Nestler Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Vyvezl jsem celou svou vintage chrono rodinku do Špindlu. Ententyky dva špalíky, které se mnou zítra půjdou na snídani? Sent from my iPhone using Tapatalk
martar Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Co si myslíte o tomhle kombu? Dokonalý divery pro martara jsem zatím nenašel, ale.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Za mě good! do vody ty blnr budou stačit...
martar Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Nutno říct, že mi ještě neříkají pane, měl jsem je pár dní na zkoušku. Seděj ale dobře a velikostně taky dobrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uvažuju, že je pořídím na léto. Kombo je to kulervoucí, teda aspoň mi to tak teď připadá
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Neveril bych, ze to nekdy reknu, ale nejsou ti maly? Perfektni trojka. Nejakejma ultimatnima potapkama bych to ale doplnil na ctyrku. POcka nebo Akvace od IWC Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem AndyAaron
sashator Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Pekny kombo...a pokud ti chybi ultimatni divery, tak quartzovy tunaky od Seika...ale blnr par metru pod hladinu urcite zvladnou
martar Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Dokonaly divery pro martara zatim nikdo nevyrobil hodně se tomu blíží piranhy, který mám. Zjistil jsem totiž, že dokonalý divery jsou krásný, odolný a LEVNÝ divery. Šance je utopit je v mým případě totiž velká Edit: jo, ty tuňáky to vlastně taky splňují, ale Promethey jsou krásný, neobvyklý, technicky do vody hodně na výši, svítěj stejně jako top Seiko a stály mne sedmičku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102179-prometheus-piranha/?hl=piranha Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem martar
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Piranhe se mi vždycky líbily, ale zaprvé by asi na 17,5 cm byly moc velký a zadruhé se budou už asi i blbě shánět.
Harwey Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Co tak skusit deep blue;)Napr https://www.deepbluewatches.com/depthstar.html
Piplík Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Seiko rodinka potápek. Když se už všechny nedostanou tak často na ruku, alespoň ať mají rodinné foto (ikdyž spoustu "Seiko divers staroušků" se do záběru nevlezlo. Tak až příště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Marinemaster kombo 300/1000m (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal93 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Moje Seiko rodinka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Nutno říct, že mi ještě neříkají pane, měl jsem je pár dní na zkoušku. Seděj ale dobře a velikostně taky dobrý... kombo BLNR.jpg Uvažuju, že je pořídím na léto. Kombo je to kulervoucí, teda aspoň mi to tak teď připadá safra, padnou ti naproto fantasticky:-))
spiderer Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 martar - sesnou jak prdel na hrnec, na ruku i do rodinky!
martar Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Tak jste mě kluci překecali V květnu nebo červnu si udělám radost.
Kid_A Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2018 Tak jste mě kluci překecali V květnu nebo červnu si udělám radost. skvele martine! Tohle je cesta k hodinkovemu gralu:-)
martar Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Holy grail je pro mě Jirko AG v bílým zlatě, s cifrem z modrýho zlata, ale to je sen na stáří. Možná budu rád, že budu mít v důchodu na rohlík a střechu nad hlavou, když to tak sleduju Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem martar
martar Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Ať jen nekecám, fotka aktuálního komba. Vpravo jsou Amfibky, které nejsem schopen dodělat dva roky ... už od léta "intenzivně" makám na finální barvě vteřinovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Holy grail je pro mě Jirko AG v bílým zlatě, s cifrem z modrýho zlata........ To jsou ktery presne?
martar Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Andersen Geneve je malokusová výroba, v některých případech dokonce kusová. Líbí se mi dva tři modely z řady Eros XL a jeden konkrétní Tempus Terrae. Každopádně pokud bych na ně časem měl střelivo a rozhodl se do nich jít, stejně by byla malá šance, že by zrovna vybraný model s konkrétním cifrem a konkrétní verzí automatonu byl někde v nabídce. A určitě tu malou šanci nebudu ještě zmenšovat tím, že budu na chmagu tapetovat jeho obrázky Teď koukám, Topkane, že bydlíš ve Švajcu ... nemáš na Anderseny nějaký vazby? Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se