Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
to je horsi nez mor ta Gecka :D

ale zacina to byt krapet nudne uz nekdo kupte ty Frogy Brazilian ;) :D

edit: motivacni foto

zdroj: GMT +9

Zase tak moc se mi nelibi :) za tu cenu.... ale jednou jsem uz byl pekne blizko.

Nejhezci jsou IMO stejne tyto dw-8200bk-1jf

REALBLACKFROG010-1.jpg

a GW-203K-4JR

IMG_4425.jpg

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
ty cerne maji paradni tvar pouzdra :)

Jj rada 8200 se mi taky hodne libi. Uz se tesim na ty nove s radiovym prijmem, ty prave ze serie 8200 vychazeji.

Odesláno
Jj rada 8200 se mi taky hodne libi. Uz se tesim na ty nove s radiovym prijmem, ty prave ze serie 8200 vychazeji.

Tak ty 056-ky se nikde moc nepovalují. Snaha byla, ale výsledek nevalný. I tak dík za snahu. Třeba se někde objeví.

ale ta informace na frogy s radiem je mocmoc zajimavá. Nějaké bližší drby? asi si na ně počkám a vezmu nějakou šílenost, třeba červenou, oranžovou, frog. řada, solar, radio...jo, asi jo, zkus to teda pohlídat...

Odesláno (upraveno)
Protože ve vlákně k tomu určeném by to asi zapadlo,upozorním tady. Momentálně se na aukru povaluje pár G-ček,z nichž bych vyzvednul tyto:

http://www.aukro.cz/item682279162_casio_g_...0_1vz_nove.html

http://www.aukro.cz/item685515103_casio_g_shock_dw_6500.html

Je to jedny z legendárnějších modelů........za velmi,velmi solidní cenu!!!!

Skoda ze ty prvni - nove prodava prodejce s nulovym hodnocenim .....

post-6982-1247330662.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Do chvíle, než se mi dostala do ruky tato limitka k mistrovství světa ve fotbale GW-1400WCE, nevěděl jsem, že tento typ se vyráběl už v roce 2002...

Vypadají velmi dobře

Odesláno

Taky pokukuji po těch G 5600, potřebuji něco na kolo do práce, tak nechám uležet a uvidím. Posílá je někdo do evropy za rozumný peníze ,nebo je lepší koupit je u nás za 2000,kč,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...