Dantechno Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Pěkné to máš, všechno takové nekompromisní tooly, jen ty Spirity ti tam moc nesedí a o ty bych tě klidně i stáhnul , mám je v merku už nějakou dobu, jen už nikde moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Aktuálně takto, ale ještě zbývá jedno volné místo. IMG_1735.JPGHele to je pěkná sestavička. Bráno odshora, zleva doprava: 1 jsem měl, 2 mám přesně tytéž (na ruce), 3 jsem měl a 4 jsou jedny z mála GS, kterých bych fakt chtěl (Btw ty má Utrejch, ne? Nebo jsou od něj?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Hele to je pěkná sestavička. Bráno odshora, zleva doprava: 1 jsem měl, 2 mám přesně tytéž (na ruce), 3 jsem měl a 4 jsou jedny z mála GS, kterých bych fakt chtěl (Btw ty má Utrejch, ne? Nebo jsou od něj?)Vcera jsem se na ty GS byl podivat, jsou paradni No a nejsou to ty od nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Pěkné to máš, všechno takové nekompromisní tooly, jen ty Spirity ti tam moc nesedí a o ty bych tě klidně i stáhnul , mám je v merku už nějakou dobu, jen už nikde moc nejsou. Diky! No prave ty pandy skoro nejsou k mani ... nechystam se je prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Dane, mas to moc pekny.Snad neurazim se svym fotem ( vse tam nemam, ale i tak je to ma rodina :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Martine paráda, je vidět , že to miluješ :-) FORTIS FOREVER :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Martine paráda, je vidět , že to miluješ :-) FORTIS FOREVER :-)Jojo, jen me trochu desi ta pamatna YPOva veta, co psal do fortis vlakna ke svym kusum co mel a kterou nechci vyslovit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Martine mas paradni sestavu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Masivni fortis sestava:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) . Upraveno 6. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Upratujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 To vždycky uklízíš s otevřenou kudlou v kapse jinak samozřejmě pěkná sestavička, oranžový Doxy i limitkový B&R bych asi unosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Prehadzoval som strap na br vyhradne to robim victorinoxom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tie oranžády sú super. Raz keď vyrastiem tak si ich kúpim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Oranzady - limitka 800ti v titane s tritiom. Su mnamozne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tie oranžády sú super. Raz keď vyrastiem tak si ich kúpim .Veď oranžády máš ale tak toto je trochu iné kafe, zas do páriku k Monsterom by šli :-DA máš samozrejme pravdu... keď vyrastieme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Není to tak úplně rodinné foto, ale zcela určitě foto legendárních :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Skoro celá rlx sestava.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pěkné, a SDc už nosí syn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se