Jump to content

novinky 2022

steel

Recommended Posts

před 3 minutami, ensi napsal:

Nejzajímavější mi přijdou BB Pro a to hlavně kvůli sponě (jinak si myslím, že budou pořád dost vysoké, jestli mají stejný stojek jako BB GMT), vypadá to jako ta spona s mikro regulací co mají bronzové 58, tak ji třeba nahradí i u běžných 58 modelů.

Tak tato variace na EXP2 se povedla, 39mm je super, cena taky, takže horký favorit na dokonalý hodinky :)

A mimochodem, ty indexy bez orámování jsou doře cool !

Edited by Jarett

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 6 minutami, Jarett napsal:

Mají stejný strojek jak 41 ... ale myslím, že s tou nízkou lunetou by to nemuselo být špatný :)

Jj, může to byt v pohodě, ale chtělo by to vidět naživo. Takhle podle čísel to pro mě není na okamžité volání AD. :)

A ať to tu je všechno, tak ještě video od Tudoru. 

před 27 minutami, Jarett napsal:

Pro mají lunetu jak první EXP2, takže super vintage. No a taky korunka konečně vypadá, že má normální vroubkování, ne to jemné, jak ostatní BB :)

rolex-oyster-perpetual-date-explorer-ii-6744741.thumb.jpg.c4d339c0c19b3fe1ee957f570e6f07fa.jpg tudor-m79470-0001.thumb.png.171fbcf98d9188c62c87d56fd39707b2.png

Perfektní! Ty mě zaujaly hodně! A hned jsem si vzpomněl na naši nedávnou diskuzi @Jarett :) 

no nic - s takovou si jdu nasmlouvat kšefty tak na 10 let dopředu. :D 

před 1 minutou, tomina666 napsal:

Perfektní! Ty mě zaujaly hodně! A hned jsem si vzpomněl na naši nedávnou diskuzi @Jarett :) 

no nic - s takovou si jdu nasmlouvat kšefty tak na 10 let dopředu. :D 

Musíš fotit nahý holky, to prodáš vždycky :D