jamikadze Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Nechcem zakladat nove vlakno. Pocujte potrebujem poradit. Ak som kupil hodinky v Salzburgu, kde ich mozem dat reklamovat, kedze sa mi pokazilo tlacidlo? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tam kde ich predavaju, cize Swatch store. Najblizsie mas asi Vieden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září V USA a Číně 4 verze online... https://timeandtidewatches.com/swatch-is-finally-selling-the-moonswatch-online-news/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října (upraveno) Tak nam Swatch potratila rozum. Najprv uplne drzo a nezmyselne znasilnili svoje zlate vajce - znacku, ktora ma vyse 150 rocnu tradiciu, a ktora sa moze pysit niecim, co ziadna ina - ze bola prva na Mesiaci. Znacku, ktora "vraj" mala porazit zeleneho smrtelneho nepriatela. A tak v ramci tohto "boja" pustili na trh nechutne plastove kopie legendarnych Speedmasterov v takej "kvalite", ze by sa za nich nemusel hanbit ani hen poctivy predajca miestnej vietnamskej trznice pri otazke, ake logo chces nasit na tie teplaky. Ze vraj "bioceramic" - ale ked marketing zapracuje, aj obsah zumpy sa da predat ako zdroj vysokokvalitneho hnojiva, vsak? Plastoveho odpadu mame malo, treba nam ho viac. A tak tu budeme chrlit na automatickej linke a nazveme to Moonswatch. Pozor na sprchu a farebne zapastia, ale to nic - na internete si svoloc kupi s 300% prirazkou nove - ved su uplne padnuti na hlavu - a na tu cakacku na rolady sa vyprdnu... A kedze to nestacilo a cisla predajov musia v Swatch group rast, akcionari sa rozhodli ze toto znasilnenie nestaci, dame tu nechutny grupak a ideme to silit dalej. Bude Snoopy, limitovana vianocna edicia, edicia pre benzinove pumpy a pripravte sa na najnovsi prirastok - kup si BigMac a Moonswatch dostanes gratis... Biedronka s Lidlom si brusia zuby, pult s Moonswatchami vedla piva je mokrym snom Swatch grupy. Plastaky do kazdej rodiny! Poctiva hodinarcina? Nie, tvrdy konzum je nasim Bohom... Vraj si tym vychovam novych zakaznikov Omegy... Prdlajs makovy. Toto je totalna dehonestacia, nechutny mlyncek na peniaze, biznis model zalozeny na absolutnej strate ucty k zakaznikovi. Tolko k dalsim "iteraciam" plastovej sra**y zvanej Moonswatch.. Ble! EDIT: K takemu istemu znasilniu este starsieho Blancpainu sa uz nejdem vyjadrovat. Vraj "zachrancovia" svajciarskeho hodinoveho priemyslu.... Upraveno 6. října uživatelem miguel 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Koneckonců celý Swatch je vlastně plastový odpad. Ale traduje se že zachránili švýcarský hodinkový průmysl… holt konzum a kapitalismus vládne světu. Don’t hate the player-hate the game. Já měl shodou okolností dneska na ruce Marsy (pravda po delší době) a přišly mi jako dobrá divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Snad se brzo budou prodávat on-line i v Evropě potažmo ČR. Překupníci si je pak mohou nechat ve své neplánované sbírce :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Moonswatch s fází "Země". https://www.fratellowatches.com/swatch-shifts-perspectives-and-introduces-the-moonswatch-mission-to-earthphase/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Ty to teda dojí, co to to jen dá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Chce se mi zvracet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Kdysi dávno, když jsem kupoval svůj první telefon, tak měl Tmobile(tehdy ještě Pegas) akci, že k telefonu dával Swatchky. Byly to takový ty co se dělají stejný ve stovkách, nebo tisícovkách různých "dyzajnů" a barev. No a tohle mi tu dobu začíná připomínat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) Ještě by možná mohli něco vydojit z hodinek Jamse Blonda. Takový SwatchMaster 300 s WR 30m a fakovým Heliákem. Upraveno 30. října uživatelem Komplikace_Dejv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince V 23. 3. 2022 v 13:58, miguel napsal: Uzasny sposob, ako dehonestovat znacku Omega. Marketingu "tlieskam"... Kdybych byl vyloženě milovník Omegy, tak by mi to vadilo, ale mam k ni takový řekněme pohodový vztah - vlastním Speadmaster a tak to spíš vnímám jako zviditelnění. Ale chápu tvůj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Já to vnímám jako upomínkový předmět, který dostanete po návštěvě fabriky. Něco jako odznáček za účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) před 26 minutami, zekon7302 napsal: Já to vnímám jako upomínkový předmět, který dostanete po návštěvě fabriky. Něco jako odznáček za účast. Přesně tak Upraveno 2. prosince uživatelem Jan Podhorný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se