Violoncello Odesláno 21. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Před hodinou, wizard-ov napsal: Před rokem jsem trošku přešaltroval na kudličky...teď kupuju hodinky i kudličky. Takže ne vždy to funguje, no. Jinak, k tomu owg. Je to samozřejmě blbost, čím víc, tím líp. Dokud to peněženka unese. A když ne, tak vždycky můžeš prodat telku, nebo snubák, nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Já to vidím úplně realne, mám už 3 rok Pelagosy, když k nim něco mám, tak si říkám, ze to budu střídat a stejně se dCk vrátím k Pelagosum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak to já jsem owg, a nikdy to nebude jinak.Mám pocit, že bych byl dost nervozní, které hodinky si vzít, a potom řešit, jestli jsem si raději neměl vzít jiné.Mám proto jen jedny a neřešímOdesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 1 minutou, Pelikan73 napsal: Tak to já jsem owg, a nikdy to nebude jinak.Mám pocit, že bych byl dost nervozní, které hodinky si vzít, a potom řešit, jestli jsem si raději neměl vzít jiné.Mám proto jen jedny a neřeším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-M215F pomocí Tapatalk Jen tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Právě teď, kuncák7 napsal: Jen tiše závidím. Páč ty seš dobrej pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se