Přejít na obsah

Prodej nových hodinek Rolex

Bert

Doporučené příspěvky

Jojo, já taky čekám 4 roky na obyč Suby. Pak se tu objeví borci, kteří se dočkali po roce a půl a já si říkám, že to je celé jen trapné oblbování :) Musím říct, že mi to celé ten Rolex tak nějak dost zprotivilo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ve stejnem klubu. 

Realne fakt premyslim o tom, jestli nevzit ten model kdyz je nekde 2k nad retail. Protoze je otazka, kdy se toho dockam, jestli vubec. A jestli za treba dalsi 4 roky ta retail cena uz skoro o ty 2k vys bude. Ale na druhou stranu se mi tahle smelina nechce podporovat.

Akorat pak bude pruser, kdyz mi zavolaj, ja to vezmu a pak budu za smelinare ja :D 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Jo. Přesně to je na hovno. Buď podpoříš praktiky AD, nebo překupníky. 

Já třeba nechápu, že se běžně člověk dostane k novým hodinkám komplet ve fóliích i když to každému před prodejem sundají. Nebo jsem čuměl jako puk když vyšly nové kusy s čekačkami na roky dopředu a do pár dní jich byl naprostý kotel na Chrono24. Celé to tak nějak zhořklo, no :) 

Odkaz ke komentáři

Chápem vás, ja tiež 5 rokov čakám na Pepsiny :), no z pohľadu AD to nie je tiež med lízať. Kvóty dané Rolexem sú čoraz ťažšie splniť a predajom oceľových modelov to fakt nepôjde. Ja som zatiaľ celozlaté nekúpil, tak sa ani nečudujem, že Pepsiny nedorazili 😂

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, STRKKT napsal:

Nebo opadne hype, rlx navýší výrobu a každé éčko nad retail bude sakra bolet. 

Myslím, že Rolex moc dobře ví co dělá a byť buduje novou továrnu a plánuje navýšit výrobu, nezapomínejte například na bohatnoucí Indii, která něco pojme a kde má v současné chvíli poddimenzované zastoupení.

Odkaz ke komentáři

O tom ako opadol či opadne hype, Rolex stavia fabriku, hodinky budú skladom a AD nám budú pomaly ponúkať zľavy😂 sa tu hovorí už aspon rok, pritom zapísať sa už na základné modely je problém, o termínoch dodávok oceľových modelov všeobecne ani nehovorím…to že tu v predajnej sekcii sa objavujú a nepredávajú o ničom nevypovedá. Či kúpiť nad retail  je otázka, ako veľmi tie hodinky chcem, ale myslím že lepšie ako teraz to ešte dlho nebude, ak niekedy vôbec😄

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, AndyAaron napsal:

Jsem ve stejnem klubu. 

Realne fakt premyslim o tom, jestli nevzit ten model kdyz je nekde 2k nad retail. Protoze je otazka, kdy se toho dockam, jestli vubec. A jestli za treba dalsi 4 roky ta retail cena uz skoro o ty 2k vys bude. Ale na druhou stranu se mi tahle smelina nechce podporovat.

Akorat pak bude pruser, kdyz mi zavolaj, ja to vezmu a pak budu za smelinare ja :D 

Tohle je podle mne jediná a logická cesta a pořídíš si co chceš a když se to nahodou nesetká s úspěchem a přestanou Tě bavit, bez ostychu a výčitek pošleš dál a neřešíš nic, ceny každý rok stoupaj- levnějš už halt bylo.. když dneska vzpomenu za kolim sem kupoval BLRO z druhé ruky, jsem v pohodě 😅

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Josef01 napsal:

Zlaté časy, když jsme hodinky RLX kupovali z vitríny a ještě na ně dávali slevu, no to už se asi nevrátí, jedině že by jich začali vyrábět 10 mil ks ročně.

... a šediváci mi prodávali nové Suby 50 kKč pod retail a vozili mě po Vídni v nové 911 🙂  

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

jo a na chrono24 byly všechny hodinky levnější než u AD, kde je kupovali jen ňoumové jako já :D 

P.S. přiznám se že jen dvoje, další už mimo AD, ale chtěl jsem si to taky někdy užít s poukázkami na brunch v Alcronu. :) 

Upraveno uživatelem Josef01
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, AndyAaron napsal:

Jsem ve stejnem klubu. 

Já čekal 2.5 roků na daytony růžové zlato na oysterflexu. Od té doby mi zdražily o vice jak čtvrť mega. Kdybych je koupil hned někde na chronu, tak je mám už teď levněji než retail. Celé jsem to odpískal. Už je nechci.

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Taky by me zajimalo, jak vybiraji potencionalni kupce, za me Bechyne ma pristup nejhorsi, co se tam pomenilo vedeni. Carolinum je na tom trochu lepe, ale zadane ocelove modely jsou bez sance. U Bechyneho cekam 7 let a Carolinum 3 roky.. A to uz jsem u obou par hodinek kupoval, takze stavajicich zakazniku si uz vubec nevazi.

Takze radeji koupim nad retail, nez se neceho vubec nekdy dockam.  A jestli se dockam, tak to bude drazsi, nez koupim ted, pokud ten model nezrusi.

Upraveno uživatelem kulix
Odkaz ke komentáři

Ahoj.

já jsem čekal 11 měsíců na Explorer 40mm a ten pocit jít si pro nové RLX ( navíc moje první ) do butiku byla opravdu krásná neděle. Kupovat nad retail od překupníků se mi příčí. Řekl jsem si, že až zavolají tak si je vyzvednu. Když nezavolají život jde dál ...

Dočkal jsem se, jsem spokojený a jsou to opravdu skvěle univerzální hodinky 👌

Přístup v prodejce v Carollinu byl za mě na jedničku!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Chlapy taktiez potvrdzujem, nechcel som podporovat nakup nad retial uz len z principu. V roku 2019 boli za smiesnich 8500€. Ak si dobre pametam od spekulantov boli 10000 az 10500€.
Vtedy miestny clen mi hovoril, ked nekupis budes lutovat, aj tak sa novych realne nedockas a ak ano, nove budu potom este drahsie.

Screen z 6.8.2019:

25ad2ab1ea3acadeeee0016801736181.png

….a po takmer 6 rokoch ich este stale nemam lebo cakam na zazrak (blbec) a div sa svetu nove su uz za 11 600€.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Si zoberte kabelky Hermes. Drahe je to jak rolex full gold, tiež sa čaká, nezapíšu hocikoho. Technológia výroby radovo jednoduchšia ako hodinky. A keď dôjde človek na rad, môžu mu ponúknuť nieco iné ako chcel (farba, model). Resale ceny 10 - 100% nad retail...ešte sme s rolexom na tom dobre oproti kabelkam  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...