Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) před 3 minutami, ensi napsal: Nejzajímavější mi přijdou BB Pro a to hlavně kvůli sponě (jinak si myslím, že budou pořád dost vysoké, jestli mají stejný stojek jako BB GMT), vypadá to jako ta spona s mikro regulací co mají bronzové 58, tak ji třeba nahradí i u běžných 58 modelů. Tak tato variace na EXP2 se povedla, 39mm je super, cena taky, takže horký favorit na dokonalý hodinky A mimochodem, ty indexy bez orámování jsou doře cool ! Upraveno 30. března 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 1 minutou, Jarett napsal: Tak tato variace na EXP2 se povedla, 39mm je super, cena taky, takže horký favorit na dokonalý hodinky Za mě je to taky trefa do černého. Jen na ně bude fronta jak na swatchky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 minutami, ondrejm napsal: Za mě je to taky trefa do černého. Jen na ně bude fronta jak na swatchky Cena je super, dokonalý OWG hodinky pod kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) Mne sa ta luneta vobec nepaci, inak by boli super vsetkym ostatnym a hlavne cenou Pockam na BB Pro 2023, urcite vydoja niekolko variacii Upraveno 30. března 2022 uživatelem MichalSVK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Vypadaj povedeně, ty indexy by především naživo mohly bejt super. Takový správný outdorový gmtčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Pro mají lunetu jak první EXP2, takže super vintage. No a taky korunka konečně vypadá, že má normální vroubkování, ne to jemné, jak ostatní BB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Vyska pry 14,6mm oproti 11,9mm BB58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Pecka, normalni korunka, velikost, spona. Jsem zvedavej na dalsi zivy fotky. Jo mit tak kristalovou kouli, kdy daji na trh pepsi gmt ve 39 mm :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 8 minutami, ensi napsal: Vyska pry 14,6mm oproti 11,9mm BB58 Mají stejný strojek jak 41 ... ale myslím, že s tou nízkou lunetou by to nemuselo být špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 6 minutami, Jarett napsal: Mají stejný strojek jak 41 ... ale myslím, že s tou nízkou lunetou by to nemuselo být špatný Jj, může to byt v pohodě, ale chtělo by to vidět naživo. Takhle podle čísel to pro mě není na okamžité volání AD. A ať to tu je všechno, tak ještě video od Tudoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 27 minutami, Jarett napsal: Pro mají lunetu jak první EXP2, takže super vintage. No a taky korunka konečně vypadá, že má normální vroubkování, ne to jemné, jak ostatní BB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní! Ty mě zaujaly hodně! A hned jsem si vzpomněl na naši nedávnou diskuzi @Jarett no nic - s takovou si jdu nasmlouvat kšefty tak na 10 let dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 1 minutou, tomina666 napsal: Perfektní! Ty mě zaujaly hodně! A hned jsem si vzpomněl na naši nedávnou diskuzi @Jarett no nic - s takovou si jdu nasmlouvat kšefty tak na 10 let dopředu. Musíš fotit nahý holky, to prodáš vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Právě teď, Jarett napsal: Musíš fotit nahý holky, to prodáš vždycky Hele, mně už se podruhé rozvádět nechce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 minutami, tomina666 napsal: Hele, mně už se podruhé rozvádět nechce… Tak to Tudory nebudou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) U AD by měly být dostupné během 14 dní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. března 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jako tohle je ale moc dobrý, Tudor zkrátka jede a to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 za mě moc pěkný, příští rok udělaj bílý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jako tohle..? Je to real..? Rootbeer gmt tudor..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Asi jo https://www.tudorwatch.com/en/watches/black-bay-gmt/m79833mn-0001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Sakra ty PRO jsou dobry. A ty nasviceny indexy bez oramovani... parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se