exell Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Možné je všechno. Já čekám rok na OP a nic, na podzim jsem zmínil zájem o DJ a do 2 týdnů mi volali, jenomže jsem v tu dobu měl jiné výdajové priority, tak jsem odmítl. Teď bych ty DJ chtěl a mám smůlu, možná jsem na pomyslném "idiot" blacklistu . A vlastně mě to celé nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Last Boy Scout Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 V 10. 5. 2022 v 16:29, praguegabi napsal: Dobrý den pánové, ráda bych se Vás optala, jak probíhá registrace na hodinky. Jak to funguje? Obdržíte alespoň nějaký email, že o vás vědí, že máte objednáno? Je lepší se zapsat u více AD? Například Bechyně a Carollinum? Nebo to ničemu nepomůže? Je možné platit u nás v CZ v Eurech? Mám zájem o své první (a asi i jediné) Rolex Datejust 36 Děkuji Tak ti gratuluji k rozhodnutí. Já se byl minulý týden po letech dokopávání se konečně zapsat na DJ 41 Wimbledon.. tak jsem zvědavej, kolik dalších let si počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 EURem se platí ofiko cena z ofiko stránek Rolex, do 10.000eur lze hotově, cokoliv nad se doplácí kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 11. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Super, děkuji. Pokud dorazí letos jsem na ceně 8100€ tak se vejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Jaky hodinky nosis ted, Gabi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 12. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) před 28 minutami, steel napsal: Jaky hodinky nosis ted, Gabi ? Spíš nenosím než nosím, rozhodně bych to nenazývala hodinkami oproti Rolexu Mám apple watch a nějaké módní, což je spíš jak náramek. Takže jsem extrémně natěšená a bude to velký kontrast mít na ruce Hodinky, pokud to tedy klapne. Upraveno 12. května 2022 uživatelem praguegabi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 a proc zrovna Rolex na ktery budes cekat dva az tri roky? kup si tanky od cartier nebo ty novy BB 36 s tou predelanou korunkou, mas to hned ( no ne uplne, ale max par mesicu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Přesně tak. Kup si Bondovky, Moony, nebo jiné Omegy, nějaký IWC, Breitlingy, Panerai a desítky dalších krásných kousku, které ti budou dělat radost, než čekat jako kokot 2 roky, abys mohl koupit Rolex za čtvrt míče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 1 minutou, Frantik napsal: Přesně tak. Kup si Bondovky, Moony, nebo jiné Omegy, nějaký IWC, Breitlingy, Panerai a desítky dalších krásných kousku, které ti budou dělat radost, než čekat jako kokot 2 roky, abys mohl koupit Rolex za čtvrt míče podle me je to holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Kokota…..pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) Nechápu, proč ji zrazujete od Rolexu, na ty DJ36 nebude čekat roky, ale nejvýš pár měsíců. Kolega objednával pro manželku stříbrné DJ 36 v Brně, když otvírali prodejnu (prosinec 2021). Koncem února si hodinky přebíral. Edit: našel jsem fotky, dostal nim i kalendář Upraveno 12. května 2022 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 5 minutami, baza napsal: Nechápu, proč ji zrazujete od Rolexu, na ty DJ36 nebude čekat roky, ale nejvýš pár měsíců. Kolega objednával pro manželku stříbrné DJ 36 v Brně, když otvírali prodejnu (prosinec 2021). Koncem února si hodinky přebíral. protoze podle mych zkusenosti je do par mesicu mit nebude ... vic nez rok cekam na OP a Exp1 a to mam u obou AD nakupni historii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) Ty tady píšeš o OP a Exp1, ale ona objednala DJ36. A vo tom to je. Ještě: U kolegy to byl první nákup u Bechyněho, v životě tam nekoupil ani přezku. Upraveno 12. května 2022 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Já měl 36 silver dial - jubilee - fluted taky rychle, neviděl bych to nějak zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) chce navic specifickou kombinaci - oyster, v C mi taky tvrdili, ze ty Exp budou hned, ze o ne neni zajem, ja ji navic neodrazuji, dobre ji radim Upraveno 12. května 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 S DJ už to také není žádná hitparáda, u konkurenčního podniku na ně ani nezapisují. Takže bych s pár měsíci spíš nepočítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dobrý den, kde mi v Praze udělají k snídani dobrý vejce Benedikt? Mám na to chuť už dva měsíce.- Na to budeš čekat hodinu a musíš až na Anděl. Proč si raději nedáš palačinky? Nebo si doma udělej míchaný vajíčka.Když já mám fakt chuť na to vejce Benedikt.- Dej si kafe a cigáro, debile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 pekna bajka s nekolika komunikacnimi fauly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) Úplná blbost Na benedikt nemusím do Kavárny, co hleda jmeno a rozhodne nebudu čekat hodinu Upraveno 12. května 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 9 minutami, Frantik napsal: Úplná blbost Na benedikt nemusím do Kavárny, co hleda jmeno a rozhodne nebudu čekat hodinu Když jsem tam byl naposled, tak mě ti posraní hipsteři nechali čekat ve frontě na místo, jak někde u Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se