moco Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 10 minutami, jovani napsal: budes sa pod nou potit, mam stary aj novy modell U běhu to nějak neumím zhodnotit jak moc to dýchá, zpocený jsem vždy. Včera jsem byl zpocený stejně jako když běžím ve vestě s windstopperem, ale mohl jsem si dovolit ubrat jednu vrstvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 ja aj cestou do prace sa spotim, ale vela kolegov sa cuduje, ze chodim len tak nalahko, ci mi nie je zima, no nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 3 hodinami, Gulas napsal: Měřeno Garminem 735XT. Já ale neřeším chybu v měřícím přístroji. Tam tu odchylku chápu. Nerozumím tomu, jak může být jeden balík dat zpracován různě v rozdílných aplikacích. Příklad: Běžím a změřím Garminem 735XT. Po doběhnutí jdou data přes BT do app Garmin Connect, která ukáže gain 190 m. Pak se vše synchronizuje se Stravou, která ale ukáže 162 m. To je odchylka víc jak 15%, což mi přijde dost. Kazda aplikace ma svoje logaritmy jak prezvyka data z gps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/abdallah-sima-slavia-profil.A201204_183839_fotbal_rou Jsem asi divnej, ale nepřijde mi Těch jeho 270 km za tři týdny nějakej extra výkon...kua vždyť je to kopačka, ho ty nohy živí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Tak to ani mne ne, ještě ve 2018 jsem míval měsíčně 600-700km, cca půl na půl chůze/běh.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 V 3. 12. 2020 v 8:59, jovani napsal: budes sa pod nou potit, mam stary aj novy modell sakra , to byl můj favorit na turistickou větrovku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @Effe na turistiku bude parádní, na běh je problém vybrat rozumné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 nebude, dost sa potim pod nou, ale pri pomalej beznej chodzi naparadu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Chlapci odborníci, manželka zavelela, že si teda mám vybrat na vánoce nějaký nový boty, tak jdu pro radu. Mám extra širokou nohu a vysoký nárt, na délku mám tak vel. 40-41 kupuju většinou 43. Běhám Inov rock-lite, Dynafit oboje 43 (oboje bych chtěl širší...na délku jsou fajn) a jedny Mizuno wave-rider 19 ty mám 42.5 a jsou pocitově nejpohodlnější. Mám vyzkoušet tohle? Předpokládám, že ta obuv bude fakt širší a pohodlná, jen nevím jak mi bude sedět nulový drop... http://www.hurikansport.sk/altra-lone-peak-4-5-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Hoka One One Speedgoat 4 WIDE alebo nejaky iny modell od Hoka One One ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Hoka speedgoat jsem zkoušel no obul jsem až vel. 45 v tom běhat nebudu... model Torrent mi seděl trochu líp, ale aj tak jsem musel zkoušet vel. 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Chlapci odborníci, manželka zavelela, že si teda mám vybrat na vánoce nějaký nový boty, tak jdu pro radu. Mám extra širokou nohu a vysoký nárt, na délku mám tak vel. 40-41 kupuju většinou 43. Běhám Inov rock-lite, Dynafit oboje 43 (oboje bych chtěl širší...na délku jsou fajn) a jedny Mizuno wave-rider 19 ty mám 42.5 a jsou pocitově nejpohodlnější. Mám vyzkoušet tohle? Předpokládám, že ta obuv bude fakt širší a pohodlná, jen nevím jak mi bude sedět nulový drop... http://www.hurikansport.sk/altra-lone-peak-4-5-2Kamoš v nich beha a ta širka je paradna, nulovy drop je v lese hore dole mozno aj lepsi, podla mna dobry vyberSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 12 hodinami, Effe napsal: sakra , to byl můj favorit na turistickou větrovku.... zítra ti řeknu, jdu nahory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @minimus80 Díky, zítra zavolám to Trenčína, jestli tam mají někde možnost to vyzkoušet, když to bude dobrý, koupím je, teda Ježíšek je koupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @guzmic mrkni na US značku ALTRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @moco ...... vždyť o tom tu už od už od rána debatujeme. Altra chci vyzkoušet v Trenčíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 13 minutami, guzmic napsal: @moco ...... vždyť o tom tu už od už od rána debatujeme. Altra chci vyzkoušet v Trenčíně. No jo Já si ten odkaz nerozkliknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 @Effe Bunda na včerejším výšlapu good, foukalo dost a lehce mrholilo, teplota kolem nuly, měl jsem na sobě merino triko s dlouhým a Airu a bylo fajn, při sestupu jsem přidal polartec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 tak AIRA sa Ti osvedcila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 @moco- pekny to asi nebyl svatej kopecek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se