martar Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 Nespravedlivé, ale přesně tak to funguje, pokud jde o divoká zvířata. V případě kočky si nejsem popravdě jistý - je to domestikované zvíře, a její chov podléhá jistým pravidlům, která ovšem např. na vesnici všichni ignorují.
Prochy68 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 Udělej jim bydlení a uvidíš, je to míň náročný než čmeláci jak to tady čtu Zkusim se zeptat doma
Koumes Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Dneska zase super zážitek, pod klapkou byl takový slabší čmelda, tak jsme to nadzvedli, a chtěli mu pomoct domů-lezl sám, ale ten hlídající borec ve vchodu mu dal pár štouchanců a byl hned zase venku asi jiná grupa, i když barevně stejný, čmelák zemní, jako ti naši... furt je na co se dívat
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 tak sem dávej aspoň foto, když sem letošní sezónu propásl, díky
Koumes Odesláno 13. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Ok, něco zkusím nafotit, jsou rychlí
nickolas Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Kurňa, čmeláků se děcka bojí a nic s tím nezmůžu, ale netopýři asi nutně potřebuju!
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Já minulý víkend poprvý viděl aktivního netopýra přes den, lovil mouchy nad potokem a ciwe, fakt že jo, byl to netopýr vodní Ten by ale mohl lovit i čmeldy, takže Nickolasi, opatrně s těma batmanama
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 pak ale potřebuješ tohle https://sites.google.com/site/univerzalnistranky/projekty/elektronika/mala-vodni-elektrarna-2007 A určitě i tohle:-DDDDDD čímž pádem potřebuješ tohle abys udělal tohle dál už mě to nebaví, protože si magor co to bude cyklit do nekonečna:-DDDDDDDDDDDDDD
Koumes Odesláno 13. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Vodní mlýnek v pvc trubce je hustej, to bude ještě zajímavý
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Počkej, to je elektrárna, si z toho natáhneš dráty a uděláš čmeldům naváděcí světla na přistání na česno a to je kurva výzva, kdyby mě to napadlo hned, nemusel jsem @nickolashledat tolik dalších obrázku a kruh by se uzavřel
nickolas Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Vopatrně chlapci, tohle smrdí inzerátem, "koupím Čertovku, i s Kampou"!
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Nečekal jsem, že témě o čmeldách má takový potenciál:-DDDDDDDDDD
Americkej Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Mám v sadu bohužel jenom pidirybníček. Jó mít potůček, tak už to řeším!
Tom4 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 před 9 minutami, Americkej napsal: Mám v sadu bohužel jenom pidirybníček. Jó mít potůček, tak už to řeším! Přece zbudovat druhý rybníček, propojit potůčkem, osadit mlýnek, to nebude tak složité ne?
Americkej Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Moc mě netrap, jsem schopnej všelijakejch blbostí...
pebe Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 plus jedno čerpadýlko a dopouštění odpařené vody z řadu a máš věčný potůček
Moty Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Na Vistarii nám každý rok lítá drvodělka, největší zástupce vcelovitych u nás a protože mi v Tapa nejsou vkládat fotky, dam ji sem pozdejc https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Drvodělka
Koumes Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Je na ně zima, a pořád prší nejde nic moc vyfotit, ale dneska vysvitlo slunce a u východu ze čmelína byla fronta jak na palubě letadlové lodi, lítali jeden za druhým
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se