Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Taky jsem si pořídil digitálky (G-Shocky) hlavně díky tomuto fóru. Už jsem to tu i psal. Mám zatím jedny, ale mám je na ruce skoro furt (snad jen kromě spaní a takových těch činností, kdy můžou povstat i potomci, to sundávám i brejle :D ). Takže "Díky, velký Zakladateli"! :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

největším zadostiučiněním pro mne bylo,když Snow přiznal,že se mu líbí Frogy...... :angel: B)

A nezapomínejte na Milila......ten toho ví o digoškách spoustu!!!!! A Accutron.....ten to sic dávkuje po malých kouscích,ale jeho sbírka.........takovou bude mít málokdo!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem trochu pokročil s výběrem leč pár otázek stále zůstává pokud mi pomůžete budu Vám vděčný ;)

Budou to Risemany...

1) Původně jsem chtěl rádiem řízené, ale těch zase tolik na eBay není tak si říkám na kolik moc je to potřeba - asi vubec co?

2) Kde koupit? Zatím to vidím na eBay - docela mi přijde "divné" že dost prodejců prodávajících Géčka jsou z USA čekal bych Asii jako třeba u Seiko

3) Černé nebo oranžové? U černých mi krapet vadí ty červené detaily, ale s tím se člověk zřejmě zžije. Oranžády vypadají parádně jen nevim jestli chci aby mi takhle svítily na ruce už kilometr dopředu navíc to není zrovna přírodní barva tak ať to tam není jako pěst na oko...

díky

Nákup 5600 si nechám až na místní limitku ;)

Odkaz ke komentáři

1)Ja bych vzal radiem rizene, je to dobra vychytavka a muzes podle nich narizovat vsechny ostatni.

2)To je hlavne proto, ze v Asii se hlavne prodavaji gecka urcena pro japonsky trh a ty jsou vzdy drazsi nez ta pro evropsky. Nemeli by tedy moc sanci je prodat.

3) jeste jsou bile a takove cernosede - a z tech dvou bych vybiral ja :)

cernosede Casio G-9200MS-8 nebo Casio GW-9200MSJ-8 s radiem nebo bez

IMG_3592-GW9200MSJ.jpg

bile GW-9200PJ-7JF

gw_9200pj_7jfa.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za rychlou reakci :)

Ty černošedé jsem na eBay viděl a z fotky mi přišly trochu do fialova a už jsem po nich nepátral - asi se ještě poohlídnu po fotkách

Bíle vypadají dobře ale mám pocit že cena byla hned cca o 100 USD více :(

edit : To už bych si pak možná raději koupil tyhle Frogmany ;)

CASIO%20GW200MS-1.jpg

No už je chci mít objednané a čekat na balíček, ale takhle se to zase oddaluje - chjo :( :D

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Pánové, dlouho a marně se pídím po 056- kách. Měl sem je, prodal sem je, a teď je potřebuju nutně nazpět..

Nikde je nemůžu sehnat v provedení pro Evropu ( aby bylo radio funkční). přitom existují. Vím to vím, vím.. :frusty: :frusty: :frusty:

Už sem je viděl i v celočerveném provedení, to je uplná paráda. A bez inverzního displeje.

Kdyby jste je někdo někde potkali... platím zlatem.. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pánové, dlouho a marně se pídím po 056- kách. Měl sem je, prodal sem je, a teď je potřebuju nutně nazpět..

Nikde je nemůžu sehnat v provedení pro Evropu ( aby bylo radio funkční). přitom existují. Vím to vím, vím.. :frusty: :frusty: :frusty:

Už sem je viděl i v celočerveném provedení, to je uplná paráda. A bez inverzního displeje.

na bay jen totok(pro evropu)

http://shop.ebay.ch/?_from=R40&_trksid...-All-Categories

Odkaz ke komentáři

pokud nemusi byt zrovna cervene tak na amazonu

za 79 USD ale nejak jsem nevycetl jestli je to i pro Evropu :(

edit: Nejsou :(

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

já osobně chci zase oranžové Risemany, ale rádiem řízené a na ty ne a ne nikde narazit. Po ebay běhají jen verze bez rádia :-(

Jsou tam i tyto ebay MIRO

Je to japonská verze označení GW-9200RJ-4JF - díky tomu že je to japonská verze a mají rádio je cena trochu jinde oproti G-9200R-4DR.

možná se pletu,ale MIRO verze se snad radiové nedělají,ne????

Právě že MIRO je označení pro japonskou verzi této limitované edice a ta je rádiová - GW-9200RJ-4JF - poletucha na dýnku. Mimo japonská verze bez rádia má označení Rescue G - G-9200R-4DR - na dýnku má draka.

Odkaz ke komentáři

1)Ja bych vzal radiem rizene, je to dobra vychytavka a muzes podle nich narizovat vsechny ostatni.

2)To je hlavne proto, ze v Asii se hlavne prodavaji gecka urcena pro japonsky trh a ty jsou vzdy drazsi nez ta pro evropsky. Nemeli by tedy moc sanci je prodat.

3) jeste jsou bile a takove cernosede - a z tech dvou bych vybiral ja :)

cernosede Casio G-9200MS-8 nebo Casio GW-9200MSJ-8 s radiem nebo bez

IMG_3592-GW9200MSJ.jpg

já právě o risemanech začínám uvažovat, v téhle barevné kombinaci vypadají moc pěkně. jenom by mě zajímala funknost senzorů na tlak a teplotu, jak dalece se na to dá spolehnout. vím, že tohle se nedávno probíralo skrz pro treky.. ale máte někdo praktické zkušenosti s těmito g-shocky? docela by mě to zajímalo.

díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...