Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nutno říct, že mi ještě neříkají pane, měl jsem je pár dní na zkoušku. Seděj ale dobře a velikostně taky dobrý...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Uvažuju, že je pořídím na léto. Kombo je to kulervoucí, teda aspoň mi to tak teď připadá :)

Odesláno (upraveno)

Neveril bych, ze to nekdy reknu, ale nejsou ti maly?

Perfektni trojka. Nejakejma ultimatnima potapkama bych to ale doplnil na ctyrku. POcka nebo Akvace od IWC

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno (upraveno)

Dokonaly divery pro martara zatim nikdo nevyrobil :) hodně se tomu blíží piranhy, který mám. Zjistil jsem totiž, že dokonalý divery jsou krásný, odolný a LEVNÝ divery. Šance je utopit je v mým případě totiž velká :)

Edit: jo, ty tuňáky to vlastně taky splňují, ale Promethey jsou krásný, neobvyklý, technicky do vody hodně na výši, svítěj stejně jako top Seiko a stály mne sedmičku :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102179-prometheus-piranha/?hl=piranha

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nutno říct, že mi ještě neříkají pane, měl jsem je pár dní na zkoušku. Seděj ale dobře a velikostně taky dobrý...

kombo BLNR.jpg

Uvažuju, že je pořídím na léto. Kombo je to kulervoucí, teda aspoň mi to tak teď připadá :)

safra, padnou ti naproto fantasticky:-))
Odesláno

Tak jste mě kluci překecali :D V květnu nebo červnu si udělám radost.

skvele martine! Tohle je cesta k hodinkovemu gralu:-)
Odesláno (upraveno)

Holy grail je pro mě Jirko AG v bílým zlatě, s cifrem z modrýho zlata, ale to je sen na stáří. Možná budu rád, že budu mít v důchodu na rohlík a střechu nad hlavou, když to tak sleduju :D

Odesláno

Ať jen nekecám, fotka aktuálního komba. Vpravo jsou Amfibky, které nejsem schopen dodělat dva roky ... už od léta "intenzivně" makám na finální barvě vteřinovky :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Andersen Geneve je malokusová výroba, v některých případech dokonce kusová. Líbí se mi dva tři modely z řady Eros XL a jeden konkrétní Tempus Terrae. Každopádně pokud bych na ně časem měl střelivo a rozhodl se do nich jít, stejně by byla malá šance, že by zrovna vybraný model s konkrétním cifrem a konkrétní verzí automatonu byl někde v nabídce. A určitě tu malou šanci nebudu ještě zmenšovat tím, že budu na chmagu tapetovat jeho obrázky :D

Teď koukám, Topkane, že bydlíš ve Švajcu ... nemáš na Anderseny nějaký vazby?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...