vlastik Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Taky přidávám trojčátka http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=298211 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Tak toto je moje rozrustajici se rodinka. Igeny maji na ceste 2 sourozence. Trasery a Seika jsou na doma. Zbytek stridave nosim. Nejoblibenejsi mam ted Sporty. Je to zajimavy jak skoro 40 let stary hodinky dokazou zaujmout. Sice to neni takova kovarska prace jako Becka ci Omegy, ale pro mne maji jakousi auru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Cece ty Seiko pilotky s malorazkou je perfektni kombinace Opticky to sedi, to se ti moc povedlo. Zaujalo me to vic nez Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 mrazik - ty kremovy stylfise jsou pekny, asi se na ne budu muset nekdy nekam podivat, libi se mi cim dal vic (mozna i nez modry..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Čekám doma přírůstek, tak zatím jen malá 3 členná rodina. No, spíš 1,5 plnohodnotný člen a jeden otloukánek, tak raději diskrétní foto bez toho, aby bylo poznat, co z toho je hodinky a co časomíra na hrubou práci. A pak jen foto "leteckých" hodinek. Nedaj pokoj a furt někde lítaj. I po tmě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Super fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 Čekám doma přírůstek, tak zatím jen malá 3 členná rodina. No, spíš 1,5 plnohodnotný člen a jeden otloukánek, tak raději diskrétní foto bez toho, aby bylo poznat, co z toho je hodinky a co časomíra na hrubou práci. Tak tohle je asi nejlepsi fotka (fotografovani nerozumim, takze hodnotim jen subjektivni vizualni dojem), jakou jsem tu kdy videl. Jestli tahle bude v kalendari, tak si ho snad koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 mrazik - ty kremovy stylfise jsou pekny, asi se na ne budu muset nekdy nekam podivat, libi se mi cim dal vic (mozna i nez modry..) Jsou paradni, modry nic moc. Uz mi dvakrat utekly v inzerci na TZ-UK a na eBayi, tak az se objevi potreti tak snad budu mit stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 (upraveno) Jsou paradni, modry nic moc. Uz mi dvakrat utekly v inzerci na TZ-UK a na eBayi, tak az se objevi potreti tak snad budu mit stesti. Co tady Upraveno 1. srpna 2009 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 (upraveno) A nebo Tady Upraveno 1. srpna 2009 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 A nebo Tady Ja celkem sleduju vsechna prodejni fora, takze treba o tech u Haefnera vim, bohuzel ty co mi utekly byly za podstatne zajimavejsi cenu (1250? a 1030 liber). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 To jsou nove kousky? Pokud ano, tak to je cena vskutku dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Udělal jsem fotku své současné hodinkové minirodiny. Ty vlevo asi netřeba popisovat, moje první (a zatím jediné) mechanické hodinky, ty vpravo jsou Casia Oceanus. Mám je již od roku 1995 a stále je na střídačku nosím - doma, na zahradu, na sport... a hlavně podle nich nařizuju Béčka, když se někdy zastaví Pořád mi věrně slouží, za odměnu jsem jim nedávno pořídil nový řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Ztaženo z googlu - všechny modely zcela jednoduše určitelné. To je kombo snů: hranatý oblekovky manual wind, kulatý oblekovky automaty chrono, sportovní potápky gmt a bondovky do hospody... Fakt se nad tim zamyslete, ta sbírka má logiku, je úžasná přitom nijak kolotočářsky výstřední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Zklamal jsi Pavle, ja myslel ze jsi prodal zenu do otroctvi, auto a barak a smenil jsi to za doplneni tech Rolexu, bondovek a IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 spiderer: prodat chovnou laňku je kravina, už teď mám 2 blonďatý holčičky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Dnes jsem poklidil dům a všechny odložené dal k sobě a vyfotil" člověk po letech zjistí, jaký je opravdu Chronomagor:-) Zkuste to také, ať zjistíte, jak na tom s nemocí skutečně jste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Cibule a krabicka s primkami, ktere nenosim na fotce nejsou. Stejne jako knihy a katalogy, ktere zabiraji cele patro knihovnicky a zbytek hodinkoveho materialu (dva supliky ). Takze moje aktualni rodinka, cili hodinky, ktere obcas vezmu na ruku. Jedine Mudmany jsou tam jen docasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 tohle vlákno je super, samý krásný kousky Teda oči lezou z ďůlků, jenom škoda, že neuvádíte jak dlouho se o svá chronodítka staráte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Čekám na ještě jeden přírůstek od Arnolda a jeho synka a jinak zatím stačí. Ale to říkáme všichni ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se