Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 (upraveno) Takto pohromade som to nemal snad 3-4 roky. Ako tak na to pozeram, neviem ci sa mi to trochu nevymklo spod kontroly… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2025 uživatelem Vortex-Tempus 13 4 3
Frantik Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Neee. Me to prijde, ze to mas pod plnou kontrolou :-))))) 1 3
Monolith Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 31 minutes ago, Vortex-Tempus said: Takto pohromade som to nemal snad 3-4 roky. Ako tak na to pozeram, neviem ci sa mi to trochu nevymklo spod kontroly… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za me vse v nejlepsim poradku. Krasna rodinka! Gratulace
Vit Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Před hodinou, Vortex-Tempus napsal: Takto pohromade som to nemal snad 3-4 roky. Ako tak na to pozeram, neviem ci sa mi to trochu nevymklo spod kontroly… Já teda vidím ještě chybějící tři hodinky. 1 2
Kostra Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Takto pohromade som to nemal snad 3-4 roky. Ako tak na to pozeram, neviem ci sa mi to trochu nevymklo spod kontroly… Tak tohle si představuju pod pojmem mít toho plnou kabelu:-) Krásná sestava 1
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 před 48 minutami, Vit napsal: Já teda vidím ještě chybějící tři hodinky. Vlastne mi chyba 5. Tie male OP su zenine a Primky po otcovi maju 50 rokov a na nosenie su prilis krahke a vzacne. 1
Vortex-Tempus Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 @Frantik @Vit @Monolith @Kostra Pani vdaka za slova plne podpory a pochopenia… presne to som potreboval
bandicoot Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Asi se v kruhu nemotám. Za 312 bych ale klidně bral osmidenky v Luminor pouzdru a za B-1 nějaký cool Seika (na seikosrazy). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Vit Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 před 10 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Vlastne mi chyba 5. Tie male OP su zenine a Primky po otcovi maju 50 rokov a na nosenie su prilis krahke a vzacne. To je názor hodný člena chronomagu! 1 1
LovecK Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 @Vortex-Tempus za mě v pohodě a je ještě co a kam doplnit! bych se vůbec nestresoval 2
Frantik Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 Ja jen 4 kousky aktuálně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. června 2025 Nahlásit Odesláno 13. června 2025 Čertíci z krabičky ven! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
worel Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 Aktuálně takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 6. července 2025 Nahlásit Odesláno 6. července 2025 Moje "rodinka" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Horhe Odesláno 18. července 2025 Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Tak zas jednou mám všechno doma pohromadě, co bylo potřeba, po servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
horskjan Odesláno 19. července 2025 Nahlásit Odesláno 19. července 2025 před 14 hodinami, Horhe napsal: Tak zas jednou mám všechno doma pohromadě, co bylo potřeba, po servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkná kolekce Batmany si vytáhly Černého Petra..?
Horhe Odesláno 19. července 2025 Nahlásit Odesláno 19. července 2025 před 5 hodinami, horskjan napsal: Pěkná kolekce Batmany si vytáhly Černého Petra..? To ani ne, vytáhl je ze mně kámoš
horskjan Odesláno 19. července 2025 Nahlásit Odesláno 19. července 2025 před 31 minutami, Horhe napsal: To ani ne, vytáhl je ze mně kámoš Tak to je ta lepší varianta
Ředitel Odesláno 29. července 2025 Nahlásit Odesláno 29. července 2025 ..Steinhart rodina.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se