Vensa Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Čau chlapi, kdyby měl někdo nápad na rodinnou dovolenou v Krakově s úplně náhodnou návštěvou swatch, už mají jenom tyto kusy ...Odesláno z mého XQ-AS52 pomocí TapatalkZa mě nejlepší z pozůstalých Odesláno z mého XQ-AS52 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Narazil jsem teď na online prodej v Kauflandu https://www.kaufland.cz/product/457433170/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 To není, že by je prodával Kaufland, je to prostředník... Asi jako FB Marketplace, Aukro nebo Ch24. Plus když už zmiňuju Ch24... Dneska už stačí tak 500 nad retail (něco prodejci, něco pošta) a člověk ani nemusí nikam jezdit U Mercury a Moon litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 4 verze s Monshine Gold - květinový vzor na ruččce chronografu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Kdyby už je radši udělali v kovu, jako Irony, než tyhle "jakolimitky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Tak to uz by byl vrchol, kdyby tuhle srandu zacali delat v oceli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 (upraveno) Já bych je v kovu bral. Lepší než ten divno plast. Ještě zvednout voděodolnost a za mě hezký oddechovky. Otázkou je kam by vyšroubovala cena hodinek v nepoměru k dodávanýmu strojku. Upraveno 15. června 2023 uživatelem rmx Nevim jak jsem dokázal tohle velký písmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Já bych je teda v kovu moc vidět nechtěl. Jakýpak by měly smysl ty pravý Omega Moony? Rozdíl by byl už jen ve strojku a v menší kvalitě zpracování. Jinak stejný hodinky. To by byl zase zlatý důl pro překupníky. Cena by šla dost vysoko oproti plastu. Už ten plast stál nesmysl, když to uvedli na trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 5 verze - June Strawberry Moonshine Gold MoonSwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Cervenec bude malinovy uplnek Tenhle design se mi osobne moc nelibi, uz mi prijdou vylozene jak detsky. Ale proti gustu...urcite se najdou lidi, co si na ne stoupnou do fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 (upraveno) před 7 minutami, FrantisekKlm napsal: ...urcite se najdou lidi, co si na ne stoupnou do fronty. Na to si klidně vsaď A ti stejní lidé je pak budou přeprodávat dál za X násobek pořizovací ceny, protože jsou jim ve skutečnosti ty hodinky ukradený a nekoupí si je pro to, aby z nich měli radost, ale zisk... Upraveno 4. července 2023 uživatelem Lookyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 před 54 minutami, Lookyn napsal: A ti stejní lidé je pak budou přeprodávat dál za X násobek pořizovací ceny, protože jsou jim ve skutečnosti ty hodinky ukradený a nekoupí si je pro to, aby z nich měli radost, ale zisk... Ano. Jako s Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 V 3. 7. 2023 v 14:58, lukassob napsal: 5 verze - June Strawberry Moonshine Gold MoonSwatch Ma k tomu nekdo relevatni info? Ac velkej fanda Speedu, tak temhle plastakum jsem nejak neprisel na chut, jahodovou vterinovku nechapu.. Prijde mi to totalne ujety a nevkusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Celý příběh je popsaný třeba tady: https://www.hodinkee.com/articles/new-moonswatch-strawberry-moon-with-special-moonshine-gold-hand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Kvalita spracovania týchto “moonswatchov” je katastrofálna. Fanúšik speedmastrov toto nemože nikdy oceniť. Sú to skôr hračkárske hodinky pre deti ako pre fanúšika hodiniek… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 @ygys A co je ještě nového, ty si myslíš, že jsou ty hodinky dělaný pro fandy Speedmasterů? Že to jsou hodinky pro děti a lidi hodinkami nepolíbené, se zpracováním jaké je u Swatch běžné. není bug ale feature... Aby si pak za pár let pár majitelů MoonSwatchek koupili Moony Jinak jahodová vteřinovka za mě hrozná, ale k tomu účelu to docela sedí... Ale do fronty bych na to určitě nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 (upraveno) edit... už jsem "našel" důvod pro jahodovou sekundovku.. No, asi to mělo být hrozně vtipný a cool.. i tak pořád nechápu, co to je s prominutím za kokotinu, ale budiž, nemusím rozumět všemu Upraveno 4. července 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Je to cely kokotina od zacatku a dokud to nezacnou davat na benzince k plne nadrzi, nezajima me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 @Seamaster :D:D to mě fakt upřímně rozesmálo boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Me se to libi z toho duvodu, ze to muze privest (a evidentne privadi) novou skupinu lidi k hodinkam. Pro uz zajete chrono fandy v tom mnoho smyslu nevidim…snad jen pro zajimavost. Jinak tipuju, ze dalsi vzor bude kukurice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se