Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak toto je moje rozrustajici se rodinka. Igeny maji na ceste 2 sourozence. Trasery a Seika jsou na doma. Zbytek stridave nosim. Nejoblibenejsi mam ted Sporty. Je to zajimavy jak skoro 40 let stary hodinky dokazou zaujmout. Sice to neni takova kovarska prace jako Becka ci Omegy, ale pro mne maji jakousi auru.

post-2827-1248794880.jpg

post-2827-1248794897.jpg

post-2827-1248794914.jpg

post-2827-1248794927.jpg

post-2827-1248794939.jpg

post-2827-1248794955.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čekám doma přírůstek, tak zatím jen malá 3 členná rodina. No, spíš 1,5 plnohodnotný člen a jeden otloukánek, tak raději diskrétní foto bez toho, aby bylo poznat, co z toho je hodinky a co časomíra na hrubou práci. A pak jen foto "leteckých" hodinek. Nedaj pokoj a furt někde lítaj. I po tmě....

post-1966-1248896091.jpg

post-1966-1248896098.jpg

Odkaz ke komentáři

Čekám doma přírůstek, tak zatím jen malá 3 členná rodina. No, spíš 1,5 plnohodnotný člen a jeden otloukánek, tak raději diskrétní foto bez toho, aby bylo poznat, co z toho je hodinky a co časomíra na hrubou práci.

Tak tohle je asi nejlepsi fotka (fotografovani nerozumim, takze hodnotim jen subjektivni vizualni dojem), jakou jsem tu kdy videl.

Jestli tahle bude v kalendari, tak si ho snad koupim.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Udělal jsem fotku své současné hodinkové minirodiny. Ty vlevo asi netřeba popisovat, moje první (a zatím jediné) mechanické hodinky, ty vpravo jsou Casia Oceanus. Mám je již od roku 1995 a stále je na střídačku nosím - doma, na zahradu, na sport... a hlavně podle nich nařizuju Béčka, když se někdy zastaví :) Pořád mi věrně slouží, za odměnu jsem jim nedávno pořídil nový řemen.

post-4026-1249898870.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ztaženo z googlu - všechny modely zcela jednoduše určitelné.

To je kombo snů: hranatý oblekovky manual wind, kulatý oblekovky automaty chrono, sportovní potápky gmt a bondovky do hospody...

Fakt se nad tim zamyslete, ta sbírka má logiku, je úžasná přitom nijak kolotočářsky výstřední.

post-2655-1251201057.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Cibule a krabicka s primkami, ktere nenosim na fotce nejsou. Stejne jako knihy a katalogy, ktere zabiraji cele patro knihovnicky a zbytek hodinkoveho materialu (dva supliky :)). Takze moje aktualni rodinka, cili hodinky, ktere obcas vezmu na ruku. Jedine Mudmany jsou tam jen docasne.

post-3049-1256496026.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...