Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

Nejsem teď u počítače. Kde to najdu v connectu?

schvalne jsem tam nakouknul - vlevo v menu je dole sekce odznacky, osobni rekordy a cile... a v tech osobnich rekordech mam presne tytez udaje jako na strave :)

jen tu vzdalenost 1 km povazuje asi garmin pod uroven hodnou zapisu do tabulky rekordu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono to vzdycky vychazi z nejake aktivity, ktera ma prislusnou delku.

ja mam estimate na 5k i 10k pocitany ze stejneho 11km dlouheho behu.

naproti tomu 1k mam pocitany z jednoho 7km behu, kde jsem mel kilometrovou asfaltovou rovinku a bezel jsem ji zamerne naplno.

a maraton mam pocitany z 54km trailu...

jediny pulmaraton vychazi z pulmaratonskeho zavodu :D

edit. chci tim rict, ze strava neni tak chytra, ze na zaklade casu z pulmaratonu a objemu v treningu a nejakych svch statistik vyhodnoti, za jaky cas bys asi dal maraton... musis to nejdrive ubehnout, pak ti strava da estimate

Nepoužívám Stravu, takže nemůžu posoudit, ale mám pocit, že tady mícháme dvě věci.

To co píšeš níže v Conectu, to jsou osobní rekordy, čili to co jsi skutečně někdy zaběhl. Já si je vždy na Silvestra mažu, ať mám v novém roce co překonávat. ;)

Já v loni takto:

1km - 4:05

1m - 6:38

5km - 20:52

10km - 47:15

Vše kromě 10km jsme zaběhl při závodě na Silvestra!! :)

Ale v Garminech mám predikované časy jiné. Asi to počítají s tepovky, VO2max atd.

konkrétně:

5km - 18:48

10km - 39:01

PM - 1:26:18

M - 3:00:04

Garmin to počítá příliš optimisticky. K těmto časům bych se momentálně ani nepřiblížil.

Odkaz ke komentáři

rok se s rokem sesel a kdyz se koukam na plan na 2019, jsem rad, ze jsem byl dostatecne nekonkretni a predstavil pouze obecne cile.

nicmene to co jsem napsal se nakonec splnilo - jak 1/2 ironman na prelomu cervna a cervence, tak i start na hostynske osme.

celkem letos oficialne nabehano uctyhodnych 322,1 km

po odecteni trech zavodu (142 km celkem) mi zustava nejakych 180 km "treningu"... tak jsem zvedavy, jestli tuto metu letos pokorim :D

plan je prekonat objemove lonsky rok (stale je ale prioritni stavba baraku). jestli letos vyjde cavisov a hostynska osma, budu jen rad. 

V tomhle máš můj obdiv. S takovou kilometráží jít na tak dlouhé závody.... Tohle já bych nedal.

Ale s tím Čavisovem jsi mě docela nahlodal. ;)

Odkaz ke komentáři

sprinter nejsem, ale na kilometr se kousnu přeci jen líp než na 10km. A Strava to opravdu vybírá podle již zaběhnutých distancí, stačí třeba běžet kilák někdy z kopce a ono se to projeví ;)

Odkaz ke komentáři

aa, každoroční sebehodnocení, statistiky mě baví :)

2017 i 2018 to mám velmi podobné. Naběháno cca 2200km a total activity time +-196 hod.

Pouze mi slítla meziročně prům. tepovka z 136 na 126, což se mi úplně nezdá, podle mě to občas neměří přesně, nezdá se mi, že bych měl po 30km několik desítek minut konstantní tep 72 bpm.

Race Predictor: half: 1:24; marathon: 2:56.

Už hodně dlouho jsem neběžel půlku, to bych si dal rád jako cíl pro tento rok, na to jsem hodně zvědavý. Maraton sub 3h je pro mě nesplnitelný sen, myslím, že se to odvíjí od špatně měřené tepovky. Můj rekord z 2019 je 3:25 a byl jsem hodně rád.

tak ať nám to běhá! Neplánuje se nějaké běžecké triko s logem chronomag? do toho bych docela šel.

Odkaz ke komentáři

aa, každoroční sebehodnocení, statistiky mě baví :)

2017 i 2018 to mám velmi podobné. Naběháno cca 2200km a total activity time +-196 hod.

Pouze mi slítla meziročně prům. tepovka z 136 na 126, což se mi úplně nezdá, podle mě to občas neměří přesně, nezdá se mi, že bych měl po 30km několik desítek minut konstantní tep 72 bpm.

Race Predictor: half: 1:24; marathon: 2:56.

Už hodně dlouho jsem neběžel půlku, to bych si dal rád jako cíl pro tento rok, na to jsem hodně zvědavý. Maraton sub 3h je pro mě nesplnitelný sen, myslím, že se to odvíjí od špatně měřené tepovky. Můj rekord z 2019 je 3:25 a byl jsem hodně rád.

tak ať nám to běhá! Neplánuje se nějaké běžecké triko s logem chronomag? do toho bych docela šel.

Už se to tady řešilo před rokem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15522-běhání/?p=2216459 , případně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15522-běhání/?p=2216372

Zájem tedy nakonec nebyl. Ale mohli bychom tu myšlenku zase oprášit. Asi bych zavrhl tu moji myšlenku s nějakou verzí týmu, ale nějaké sportovní triko bych asi uvítal. Ty Anelovy myšlenky byly hodně k věci.

Tak co vy na to? Oprášíme to?

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já si letos řekl (klidně čtěte předsevzal), že pokaždé když vyběhnu, tak už budu dávat jen desítky, místo pětek....tak snad mi to vydrží a dá to mému tělu více než ty pětky.

Zatím mám tempo cca 5:30 na kilák a chtěl bych v létě být pod 5min. (taky je pravda, že mám cca 4Kg více než mývám v létě), za výrazný úspěch budu brát 4:30.

No a snad si najdu čas natrénovat 3km za 12min. :) 

Odkaz ke komentáři

Já si letos řekl (klidně čtěte předsevzal), že pokaždé když vyběhnu, tak už budu dávat jen desítky, místo pětek....tak snad mi to vydrží a dá to mému tělu více než ty pětky.

Zatím mám tempo cca 5:30 na kilák a chtěl bych v létě být pod 5min. (taky je pravda, že mám cca 4Kg více než mývám v létě), za výrazný úspěch budu brát 4:30.

No a snad si najdu čas natrénovat 3km za 12min. :)

Držím palce, ať ti to všechno vyjde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...