Jerryl Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) Já je tam furt vidim https://www.eobuv.cz/hodinky-adidas-originals-street-digital-two-aost22072-silver.html a hned tam dole nabízejí slevu 10% Upraveno 29. července 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Tak by to mohlo být chybou mezi mojí klávesnicí a židlí. Protože na tvém odkazu jsou, ale u mě bez slevy. Ale to je normální, to se děje furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Dole na tý stránce mi vyskakuje tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Must haveTak vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) Jakýpak vítej, já byl v klubu první a lákám vás už 2 měsice,ale jinak dík a vítání opětuji. Jsem rád, že nejsem jediný, komu se líbí. Upraveno 29. července 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Je taky docela zajímavý, že modul není jejich klasika z T80. Takže museli pro ně udělat novej. Tak proč sakra už to nedávaj taky pod svou značkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Jakýpak vítej, já byl v klubu první a lákám vás už 2 měsice,ale jinak dík a vítání opětuji. Jsem rád, že nejsem jediný, komu se líbí.No jo, vlastně... Já se ani nepodíval, kdo ten příspěvek napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Tak už jsem taky čekatel na Adidasky. Budeme mít se ženou výročí svatby a já jsem jí koupil smartky. Ona se mě zeptala, co bych chtěl já a já jsem se zmínil, že se mi ty Adidasky líbí a ona je hned objednala. To mám hodnou ženu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Máš takže se začíname pomalu rozmnožovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 → Hantronix: a tvoje drahá je objednala na eobuv nebo jinde? já nějak nerozumim, tý lhůtě, tady kluci psali, že už skladem nejsou a přesto tam píšou 2-3 dny..? Jak to u nich funguje, tušíte někdo? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Jo. Objednávala na eobuv.cz. Skladem jsou asi zatím pořád. Jo a při objednání přes aplikaci tam byla ještě sleva 15%, takže vyšly na 2124,- Kč (pošta byla zdarma) (jak již výše psal @siwi). Objednávala teprve včera, tak ještě nedorazily. Ale určitě dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 4 hodinami, morepower napsal: já nějak nerozumim, tý lhůtě, tady kluci psali, že už skladem nejsou a přesto tam píšou 2-3 dny..? To byla asi jen závada u mé klávesnice. To se stává. Jako teď zase s ebajkou. Už mi nejde ovlivňovat systém zobrazování výsledků. Zaregistroval to ještě někdo? Nebo je to zase jen u mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Já obdržel Adidasy z ebuv obratem, takže se přidávám do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 tak to už by vydalo na skupinové foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Hurá! Už je mám. Dorazily za 2 dny. Překvapilo mě, jak jsou těžké. Fakt kov a sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Je to prostě kus hodinek, no Těší mě, jak se hezky rozrůstáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 no už je mám taky na cestě. Mě se líbí, že jak jsou v tom retro duchu, tak i to logo adidasu je to starý a ne to geometrický nový. apropo sleva platí i při koupi z pc, aplikace není nutná, jen se zadá "extra15" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 a je to tady, asi sem bral jeden z posledních kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 (upraveno) Tak už jsou na ruce Zpracování je opravdu výborný, přijdou mi subtilnější (mám 21+ cm zápěstí) a moc nositelný, asi jim propadnu Upraveno 10. srpna 2022 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Otázka na znalce. V kterém roce zhruba se u nás v ČR naposledy dali běžně koupit kovové digitalky Casio. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se