Ajaj Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Pěkná grafika a super výkon já jsem starej, tak to trekuju analogicky. Pro 2025: běh: 2600km / 57,700 UP bike: 1650km / 17,600 UP SUP: skoro nic chůze včetně hiking: 740km hodin: běh 271h / bike 70h / vše sporty 635h nastoupane patra: 446/týden steps: 14,044 průměrně za den 3x závody: Großglockner 100 (zastaven po 50km), Kerry Way Ultra 100, Mallorca CPS 100
Ajaj Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Se nevytahuje, já mám loni běh 66km To sice máš, ale jsem si 100% jistej, že jsi víc nachodil než já udělal v běh+kolo
sido Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 11 hodinami, KFL napsal: Jojo. Je krásný, jak Hopa dokáže vybájit situaci kolem sebe a lidí, který beze studu využívá, aniž by mu to bylo jen trochu blbý . Každopádně pro případné zájemce o AI zpracování dat s pěknou infografikou jako například zde (celý článek o Hopově sportovním nasazení i s AI videama zde) je návod prostý: Export dat aktivit z Garminu ve formátu CSV. (nejspíš půjde i ze Stravy) Volitelně převod do XLSX; mělo by to snad jít i bez toho. XLSX potom prohnat libovolnou AI (Claude i Copilot OK) se zadáním na kontrolu dat kvůli odchylkám a chybám. Popř. i sdružení aktivit (např. plavání venku + plavání v bazénu + šnorchl) do jedné. Z výsledného stavu vygenerovat .MD soubor pro NotebookLM (je důležité, jak jsem zjistil, to v promtpu explicitně zadat). S použitím NotebookLM (Google) potom naimportovat MD a pokochat se prvotním zpracováním. Je pak vtipné si o datech i povídat, přirovnávat, srovnávat atd. NotebookLM umí generovat infografiku, videa, tréninková doporučení a další. A to i ve verzi zdarma - je tam pouze omezení na tvorbu 4 grafických věcí denně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, pekne to je, ale takovy basic. Uvazoval sem taky o nejake vizualizaci progresu, protoze Garmin ma mnohem vice uzivatelskych dat, tepovku, watty u cyklistiky, mraky bezeckych metrik, dala by se do toho treba pro zaradit i nejaka life funkce HRV, Spanek Etc. Na to, uz ale je potreba ten jejich "vetsi export" který má hromadu .json souboru, tam ale clovek narazi na limit poctu upload souboru do AI, alespon CHGPT me se stovkymi .json poslalo do haje 1
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 9 hodinami, Ajaj napsal: To sice máš, ale jsem si 100% jistej, že jsi víc nachodil než já udělal v běh+kolo Jo bejvavalo bejvavalo, to se neboj, ze kdyby bylo cim, ze bych se uz davno nenapadne nepochlubil
Beet Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 17 hodinami, KFL napsal: Jojo. Je krásný, jak Hopa dokáže vybájit situaci kolem sebe a lidí, který beze studu využívá, aniž by mu to bylo jen trochu blbý . Každopádně pro případné zájemce o AI zpracování dat s pěknou infografikou jako například zde (celý článek o Hopově sportovním nasazení i s AI videama zde) je návod prostý: Export dat aktivit z Garminu ve formátu CSV. (nejspíš půjde i ze Stravy) Volitelně převod do XLSX; mělo by to snad jít i bez toho. XLSX potom prohnat libovolnou AI (Claude i Copilot OK) se zadáním na kontrolu dat kvůli odchylkám a chybám. Popř. i sdružení aktivit (např. plavání venku + plavání v bazénu + šnorchl) do jedné. Z výsledného stavu vygenerovat .MD soubor pro NotebookLM (je důležité, jak jsem zjistil, to v promtpu explicitně zadat). S použitím NotebookLM (Google) potom naimportovat MD a pokochat se prvotním zpracováním. Je pak vtipné si o datech i povídat, přirovnávat, srovnávat atd. NotebookLM umí generovat infografiku, videa, tréninková doporučení a další. A to i ve verzi zdarma - je tam pouze omezení na tvorbu 4 grafických věcí denně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale to umí přímo Garmin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Ale to snad jen v placený verzi, nebo? Nevim, webovej Connect nebo apka mi žádnou nabídku podobný grafiky nenabízí, takže jsme šli obvyklou cestou...
Dantechno Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Já za rok 2025 takhle , cca. 2 měsíce jsem bohužel laboroval se zraněním zaďáku... Je to jen běh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna uživatelem Dantechno 1 1
AndyAaron Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 1 hodinou, KFL napsal: Ale to snad jen v placený verzi, nebo? Nevim, webovej Connect nebo apka mi žádnou nabídku podobný grafiky nenabízí, takže jsme šli obvyklou cestou... Mne vcera apka nabidla sdeleni typu: Pridej se ke Connect+ (tj placena verze) a dostanes prehled za rok 2025.
KFL Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Mne vcera apka nabidla sdeleni typu: Pridej se ke Connect+ (tj placena verze) a dostanes prehled za rok 2025.Jo, to mne taky. Uz v prosinci. Ale ignoroval jsem to, kdyz jsem videl cenu.. a pochybuju, ze by Hopa kvuli grafice, kterou muze mit zdarma ode me, neco platil [emoji3].
AndyAaron Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna No jasny, ja si to taky neplatim, takze si prehled musim udelat jinak. Az budu mit cas, tak ten tvuj postup zkusim
Beet Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Je to u Garminu placené. Ale jestli jste ještě nevyužili trial bezplatný měsíc, tak by jste tam tu nabídku měli mít. Já už jsem využil hned když to spustili a tak jsem si na konci roku udělal radost. Jeden měsíc mě nezabije.
hopa26 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 20. 1. 2026 v 14:20, KFL napsal: Jo, to mne taky. Uz v prosinci. Ale ignoroval jsem to, kdyz jsem videl cenu.. a pochybuju, ze by Hopa kvuli grafice, kterou muze mit zdarma ode me, neco platil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Analýza Ti jde mistrně. Pomni, že každá neutracená koruna je vlastně koruna vydělaná. Jinak kdyby chtěl někdo běhací boty, aby byl hubenej a žádanej-mají za super peníze Saucony. Loňský kolekce 70 procent slevy, stojí hluboko pod litr, mají i holčičí barvy a celkově mi to přijde jako wau poměr cena výkon.
hopa26 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna nevím jestli se může linkovat na eshopy, abych neporušoval pravidla, tak radši sz.
dzonynek Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Můžu poprosit o odkaz na boty prosím taky? Zrovna nedávno jsem si říkal, že bych potřeboval nový, ale radši za levno než za draho... Díky.
hopa26 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna jasny https://www.apollostore.com/cz/panska-bezecka-obuv#sort=cheapest objednávka dorazila druhý den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Já to mám s botama na běhání jak s hodinkama. Dokážou se rychle nahromadit Na rozdíl od hodinek se ale blbě později prodávají .... Od stavu na fotce se to bohužel jen zhoršilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ajaj Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Paráda už jsem se bál, že jsem trochu mentálně nemocnej, když mi včera dorazily nový boty a zjistil jsem, že ke 14 rozběhanejm mám teď 4 fungl nový ve skříni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se