TCF Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Japonska rodinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem je trochu oprášil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vsudybyl Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem je trochu oprášil :-)Nějaké mi tam chybí
patprom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Nějaké mi tam chybíMě ne. Jsou tam jen ty, které někdy nosím :-)
brumko Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 2 brumko: Chybi mi tam nejake Seiko... No jasne. Zabudol som ešte na babymonstrá :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vajt Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Aktualni rodinka + mam dalsi 3 ks, ktery moc nenosim. Bude se to jeste hejbat, ale cerny, zeleny a oranzovy hodlam ponechat... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 pekná šestka, z toho ťažko niečo von
pebe Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. asi půjde krabička, výměna za větší, že
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 asi půjde krabička, výměna za větší, že Za lepší určitě, za větší ne nutně, šestka je hezký kulatý číslo.
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare
Kostra Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. Moc hezká sestava, no a kdyby měly jít z kola ven Orisky, víš komu dát vědět;-)
M3maniac Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Pěkně Ondro, pěkně ses rozjel
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. to je moc pekna krabicka!!!
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare co dodat. mas to poradne vyladeny:))) gratulace!!!
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Diky kluci, mam od kazdeho neco a jsem spokojenej. Takze uz budem zatim jen ladit a pripadne upgradovat
Kluk jako buk Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Moc hezká sestava, no a kdyby měly jít z kola ven Orisky, víš komu dát vědět;-) Jsou vomlácený, poškrábaný sklo, by se ti určitě nelíbily... Jinak díky všem za pozitivní odezvu. Ani se mi nechce věřit, že mi to trvalo nějakých 3,5 roku od registrace na fóru. Šíleně rychle to utíká.
Kostra Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Jsou vomlácený, poškrábaný sklo, by se ti určitě nelíbily... Jinak díky všem za pozitivní odezvu. Ani se mi nechce věřit, že mi to trvalo nějakých 3,5 roku od registrace na fóru. Šíleně rychle to utíká. Já jsem byl vždycky lidumil, takže bych se jich i tak klidně ujal
AKUC Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare ANDY pekne sa ti to rozrastá a ani nemáš tam všetko, poklona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se