5etter Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Pochlubím se novým stojánkem.Nahoře různé hodinky, co jsem dostal po dědečkách apod., dole moje skromná sbírečka Prim Sport II. Upraveno 20. února 2017 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Misto prodeje jsem rodinu rozsiril:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Aktuálně takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Jsem střídmej, takže aktuálně stačí troje (a to jsem měl skoro rok jen dvoje, Milgy teprve od středy). povedene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Rodinka... Upraveno 25. února 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Rodinka...Pani ma dobry vkus o tebe ani nehovorim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Pani ma dobry vkus o tebe ani nehovorim ;-) diky moc. Jsem rad ze ma pani pro hodinky to spravne pochopeni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Tiše zavidim, hezkej páreček:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 ...ale prosim te:) manželka umi byt taky poradna semetrika, nemysli si hahaha:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 diky moc. Jsem rad ze ma pani pro hodinky to spravne pochopeni:)Bodaj by ne ked si jej zadovazil R to by kazda mala pochopenie:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Poloha - na korunku . Leto sa blíži. Upraveno 5. března 2017 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Po roce a půl jsem si konečně udělal pořádek v hodinkovnici. Seiko a Tissot čekají ještě lázně, ale jinak jsem docela spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Po roce a půl jsem si konečně udělal pořádek v hodinkovnici. Seiko a Tissot čekají ještě lázně, ale jinak jsem docela spokojenejOndoni zpátky ve hře! Supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Před časem jsem si říkal, že už jsem asi vyhořel a ono prd. Jen si to chtělo udělat pořádek nejen v té hodinkovnici, ale trochu i v hlavě. Vlastně hlavně v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 S touhle japonskou rodinkou z počátku tisíciletí jsem momentálně fakt spokojenej parchant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 hujerovic, aneb 11 let s hujerama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 tohle je ultimatni heuer rodinka. pridal bych ještě kalibr 1887:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 S touhle japonskou rodinkou z počátku tisíciletí jsem momentálně fakt spokojenej parchant... _R007496_PS3.jpgvôbec sa tomu nečudujem pekne vyvážená Seiko rodinka, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Zkouším nový domeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 S touhle japonskou rodinkou z počátku tisíciletí jsem momentálně fakt spokojenej parchant... _R007496_PS3.jpgNářez!Co kus, to unikát. Nikdy nikde jsem je dřív neviděl. Kombo pro mlsouny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se