AndyAaron Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Taky pridam Omega rodinku. Od zitrka to uz bude jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Omega rodinka. IMG_3710.JPGTy cerveny Speedy jsou fantasticky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ďakujem, červene hodinky su pre mna oživením. Rodinka však prisla o jedného člena a v stredu očakávam nový prírastok, tak budem aktualizovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nevím co se se mnou děje, takovýhle mix bych nečekal, že se u mě sejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak tohle je rychta! BP skvělý, ale na Damasko bych Tě tipnul ještě míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 No jo no. To je zivot, ale Damaska jsem mel na ruce v kuse snad 2 mesice, to je proste zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) ani jeden kus Breitling ani jeden kus Rolex? nejsi nemocný ? ps.: ty Blancpain jsou super Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nevím co se se mnou děje, takovýhle mix bych nečekal, že se u mě sejde pekna pracicka:-) budou fotecky BPcek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Veľmi zaujímavá trojica , Big T é sú fantastické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 quest987 - trosku zmena, vim jedny R jsou v servisu, takze uplne ztraceny to neni Kid_A - ano, prvni ochutnavka zde Petr72 - dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Hezke to mas Spajdy... Ty Blancpainy jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ano, hezké to máš, Spajdy. A jak vidím, máš zálibu v bílých cifrech. Tvoje Rolexky, co jsem viděl, byly taky bílé. Příjemné zpestření tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Rodinne foceni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Rodinka moderných vintage. A zároveň doplnujem Nestlerovu zbierku o modre orliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Diky za doplneni:-). Je pravda, ze po tech Seamasterech porad koukam a jednou asi neodolam.Moc peknou dvojku mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Taky jedna rodinna... Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béza Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Moje Seiko rodinka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Moje rodinka PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Pěkná primkovic rodinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Moje rodinka PRIM rodinka.jpg moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se