Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 u G-ček můžeš......viz manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 U géček z vlastní zkušenosti lze používat tlačítka pod vodou bez problémů. Zkoušeno mockrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Jenom ze zvedavosti.... Lze to i v te hloubce 200m ? ( ne ze bych se tam nekdy dostal )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 tak hlasim dalsi GW-056E-1VER (F117) - s normalnim displejem - jsou dokonaly, pro me asi "definitivni gecka" - uz se tesim, az je nafotim takze CASIO G-Shock GW-056E-4VER pujdou do sveta... Definitivní????Kibi tomu sám nevěříš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 mam kocovinu, spocital jsem si naklady na hodinky za posledni rok a pul... moje náklady po tom co jsem se tu zaregistroval dost rapidně stoupli...tedy náklady na hodinky...takže Tě chápu.........Ty woe ale stejně Ti nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rak Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 u G-ček můžeš......viz manuál. Diiky za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Nový přírůstek do rodiny mích hodinek - 1. digitálky . . . jsem spokojenej mooooc. . . tohle byla nejlepsi koupe za posledni 2 roky co jsme udelal. Slapou paradne :-) EDIT -fotka smazána,nahraj ji znovu,menší(optimum je 800x600). Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) Tak v patek bych mel mit doma dva nove prirustky: GW5525 GW2500 Nový přírůstek do rodiny mích hodinek - 1. digitálky . . . jsem spokojenej mooooc. . . tohle byla nejlepsi koupe za posledni 2 roky co jsme udelal. Slapou paradne :-) For Gint: Prosim te zmensuj vkladane obrazky, ja sjem treba ted na davolene a ncita se mi to ukrutne dlouho. diky Jinak gratuluju k novym hodinkam , urcite ti delaji rados. Me se bohuzel nelibi , nejsou muj typ - moc se lesknou a rozlozeni displeje mi nesedi. Ale to je muj subjektivni nazor. Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Jenom ze zvedavosti.... Lze to i v te hloubce 200m ? ( ne ze bych se tam nekdy dostal )... Lze, alespon u Frogmanu.... (potvrzeno clenem WUS, ktery zaslal dotaz primo Nuno Gomezovi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Lze, alespon u Frogmanu.... (potvrzeno clenem WUS, ktery zaslal dotaz primo Nuno Gomezovi) Tak to je luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Tak v patek bych mel mit doma dva nove prirustky: GW5525 Tak já do pátku čekat nemusím, a 5525 sem nasadil na ruku právě teď!!! Počkám, až opadne prvotní nadšení a zkusím je uživatelsky pokritizovat. I když je nemám na denní nošení, ale spíš jako stolní etalon času, ( proto sem si taky vzal limitku k 25-tému výročí) na první pohled vypadaj dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Tak já do pátku čekat nemusím, a 5525 sem nasadil na ruku právě teď!!! Počkám, až opadne prvotní nadšení a zkusím je uživatelsky pokritizovat. I když je nemám na denní nošení, ale spíš jako stolní etalon času, ( proto sem si taky vzal limitku k 25-tému výročí) na první pohled vypadaj dobře.. Kdybych byl doma tak je mam na ruce take. Ted jsem kontroloval tracking a po neuspesnem doruceni jsou ulozeny na poste takze holt musim vydrzet do zitra - to se racim domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Tak uz mam dva nove kousky doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 (upraveno) Búúú, přišel jsem o šedý Mudmany. Brácha je dneska tak dlouho obdivoval, že už u něj zůstaly. To znamená, že momentálně nemám žádný géčka. Nemám co na kolo, na echt práci atd., chjo... Budu si muset nějaký velký a barevně nápadný pořídit (o funkce mi ani tak nejde), ještě snad nikdy jsem odchodu hodinek nelitoval jako teď. edit: v géčkách se zas tak nevyznám, tedy vítám tipy na barvy oranž (riseman miro?), kermit (frogman?), červený (frogman?) atd... Upraveno 8. srpna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Budu si muset nějaký velký a barevně nápadný pořídit (o funkce mi ani tak nejde), ještě snad nikdy jsem odchodu hodinek nelitoval jako teď. Kup si ty naše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Búúú, přišel jsem o šedý Mudmany. Brácha je dneska tak dlouho obdivoval, že už u něj zůstaly. To znamená, že momentálně nemám žádný géčka. Nemám co na kolo, na echt práci atd., chjo... Budu si muset nějaký velký a barevně nápadný pořídit (o funkce mi ani tak nejde), ještě snad nikdy jsem odchodu hodinek nelitoval jako teď. edit: v géčkách se zas tak nevyznám, tedy vítám tipy na barvy oranž (riseman miro?), kermit (frogman?), červený (frogman?) atd... Jakou barvu mas kolo? Vybereme neco na miru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Kolo mam stribrny, vsechno obleceni barevne neutralni. Tudy cesta nevede. Hodinky musi precnivat nejen majitelovy doplnky, ale majitele samotneho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) když říkám výrazný, myslím výrazný 5600 Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 když říkám výrazný, myslím výrazný 5600 Tak to musis Bandi kouknout sem do vlakna, urcite si vyberes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 když říkám výrazný, myslím výrazný 5600 Tyto mam, jsou docela zajimave. Ty cislice nejsou cerne, jsou takove sede, vypada to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se