Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Seslapany paty znaci, ze behas pres patu. Z botama problem nevidim, v bezeckem stylu ano

ahoj, asi bude víc způsobů dopadu na patu, ovšem měl jsem za to, že už neplatí 'dopad na patu = špatně'

Of the 70 runners analyzed during the fourth lap of the men?s marathon, 47 of them (67 percent) landed on their heels, 21 (30 percent) landed on their midfoot, and two (3 percent) landed on their forefoot. The percentages were similar in the 78 competitors analyzed in the women?s marathon: 57 (73 percent) heel, 19 (24 percent) midfoot, and 2 (3 percent) forefoot. And this pattern wasn?t confined to particular countries or finishing places. In the men?s marathon, the top four finishers, hailing from Kenya, Ethiopia, Tanzania, and Great Britain, were all heel strikers during all four laps of the race.

https://www.outsideonline.com/2329876/iaaf-biomechanics-study-worlds-best-runners#close

Odesláno

Manželčina služebka se nekoná, takže vyhůru na Lysou.  :wheelchair:

Takže úterý 3.12. 16:00 od transformátoru
Seznam účastníků výběhu na Lysou:

1. Beet
2. Anela
3. Guzmic pokud se nic neposere. :-)
4. Rolas podle noh :).

Odesláno

Takže úterý 3.12. 16:00 od transformátoru

Seznam účastníků výběhu na Lysou:

1. Beet

2. Anela

3. Guzmic pokud se nic neposere. :-)

4. Rolas podle noh :)

zatím to platí a dorazím a když tu je inov8 nálada....tak já vezmu Rocklite 290.

Scott budou ještě asi na cestě z UK.

post-33119-0-28909400-1575041713_thumb.jpg

Odesláno

puvodne jsem si myslel, ze si vyberu nejake brooksy nebo hoky... ale kdyz jsem je uvidel na policce... 

u brooksu nejak nepreskocila jiskra.

hoky byly jako papuce, ale speedgoaty moc uzke, torrenty mnohem lepsi, ne tak moc tlumeni, a ne tak uzke. 

ale tahle bota uplne nuti do behu, je to takovy strasne fajn pocit, pritom je tvrda a takova syrova a drsna.

a poznamka pro guzmice - neskutecne siroka mam pocit ze mam na noze sandaly s otevrenou spickou :)

Odesláno

A co to máš předně za model, jaký mají vzorek?

speedgoat jsem zkoušel, jsou mi úzké... torrenty mi seděly parádně, jen jsem musel zkoušet 44 normálně nosím 43 to mě trochu odradilo. Inov8 a Dynafit mám 43 a Scott jsrm taky objednal 43.

Odesláno

Líbí se mi, ale mám obavu, že ta vyznačená část boty, bude dost náchylná na poškození... stejně jako u těch mých rocklite, já už tam mám praskliny

post-33119-0-27354000-1575049799_thumb.jpg

Odesláno

Tož tak no.

to muselo být parádní, zvlášť dnes.

musím se pochlubit.. za listopad jsem naběhal svůj dosavadní měsíční rekord! :D.

já vím, že ve srovnání s vámi asi úsměvné, ale považte: nejsem zrovna sportovec a tahám s sebou 98kg živé váhy.. nicméně v té večerní, temné a opuštěné krajině mě to hrozně baví :). dnes večer jsem listopad uzavřel 14km po asfaltu.

post-5667-0-05058600-1575145286_thumb.jpg

Odesláno

Nádhera... kamarád mi podával včera report, běžel Lysá cup a nahoře už trochu sněhu je...no ještě má připadnout. :-)

Takže sněhové řetězy sebou.

Odesláno (upraveno)

boží na tom bylo, že nepotkal skoro nikoho . Až u Sněžných jam trojici turistů, zabalený od hlavy až k patě s báglama, nevypadali uplně fresh. Sem tam se to začalo trousit někde za mužskými kameny a kousek za Petrovkou, tam už bylo pár lidí. Všichni docela udiveně koukali. 

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Řetězy už jsou v autě stabilně. Ale možná nebude od věci přibalit nesmeky. Pro jistotu. ;-)

Já jsem myslel, řetězy na nohy. :-)

Já nesmeky nemám, musí to zvládnout boty a dolů pobřežím opatrně.

Odesláno

Kluci, jestli tam nemáte tolik sněhu jako bylo v krkonoších tak se to dá zvládnout v běžných trailovkách na pohodu. Nijak to neklouzalo, ikdyž to bylo hodně zmrzlé. I seběh z Vysokého kola a Velkého šišáku byl v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...