shaggy Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 V 10. 3. 2022 v 8:20, Hasňa napsal: U mě to samý. Ranní sraní mi kvůli chybějícímu streamu "nepřečtené" trvalo jen asi dvě minuty, proti běžným patnácti. Rozšířit Presne Namiesto chronomagu som musel citat firemne maily. Fuj!
adasek Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Díky za upozornění, spadlo to a nenahodilo se to. Mar 10 02:43:54 chronomag-elastic elasticsearch[738]: fatal error in thread [elasticsearch[chronomag-elastic][generic][T#26]], exiting Mar 10 02:43:55 chronomag-elastic elasticsearch[738]: java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space Mar 10 02:44:40 chronomag-elastic elasticsearch[738]: fatal error in thread [elasticsearch[chronomag-elastic][generic][T#14]], exiting Mar 10 02:44:40 chronomag-elastic elasticsearch[738]: java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space Mar 10 02:44:40 chronomag-elastic systemd[1]: elasticsearch.service: Main process exited, code=exited, status=127/n/a Mar 10 02:44:40 chronomag-elastic systemd[1]: elasticsearch.service: Failed with result 'exit-code'. Restartuji, za pár minut by to mělo být v pořádku.
shaggy Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 (upraveno) V mene celeho osadenstva DAKUJEM! Edit: vyzera, ze uz to ide. Juhu! Upraveno 10. března 2022 uživatelem shaggy
tombas Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 @adasek @Bert Kam zmizelo celé beemanovo vlákno XIIVI???
Bert Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 V 12. 3. 2022 v 12:51, tombas napsal: @adasek @Bert Kam zmizelo celé beemanovo vlákno XIIVI??? Rozšířit Beeman nedodržel (ani napotřetí) obchodní hodinkovou dohodu. Nejsem si úplně jist, zdali to dokáže odčinit. Beeman out, vlákno out. Bez diskuze. Píču ze sebe dělat nenechám.
tombas Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 @Bert OK, jaké máte mezi sebou dohody nevím, myslel jsem, že jde o nějaký technický problém. Dík za objasnění situace.
Frantik Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 A co se stalo? Vzdyt to vlakno bylo uplnou esenci tohodle fora a Beeman taky
Bert Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 No právě. Já jsem Beemanovi asi tak před dvěmi lety slíbil podporu. Svůj slib jsem dodržel. Beeman mi před dvěmi měsíci slíbil podporu v jednom hodinkovém projektu. (Tento samozřejmě směřoval k Chronomagu.) Opakovaně se na to totálně vy-ral. Vůbec nic nedodržel. Díky časovému skluzu jsem za kokota u dvou subdodavatelů. Vůbec nevím, zdali stojím z jeho strany o nápravu.
Frantik Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Tak to nějak mezi sebou vyřešte a dejte si do drzky a cistej stůl. Jako chlapi kuwa! Upraveno 12. března 2022 uživatelem Frantik
Bert Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Franto pochop: nemám zájem hostovat na své doméně projekt člověka, kterej mi sere na hlavu.
TOMASS Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 od dob internetu si lide davaji do drzky takhle...asi.... nechci nikoho obhajovat, ale zname Beemana..ten rozvrta tolik veci najednou a odbiha od nich k novym... a nestiha a hlavne neumi pracovat s prioritama.... ale kterej umelec jo..ze.. on to vytvori ale az ve chvili kdy na to je spravna konstalace hvezd ale rozhodne v tom neni umysl z jeho strany.. jemu plyne cas jinak..zajedme si na jih..vychod... myslim ze za to se na nej nemuzeme zlobit...je uz takovy.. ma na druhou stranu mnoho prednosti kterymi mnohe prevysuje...a kterymi snad i kompenzuje tento svuj nesvar.... chci rict ze kdybych po nem neco chtel tak vim ze cas bude ta promenna ktera nedopadne.. ze kdybych chtel neco co musi byt nacas tam musim lovit jinde... vzdyt jeho hodinky maj skluz min rok ci 2 proti jeho planu..to neni kritika to je fakt kdybychom meli z fora vyloucil vsechny co neco slibej a pak to nedopadne.. by tu moc lidi nebylo..ruku na srdce...
Kid_A Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 RoBerte, tohle je strasna skoda. Vidim do toho malo, ale z Béčkovy prace jsem mel pocit tisickrat lepsi nez z Berkuse a jemu podobnych "hodinaru". Ale co si budeme, umeni je jedna vec a byt ferovej partner pro dohodu je vec druha. A nejde to oddelit. Musi to fungovat oboje. Snad se to brzo urovna a Béčko se vrati!!!!
Vit Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Odesláno 18. března 2022 V 12. 3. 2022 v 18:35, Bert napsal: No právě. Já jsem Beemanovi asi tak před dvěmi lety slíbil podporu. Svůj slib jsem dodržel. Beeman mi před dvěmi měsíci slíbil podporu v jednom hodinkovém projektu. (Tento samozřejmě směřoval k Chronomagu.) Opakovaně se na to totálně vy-ral. Vůbec nic nedodržel. Díky časovému skluzu jsem za kokota u dvou subdodavatelů. Vůbec nevím, zdali stojím z jeho strany o nápravu. Rozšířit Děkuji za srozumitelné vysvětlení.
gunman Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 Je možné Beemanovo vlákno obnovit(pokud se dohodnete) nebo je definitivně smazané? Mám od něj hodinky a přiznám se, že pro mne to bylo hodně inspirativní.
Bert Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 Momentálně jsem ve stavu nasrat. Beeman se připojil ke skupině těch, kteří si myslí, že co je zadarmo, stojí za houby. Uvidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se