Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Radimk napsal:
Páč nAscA jen naznačil businéz a už je tu fronta jak na mandarinkyv "88-tém

je na co!!! :smile_anim: Co se týká G-ček,nAscA je tu král a jeho kousky jsou exklusivní!!!!!!

Odesláno (upraveno)

Standis napsal:

které z těchto vlastníte/nosíte a spokojenost s displejem/čitelností??? zatím mám GW 500U, chci pořídit ještě GWM 5600

ještě že mám dvě ruce, líbí se mi i

tyto.

gw92001er.jpg

A za dva týdny tu bude určitě další můj příspěvek, že se mi líbí zase další :wallbash:

Upraveno uživatelem Standis
Odesláno

nejlepší bude když se zajedu podívat někam kde je mají na osahání a pak uvidím, z fotek sice vidím co kupuju, ale už ne tu krásu, jen prosím nepište

blé RISEMAN, je mi jasné že každý chválí a bude chválit ty své, já spíš uvítám: ano tyto si kup protože ...................... ne tyto nebrat protože...................

díky za další názory, Stanley

Odesláno (upraveno)

4 Standis -A toužíš zcela jistě jen po těchto??? Nechceš zkusit kouknout po starších modelech G-ček,které(mně osobně) přijdou lepší,s "většíma koulema" ?????

Abych se přiznal,tak současná kolekce a modely mne moc neoslovují......

Nakoukni sem,má tam fakt zajímavé,neotřelé G-čka,které jen tak neuvidíš !!!!! --->KLIK

EDIT - Speciálně doporučuji TYTO :)

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Gilius napsal:

4 Standis -A toužíš zcela jistě jen po těchto??? Nechceš zkusit kouknout po starších modelech G-ček,které(mně osobně) přijdou lepší,s "většíma koulema" ?????

Abych se přiznal,tak současná kolekce a modely mne moc neoslovují......

No mě se právě líbí ty současné modely, jen bude složitější to rozhodování :wallbash:

Odesláno
  Standis napsal:
No mě se právě líbí ty současné modely, jen bude složitější to rozhodování :wallbash:

V pohodě.....potom se tu pořádně zarochni a čti si. Ke spoustě modelů zde bylo dost napsáno......tak vybírej.

Odesláno
  Standis napsal:
nejlepší bude když se zajedu podívat někam kde je mají na osahání a pak uvidím, z fotek sice vidím co kupuju, ale už ne tu krásu, jen prosím nepište

blé RISEMAN, je mi jasné že každý chválí a bude chválit ty své, já spíš uvítám: ano tyto si kup protože ...................... ne tyto nebrat protože...................

díky za další názory, Stanley

Pokud chceš bezproblémově funkční ABC hodinky, pak je Riseman určitě dobrá volba. Mě zatím nezklamali (viz. inspirativní foto) a to mám za sebou několikaletou "kariéru" testéra Suunto. V poměru cena/výkon nemá Riseman konkurenci... :smile_anim:

post-7272-1265210712.jpg

Odesláno
  Gilius napsal:
Riseman nepatří mezi ABC hodinky ..... ;)

Díky za upřesnění, chybí mu C, tedy kompas, ale A i B, vyskomer i barometr ma. Dotaz na Tebe, Gile, existuje nějaká oficiální definice ABC hodinek??? Suunto totiž oficiálně počítá mezi ABC hodinky i model Altimax, který je na tom stejně jako Riseman, tzn. postrádá kompas... Díky.

Odesláno

oficiální definice je jasná,vychází už ze samotného názvu : Altimeter-Barometer-Compass.......Suunto si může psát,co chce(jako každej),ale ABC hodinky to bez kompasu nejsou.

Odesláno

Zdravim vsechny. Po peclive analyze a hlavne po rade mistniho vazeneho clena a odbornika na digi jsem si koupil taky jedny. A to konkretne MTG 910D.

Musim rict, ze jsem je v podstate nesundal z ruky a jsou super. Nosim je hlavne ven a prosli si krest ohnem na honu na divoke prase, kdyz jsem byl honec a kdy jsem nekolikrat pri padu ve strmych svazich ve snehu zahodil i pusku,ale hodinky super. Jedine co uz jsem stihl poskrabat je spona.

Nekolikrat jsem vystrelil a myslim, ze to jsou jedine hodinky, kterym to opravdu nevadi.

Takze diky za radu.

Odesláno

Tak to je poslůední foto mé devítky v původním složení. Od teď jich je už jen osm.  :crying_anim02: Nikdy se ještě moje sbírka nezmenšovala, až teď. Ale ne na dlouho,na cestě je nové číslo devět.

post-673-1265635673.jpg

Odesláno
  Varadero napsal:
Zdravim vsechny. Po peclive analyze a hlavne po rade mistniho vazeneho clena a odbornika na digi jsem si koupil taky jedny. A to konkretne MTG 910D.

Musim rict, ze jsem je v podstate nesundal z ruky a jsou super. Nosim je hlavne ven a prosli si krest ohnem na honu na divoke prase, kdyz jsem byl honec a kdy jsem nekolikrat pri padu ve strmych svazich ve snehu zahodil i pusku,ale hodinky super. Jedine co uz jsem stihl poskrabat je spona.

Nekolikrat jsem vystrelil a myslim, ze to jsou jedine hodinky, kterym to opravdu nevadi.

Takze diky za radu.

super :) Jsem rád,že nejsi zklamán !!!!

t2 napsal:
Tak to je poslůední foto mé devítky v původním složení. Od teď jich je už jen osm.  :crying_anim02: Nikdy se ještě moje sbírka nezmenšovala, až teď. Ale ne na dlouho,na cestě je nové číslo devět.

zmizely "první" Frogy,že?! A co máš na cestě????

Odesláno

...takze tu su moje move prirastky:

Jamajky a Zaby.Oboje su uzasne.Tie G7600R si oblubila manzelka a moje deti.A "Zabky" prischli mne :thumbsup_anim:

Uz chapem ,preco sa im vravi "Kral Geciek" Je to poctivy kus digisiek

post-3888-1265960562.jpg

post-3888-1265960595.jpg

Odesláno
  stando napsal:
...takze tu su moje move prirastky:

Jamajky a Zaby.Oboje su uzasne.Tie G7600R si oblubila manzelka a moje deti.A "Zabky" prischli mne :thumbsup_anim:

Uz chapem ,preco sa im vravi "Kral Geciek" Je to poctivy kus digisiek

Ty Jamajky jsou mi povědomé...

:whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...