 hodin rezerva noveho strojku.. to se mi libi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pecka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Exp 1 v 36mm je za mě skvělá zpráva. Optimální velikost pro tento model. Ty bikolorní mě tedy pobavily, ale chápu, že čínský trh je pro Rolex zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Chosef76 napsal: Exp 1 v 36mm je za mě skvělá zpráva. Optimální velikost pro tento model. Ty bikolorní mě tedy pobavily, ale chápu, že čínský trh je pro Rolex zásadní. souhlas. a treba se starsi expy 36 trochu udobri/umoudri s cenou, kdyz uz tu budou novy 36tky:)) Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 3 minutami, sashator napsal: Souhlas, plecháčům jubillee docela slušel, ale ke keramikám patří prostě oyster Jinak si nemůžu pomoct, ale tímhle tahem zas Rolex ukázal, jak jsou jim vlastně všichni u řiti. Před dvěma lety ukončej Oyster, tím "donutěj" spoustu zákazníků k jubillee a teď ho zase s velkou slávou nabízej. Tu svoji komedii dotahujou téměř k dokonalosti chtělo by se mi napsat, že už není co zlepšovat, ale však oni zas vytáhnou něco z rukávu Teď je velká sláva, že se vrátil oyster na GMT a za dva tři roky se senzačně vrátí Exp I v 39mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 1 minutou, Kid_A napsal: souhlas. a treba se starsi expy 36 trochu udobri/umoudri s cenou, kdyz uz tu budou novy 36tky:)) ASi bych upřednostnil ty nové, každopádně aktuálně to jde mimo můj zájem, cílím na jiný model. Časem se tu na fóru určite nějaké objeví, Exp jedniček tu bylo vždycky relativně hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 1 minutou, Tomak napsal: Teď je velká sláva, že se vrátil oyster na GMT a za dva tři roky se senzačně vrátí Exp I v 39mm A mezitím ceny 39 I vystřelí nahoru :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Daytonas 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Expy I ve 36mm jsou za mě nádherné. A WG Daytony s meteorit ciferníkem jsou mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 4 minutami, tikzot napsal: Daytonas 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Oysterflex s meteoritem absolutně v topu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Expy 39mm u mna boli urcite lepsia volba (ano ano, historia blaa blaa). Jubilee na GMT sa mi paci viac. Daytona white gold nadhera, ale daytonu ani netreba riesit.... Takze som v klude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 45 minutami, ygys napsal: Aj pepsi dostalo oyster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Majitele WG verzi musí být nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 zle si to pamatam alebo Exp. II zdrazel z nejakych 7800 na aktualnych 8050? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Expy I v 36 ma i Tudor.. jako BB36. A usetrite kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Právě teď, helit napsal: zle si to pamatam alebo Exp. II zdrazel z nejakych 7800 na aktualnych 8050? Ze 7.900 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se