pebe Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 ... s fyzioterapeutem taky na odstraneni potizi s plantarni fascii, tak doufam, ze letos uz bude vse fajn. mohl by ses případně trochu rozepsat o té plantární fascii? Zase mě to začalo trochu trápit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Taky se přidám do klubu marodů. Po delší době zase chronickej problém (nejspíš) s ITB. Uběhnu cca 3km a mám stopku - jedno jestli tempem 4 nebo nebo 5,5 min/km. Začne mě táhnout stehno z boční strany, až se objeví intenzivní bolest z boku kolene a konec. Řešil to někdo úspěšně? Nebo nemáte někdo kontakt na fakt dobrýho běžeckýho fyzio na Moravě? Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 mohl by ses případně trochu rozepsat o té plantární fascii? Zase mě to začalo trochu trápit základem bylo naučit mě správně chodit, pak jsem teprve začal trochu běhat (cca po měsíci). měl jsem některé špatné návyky při běhu, ale hlavně při chůzi. cviky od kyčle, přes koleno po nohu. pak protahovací cviky na nohu a masáž nohy. krom fascie mě taky hodně bolel natahovač palce (pocitově jsem to popisoval stejně, ale když pak fyzioterapeut nohu rozmasíroval a našel zdroj bolesti, během dvou návštěv to úplně rozpustil). alespoň občas se snažím jít na pilates (nebo libovolnou obdobu, prostě protahovací cvičení). nohu se snažím procvičovat nebo alespoň protahovat několikrát týdně a když můžu, tak ji masíruju alespoň golfovým míčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ja to resil asi pred dvema lety razovkou a klidem a zatim dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Nemáte někdo tip na dobrého sportovního ortopeda na severní moravě. Ostrava/Opava a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Když hodíš do googlu "sportovní ortoped Opava", tak ti vyjede nejvíckrát Lubojacký. Toho ale z vlastní zkušenosti nemůžu doporučit - nemohl jsem se na noze zvednout (jakože na špičku) a on mi pořád dokola tvrdil, že to je chronický zánět šlachy. Samozřejmě nejsem odborník, ale doktorů mám v rodině i v okolí dost a jsem přesvědčený o tom, že to byla p*čovina. Vím, že nějaká dobrá klinika měla být snad v Petřvaldu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Ahoj, před některými výkony, jako 4tis km, nebo 10k za 36 min, nebo zhubnutí o 20kg fakt klobouk dolů! To se mi tedy nedaří. Váhu mám víceméně konstantní a maraton pod 3:30 se mi stále nedaří?Rok 2018 dle Garmin connect:240 běhů, dohromady 2200 Km, dohromady skoro 200 hod běhání, (to dělá průměrné tempo pod 5:30) hehe. Ostatní aktivity zanedbatelné, nebo nepočítané. Moje cíle pro 2019:pevné zdraví!běhat měsíčně 150 ? 200 Km, klidně více.Zařadit aspoň 10 delších běhů okolo 25 km, to potřebuju jak sůl.10k: sub 39 min? maraton: zúčastnit se nějakého a ideálně pod 1:30maraton: sub 3:3050k: lehké zlepšenízlepšit se lehce na některých lokálních závodech, které se snažím pravidelně běhat.ps. Tak zrovna tenhle víkend j jsem zapomněl běžecké rukavice, budu běhat v pracovních :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Chalani nemate typ na nejake lacnejsie bt sluchadla na beh. Mam FX5+ a chcem vyskusa behat s hudbou neviem, ci na to bude bavit a pre to nechcem moc do doto investovat. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ja treba beham se sluchatka a co dava Apple ke svejm produktrum. Vadi mi nicit si kvalitni sluchatka pri sportu, navic je vlastne docela fajn ze clovek pri behu slysi okoli. Samozrejme zalezi kde behas, ale treba na silnici neni spatny slyset auto apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Chlapi nemáte někdo osobní porovnání mezi Polar V800 a Garmin 920XT? Mám F5 na reklamaci a potřebuju něco na přechodnou dobu. Co se týká značek měl jsem zkušenost s oběma. U Garminu se mi to zdá lepší a dotaženější. Jde mi i jak mi budou sedět na ruce. Mám ruku cca 18,5 cm. co jsem měl Polrar m 400 tak to moc na celodenní nošení nebylo jak nemají volný a pohyblivý řemínek. 920 jsou zase obři se mi z fotek zdají. Za případně reakce děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 taky mám dotaz na sporttester...má cenu si nějaký pořizovat?nikdy jsem neběhal se sporttesterem, maximálně mám někdy zapnuté endomondo na mobilu. na jaře jsem si koupil BT hrudní pás, který jsem ale vzápětí ztratil. trénuju ledabyle a čas měřím na hodinkách (nosím alpinisty) a poslouchám endomondo které mi hlási tempa po každém uběhnutém kolimetru. zatím jsem si vystačil...ale zároveň pořád přemýšlím, jestli by se mi nějaký ten sporttester nehodil, jestli bycho to jako využil... placené mobilní aplikace se mi nelíbí... navíc bych mobil už nemusel mít v dostupné kapse, když třeba kontroluju tempo nebo uběhnutou vzdálenost z nějakého důvodu aktuálně... v podstatě mě nejvíc děsí myšlenka, že bych měl najednou ty alpinisty třeba nechat doma, když už jsme toho spolu tolik zažili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Behat s mobilom je blbost, ten sa hodi akurat ked chces spravit foto al ako navigacia ked beham v neznamych koncinach. Ja mam sporttester najma na to ze kuknem na ruku a hned vidim ako rychlo/pomaly bezim, tj tempo, kolko uz mam odbehnute, priemerku a ine veci napr nastupane metre atd, ked chcem uplnu presnost tak na drahe al nejakom presne zmeranom useku pustim stopky . Niekdy sa to hodi viac, inokedy ked beham len tak bezcielne menej.No a mam stary suunto ambit3, inac priklanal by som sa skor k polaru A na normalne nosenie mam automaty, sak sme na hodinkovom fore :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 S velkými plackami mobilkami si ani neviem predstaviť behávať, ak myslíme na seriózny beh, nie také poklusávanie, lebo je to teraz v móde...a ešte keď vidím obrovské slúchadlá a s tým behávať...Ježiš a Mária! Od Garminu nemám tie nové verzie, len starší model 310XT. Mne to veľmi pomohlo, už len z pohľadu takého bežeckého útlmu. Dal tomu taký nový impulz. Okrem tých údajov, čo spomína kolega minimus80, som využíval funkciu opakovaného behu po tej istej trati, či Virtuálneho partnera, kde som si nastavil tempo a na displeji mohol pozrieť ako na tom som - aký mám náskok, koľko strácam, to je pekne spracované a v tréningu dosť pomohlo, ak trebalo zabrať. Už priamo na sportestery, či po stiahnutí behov na počítač, som si sledoval, ako som na tom tempovo v určitom profile trate, či sa za určité obdobie zlepšujem, alebo nie. Nastavoval som si aj vibračné upozornenie po odbehnutom úseku, napr. 5, 10km, aby som nemusel stále čumieť na hodinky,kedy to bude. To bolo v prípade, ak som po 10km mal v pláne zrýchľovať do max.tempa, alebo naopak zvolniť do výklusu. K prepojeniu na hrudný popruh som sa nedostal, nechcelo sa mi. Ale po čase to analyzovanie údajov prestane baviť a človek sa vráti ku koreňom = beh "na holo" = bez hodiniek, bez sportestera, len na ciťák . Veľkosť sportestera - no, zo začiatku som si musel zvykať, po pár behoch už som to ani nevnímal. U Garminu sa mi páčilo, že to signál chytalo vcelku rýchlo. Ak bolo príliš horúco, tak som odmontoval remienok a len telo sportestera strčil do vrecka kraťasov. Tam mi šlo len o načítanie trate, vzdialenosti, tempa atď, čo som si pozrel až doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 díky za informace tak já to teda zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 já taky doporučuju a pokud potřebuješ telefon z bezpečnostních důvodů, vem si do kapsy nějakou malou, lehkou Nokii .Párkrát mě paralyzovala např. bolest kolene někde dál od baráku, mezi poli a ten telefon by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 tak dnes proběhlo první seznámení se sporttesterem. ten šel hodně na tělo a okamžitě po doběhu mi o mě prozradil obrovské množství informací. jsem zahlcen, jdu se tím prokousávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 tak dnes proběhlo první seznámení se sporttesterem. ten šel hodně na tělo a okamžitě po doběhu mi o mě prozradil obrovské množství informací. jsem zahlcen, jdu se tím prokousávat Přeju příjemné prokousavani. Co jsi nakonec pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 tady z prodejní sekce starší fénixy 3 s hrudním pásem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 vim ze jsem v behacim vlaknu, ale potrebuju poradit s plavanim - a ted nevim jestli se ten bazen resil tady nebo v hubnoucim vlaknu...mam problem, ze jak zacnu plavat (dve az tri navstevy bazenu) vrati se mi zanet ucha. stalo se mi to vloni (5 mesicu zakaz plavani z ORL) a predloni (3 mesice zakaz z ORL)ted jsem po treti navsteve bazenu a citim ze to zase neni uplne ok.mam spunty od speedo, ale ty mi nedrzi v uchu, stejne pres ne tece a kdyz si pres ne dam cepici, tak ten spunt nesnesitelne tlaci do ucha.dnes jsem zkusil obycejny spunt na spani (nekde jsem cetl ze ten je pry nejlepsi), ale taky to nefunguje, vypadava, saje vodu a cepice ho stejne neudrzi... krom toho cepice, jakmile se mi namoci vlasy, z usi vzdy zklouzne... nemate nekdo doporuceni na funkcni reseni ucpani ucha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Kup si tohle: https://www.decathlon.cz/plavecke-spunty-do-usi-id_8342902.htmlDoporučuju z vlastní zkušenosti. Je to taková guma, kterou vytvaruješ podle své potřeby. Drží skvěle, do ucha neteče. Moc ale neuslyšíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se