African Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 8 hodinami, kdojinej napsal: Kdo si nedokaze vysroubovat sroubek z tahu, nema pravo nosit rolex... A kdo si nedokáže sám nandat gumu, není chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 33 minutami, matejcaha napsal: Vyridim manzelce Ze se klanim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 12 minutami, African napsal: A kdo si nedokáže sám nandat gumu, není chlap Presne tak. Komu vypadava guma z penalu nezaslouzi si misto v satne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 před 1 hodinou, kdojinej napsal: Ze se klanim... Spis je blby, kdyz AD neumi zkratit tah pri nakupu novych hodinek a posle te do servisu. S gumou nebo bez gumy, to uz je jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 To je blby, ze to neumi. A jeste blbejsi mi prijde, ze v tom servisu to ještě udelaj blbe, napr. totalne poskrabany dynko pri vymene baterky hodinek moji zeny a jeste se tvari arogantne ze se prece nic nestalo a pozaduji zaplatit absurdni castku... no nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 V 10. 6. 2022 v 10:52, kdojinej napsal: To je blby, ze to neumi. A jeste blbejsi mi prijde, ze v tom servisu to ještě udelaj blbe, napr. totalne poskrabany dynko pri vymene baterky hodinek moji zeny a jeste se tvari arogantne ze se prece nic nestalo a pozaduji zaplatit absurdni castku... no nic. Takové AD Rolex ale v ČR není, aby neuměli zkrátit tah.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Třeba u Bechyněho to o víkendu nezvládli. Za mě naprosto neakceptovatelný. Ale třeba to byla jen shoda náhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 U Bechyněho to nedělají totiž v hodinářství, ale v jejich servisu o pár ulic dál, který nemá stejnou otevírací dobu. Ale to ti asi řekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Nevim, za mě by tohle měla být základní služba, dostupná ihned na místě. Pozdější doplňková úprava, klidně v servisním místě, ale při nákupu to očekávám jako standard přímo v prodejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 No já vždy očekával i hodinky v prodejně, ale poslední dobou tam nejsou ani ty hodinky Samozřejmě to všude jinde jde na místě, Bechyně to má nastaveno jinak, ono i jít těch pár uliček vedle na zkrácení kazí celkový dojem z nákupu luxusního zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 5 hodinami, moco napsal: U Bechyněho to nedělají totiž v hodinářství, ale v jejich servisu o pár ulic dál, který nemá stejnou otevírací dobu. Ale to ti asi řekli Kecáš, to jsem netušil. Tak a teď vážně- tobě přijde naprosto v pořádku fakt, že si někde koupíš (rozuměj vyzvedneš) hodinky za tři kilča a oni ti v tom lepším připadě řeknou, ať jdeš o tři sta metrů jinam a v tom horším případě tě pošlou do Koscomu, ať si je tam za dvě kila necháš zkrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Já bych chtěl při telefonátu, že mám hodinky nachystané, nahlásit rozměr zápěstí, přijít, převzít, nasadit a jít na drink Hele, oni to mají z prostorových důvodů a jsou to jejich standardní operační postupy. Samozřejmě se do toho jejich kumbálu vzadu vleze židle se stolem a vystěžejkovačem a poučeným zaškoleným prodavačem, ale je to jejich krám, tak ať si to dělají jak uznají za vhodné. PS: Nehledě na to že by se servisu taky ulevilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 @sashator oni mají u Bechyněho otevřený opět i v sobotu ? Protože na webu píšou u všech butiků jen Po-Pá ... https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/butiky/prodejny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 @mocoV tom, že je to jejich business a že si to můžou dělat, jak chtějí, s tebou naprosto souhlasim. Ale pro mě je tohle prostě špatnej přístup a v týhle kategorii nepřijatelnej. Naučit případně jednoho člena směny pracovat s šrouboováčkem, fénem a lepidlem není zas takovej problém @JarettHele to teď nevim, je to zkušenost tak rok dva stará. Možná právě z toho důvodu o víkendu zavřeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Jen takovej dotaz. Co když si člověk koupí hodinky u Bechyněho v Brně ? 🥹. Ho pošlou do Štěpánské nebo udělat kšeft Hanákovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Poškrábou ti je a řeknou, že teď už si je můžeš dojebat i doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 17. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Táta nevydržel… těhlech by se ani nedočkal a na sea-dwelery si prý ty 2 roky počká Moje netrpělivost je na maximu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 V 9. 6. 2022 v 22:59, kdojinej napsal: Kdo si nedokaze vysroubovat sroubek z tahu, nema pravo nosit rolex... Na tuhle větu jsem si dneska vzpomněl když jsem poprvý zkracoval tah se šroubkama. Zvládnul jsem to, můžu šetřit na Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 (upraveno) K teme skracovania tahu: Co sa mne osvecilo a pouzivam to roky, skracujem si tahy sam a ziadne problemy. Potrebujete: nejaky drziak na hodinky/tah, pinzetu, nejaky stetec na vycistenie stareho Loctitu, novy Loctite na zavity (slaby) - No. 243 a HLAVNE PORIADNY SRUBOVAK - vyskusal som takmer vsetko (ano, aj Bergeon) ale top je tento: Horofix PS: A takto vam nikto nedodrbe hlavicky srubiek alebo neposkrabe tah Upraveno 18. června 2022 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Last Boy Scout Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 V mém případě to vyřešila návštěva hodinářství a 100,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se