dizi Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Před hodinou, papun napsal: Otázka na znalce. V kterém roce zhruba se u nás v ČR naposledy dali běžně koupit kovové digitalky Casio. Děkuji Rok 2022 a model Casio A1000:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Vintazne digi maju este stale vzdy vacsie caro ako nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 5 hodinami, dizi napsal: Rok 2022 a model Casio A1000:) No ty jsem uplně nemyslel. Mě šlo třeba o toto: W-31, W-34 a W-39. W-39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Ještě tu vždycky byly Frogy... no a k tématu: W 39 možná na začátku devadesátek. V ceníku Fastu na 95 už nejsou. V jejich katalogu (českém) na 96/97 jsou kovové W 780. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 No ty jsem uplně nemyslel. Mě šlo třeba o toto: W-31, W-34 a W-39. W-39.Svoje W-780 jsem kupoval ve Fastu v roce 1998. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Co se týče celokovových, narazil jsem na toto: https://www.theclockhouse.jp/pb/mtc202112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 To je dost dobrej nález! Jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 To jsou, ale nevím, jestli by šly objednat do ČR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Je možnost je koupit na Japonským Amazonu, teda až budou k dispozici. https://www.amazon.co.jp/Digital-Octagon-Waterproof-19-3911tcx-Bracelet/dp/B07ZFLB212?ref_=ast_sto_dp&th=1 Ale za to s.aní s posíláním a celnicí mi to asi nestojí, když už mám SS Adidasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 https://www.timestore.cz/Znacka/Adidas-8420/Adidas-89300 Ne že bych to chtěl, ale třeba to někoho bude zajímat a prej kovové, al ekurví to ty plastové čudlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Tadáá... Dobrý jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Dyť jsem Vám to říkal! Gratuluju k pořízení. Už se nám tu ty Adidasky pěkně množí. Od doby co je mám, tj. asi 1/4 roku jsem je z ruky nesundal. Vždy jsem byl propagátorem mechaniky a odpůrce baterkáčů, ale tyhle celoocelový digitálky mě něčím úplně dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Tak díky tvýmu zhodnocení sem je pořídil, jinak bych na ně nenarazil... Já zas digitálky rád, timex taky, takže spokojenost! Kdyby to tedy byly timex přiznaný byl bych radši, ale neuráží mne to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 přijde mi, že už jsou ty Ády fakt nedostupný. Našel jsem posledních pár kousků na amazonu a jinak nikde nic. Že by vyprodáno? apropo...eště jsem je nesundal z ruky... úplně mě dostaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 V 5. 9. 2022 v 18:13, sooze napsal: ....Kdyby to tedy byly timex přiznaný byl bych radši, ale neuráží mne to. -taky jsem nad nima dost uvazoval, ze by mne napis urazel se neda rici jen bych mel nekde na pozadi stale takovy otaznik... To uz bych radeji vzal tyto @Kristian.nov -no ale kdyz tyto uz zas mam v jinych znackach a originalu. před 12 hodinami, morepower napsal: přijde mi, že už jsou ty Ády fakt nedostupný. .... -nebo jinak? - + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Jsou furt super - na mojí ruce. S dostupností to nebude tak zlý, už se objevily na našem adidasu a pro registrovaný sleva 20% https://www.adidas.cz/hodinky-digital-two-sst/GA8823.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 (upraveno) no, na amazonu jsem je našel, adidas neuvádí dostupnost, ok, ale jinak tam , kde prodávají jiný verze, je stříbrná buď vyprodaná nebo to vypadá na poslední kus a navíc .... nemaj na tom adidasu jinej displej? Upraveno 20. září 2022 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 1 hodinou, morepower napsal: .... nemaj na tom adidasu jinej displej? Zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Toto je plast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 (upraveno) -vime, nemuseji bejt tak cimprlich kategorickej...)) (-a mel jsem do prispevku uvest "ano maji a je tam tento") Proto jsem citoval prispevek nad sebou i kdyz se to nedela, aby bylo zrejme co chci obrazkem a odkazem rici... Renderovany obrazek(pokud je) mnel poukazat jen na ten displej(ze je to resin se tu uz i psalo) . Toto rozlozeni lcd se tak nejak vyvijelo az do teto verze u T80(mozna je i v necem jinem) a nyni i ajdidas. Vsak ty displeje zobrazuji napadne podobne info... -nahoda? Upraveno 21. září 2022 uživatelem akai :edit +link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se