TCF Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Japonska rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem je trochu oprášil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem je trochu oprášil :-)Nějaké mi tam chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nějaké mi tam chybíMě ne. Jsou tam jen ty, které někdy nosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 2 brumko: Chybi mi tam nejake Seiko... No jasne. Zabudol som ešte na babymonstrá :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 pekna kolekce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Aktualni rodinka + mam dalsi 3 ks, ktery moc nenosim. Bude se to jeste hejbat, ale cerny, zeleny a oranzovy hodlam ponechat... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 pekná šestka, z toho ťažko niečo von Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. asi půjde krabička, výměna za větší, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 asi půjde krabička, výměna za větší, že Za lepší určitě, za větší ne nutně, šestka je hezký kulatý číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. Moc hezká sestava, no a kdyby měly jít z kola ven Orisky, víš komu dát vědět;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Pěkně Ondro, pěkně ses rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Konečně je plná. Takže brzo bude muset něco ven. to je moc pekna krabicka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare co dodat. mas to poradne vyladeny:))) gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Diky kluci, mam od kazdeho neco a jsem spokojenej. Takze uz budem zatim jen ladit a pripadne upgradovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Moc hezká sestava, no a kdyby měly jít z kola ven Orisky, víš komu dát vědět;-) Jsou vomlácený, poškrábaný sklo, by se ti určitě nelíbily... Jinak díky všem za pozitivní odezvu. Ani se mi nechce věřit, že mi to trvalo nějakých 3,5 roku od registrace na fóru. Šíleně rychle to utíká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Jsou vomlácený, poškrábaný sklo, by se ti určitě nelíbily... Jinak díky všem za pozitivní odezvu. Ani se mi nechce věřit, že mi to trvalo nějakých 3,5 roku od registrace na fóru. Šíleně rychle to utíká. Já jsem byl vždycky lidumil, takže bych se jich i tak klidně ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Kdyz jsme u tech vetsich krabicek, jedna dorazila zrovna v patek A kvarcovic rodinka se konecne mohla nastehovat do te stare ANDY pekne sa ti to rozrastá a ani nemáš tam všetko, poklona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se