paya01 Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Po téměř čtyřech měsících čekání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 před 1 minutou, paya01 napsal: Po téměř čtyřech měsících čekání... Velká gratulace. Vítej v klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Nechal jsem se inspirovat. Dneska došly “watch banditi” a na FXD sedí jako by byly originál od Tudor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Nevyoada to zle a navíc se to dobře nosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Už nic jiného než “hadry” v létě nenosím. FXD jsou pro toto “oblečení” nejlepší tool ️ (svým zátiším nemůžu konkurovat těm profi fotkám od Ondry @HondzaX (-:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 před 15 minutami, Piplík napsal: Už nic jiného než “hadry” v létě nenosím. FXD jsou pro toto “oblečení” nejlepší tool ️ (svým zátiším nemůžu konkurovat těm profi fotkám od Ondry @HondzaX (-:)) Děkuji za milá slova Jinak, za mne super kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 V 7. 7. 2022 v 10:12, Piplík napsal: Nechal jsem se inspirovat. Dneska došly “watch banditi” a na FXD sedí jako by byly originál od Tudor. Ten MN je na nich famózní - to je žlutá barva (působí trochu do oranžova) ? V 16. 7. 2022 v 22:10, HondzaX napsal: Nevyoada to zle a navíc se to dobře nosi. Divokej pásek, ale výsledek nad očekávání dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 před 1 minutou, Tomak napsal: Ten MN je na nich famózní - to je žlutá barva (působí trochu do oranžova) ? Divokej pásek, ale výsledek nad očekávání dobrej Ten žlutý je MN strap od Eriky. Je to taková sytá žlutá. Do oranžova to není, to tak upravil filtr )-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Tady fotka kde je opravdu žlutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Nová dávka popruhů. Tak jsem zkoušel. ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 V 16. 7. 2022 v 22:10, HondzaX napsal: Odkud je ? Vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 před 7 hodinami, Piplík napsal: Nová dávka popruhů. Tak jsem zkoušel. ️ Co je zač ten vpravo dole? Ať jen nekecám, já takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Právě teď, paya01 napsal: Co je zač ten vpravo dole? Ať jen nekecám, já takto... Všechny jsou z Cheapnatostrap a jen ten vlevo nahoře je od WatchBandit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 A jsem tady konečně oprávněně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Gratuluji. Další kousek na fóru. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Děkuju! Jdu sledovat vaše "nato" inspirace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 V 22. 7. 2022 v 19:59, Piplík napsal: Všechny jsou z Cheapnatostrap a jen ten vlevo nahoře je od WatchBandit. Ten od WatchBandit mě bere nejvíc. Přijde mi, že strohost tmavší modré parfektně ladí k designovému minimalizmu hodinek jako takových. A možná se mi k nim hodí i víc, než origo modrá, která je podle mě trochu světlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 5 minutami, Violoncello napsal: Ten od WatchBandit mě bere nejvíc. Přijde mi, že strohost tmavší modré parfektně ladí k designovému minimalizmu hodinek jako takových. A možná se mi k nim hodí i víc, než origo modrá, která je podle mě trochu světlejší. Za mě je nejlepší “bandita” ten pruhovaný. Ta modrá a bílá s cifrem ladí nejlépe ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 5 minutami, Piplík napsal: Za mě je nejlepší “bandita” ten pruhovaný. Ta modrá a bílá s cifrem ladí nejlépe ️ No, takhle to vypadá peckovne teda! Tenhle vizuál skvělej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Hlavne stacej jednopaskovy pasky.. ty tam mas myslim klasicky Nato.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se