hopa26 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna sem na dovce. nemam tu kolo, veslo ani bazen. tak sem musel jit behat. sem uplne zapomnel jaka je to pecka. nejlepsi je, ze sem dobehnul a vo2 hned o 1 bod hore. gut kdyz sem byl v pulce, manzelka telefon at jeste dobehnu pro knedlik ke gulasi k obedu a ke kadernici, esli pani odpoledne ostriha deti. mam rad tyhle ukoly, kde se osvedcuji jako rychla spojka a nemuze mne nikdo hubovat, ze sportuju zbytecne a pouze pro sebe...... 1 2
Prochy68 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) takhle se to dela, uz vim proc mi to nikdy neslo, nemam hul https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-v-tradicnim-odevu-a-s-holi-v-ruce-vyhrala-ultramaraton-zena-z-naroda-tarahumaru-sokovala-svet-40534898#dop_ab_variant=1487711&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 20. srpna uživatelem Prochy68
Bullet Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Ahoj kolegové, něco jsem tu pročítal ale spíše starší příspěvky, přemýšlím o koupi běhacího pásu domu hlavně přes zimu, máte nějaký tip na kvalitní model za rozumné ceny? Nevím co jsou všechno kritéria jako u hodinek, mám cca 95 kg, budu běhat tak 3x týdně pokaždé tak hodinu... dekuju za případné tipy...
vanderB. Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října v průměru spíš chůze, ale bylo to nahoru na horu a dolů do dolin a znovu...cestou necestou rozoranou lesáckým velkotraktorem 3
Ajaj Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Paráda. Při tyhle rychlosti a převýšení už jsi musel sem tam popoběhnout 1
vanderB. Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října před 8 minutami, Ajaj napsal: Paráda. Při tyhle rychlosti a převýšení už jsi musel sem tam popoběhnout je to tak, nahoru se škrábu, dolů se valím a na hřebeni shuffle běh... a příroda letos čarovala 2
JakubKa77 Odesláno pondělí v 19:58 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:58 Zdravím pánové, prosím o radu začínajícímu běžci. Během posledního půl roku jsem zhubl a rád bych začal dalšímu poklesu váhy pomáhat nějakou aktivitou a teď na podzim/zimu/jaro mě napadl běh. Blíž mám ke kolu, ale nerad jezdím na kole v chladnu. Rád bych si trochu pomohl do začátku, respektive si začátek neotrávil špatným výběrem bot. Má smysl si zajít do nějaké speciálky změřit došlap, krok a podobně a podle toho si nechat doporučit boty? Nebo to nechat na vlastním pocitu a pokud zainvestuji do lepších bot, tak nejde úplně něco pokazit? Běhat budu z cca 90 % ve městě, takže silniční běžecké boty. Díky za rady, respektive klidně za doporučení na jaké značky nebo i konkrétní boty se podívat. Kuba
kral083 Odesláno včera v 06:52 Nahlásit Odesláno včera v 06:52 Já si první boty kupoval v Decathlonu, což se o několik kilometrů projevilo jako chyba. Žena mě dohnala do speciálky Triexpert a bylo to super. Hlavně jsem ocenil, že když zjistili můj negativní vztah k běhání, nesnažili se mi prodat to nejdražší na krámě. 1
Ajaj Odesláno včera v 09:54 Nahlásit Odesláno včera v 09:54 Taky rozhodně doporučuji nějakou speciálku a hlavně si tam více bot vyzkoušet a pocitově (po jejich doporučení) zvolit. Já mám teď rozběhaných asi 12 párů (a pár nových se válí ve skříni) a stejně pořád platí, že výběr bot je u mě alchymie. Měl jsem boty co byly super, pak ten stejný model trochu změnily a už to bylo v čudu P.S. Triexpert má už řadu let dobrý feedback
Arthur N. Odesláno včera v 10:13 Nahlásit Odesláno včera v 10:13 S pravidelným během jsem začal cca před 8lety (nyní běhám tak 1300km/rok) a ve Sportisimu byly tehdy levný Mizuno, tak jsem je vzal. Od té doby jen Mizuno a vždy objednávám jen přes internet stejnou velikost a mám rozběhány 3 různé páry bot (většinou Rider, Daichi, Skyrise) s neutrálním došlapem, které po každém běhu střídám. Po 1200km je vyřazuji. Kupuji v akci max. do 2000kč boty, které se prodávají kolem 3990Kč Takže pořizuji 1pár / rok.
runner Odesláno včera v 11:55 Nahlásit Odesláno včera v 11:55 Jenom takový postřeh. Kdyby měli v prodejně potřebu v rámci modernich trendů "doporučovat" (což věřím že ve specialnce nestane) silniční boty s karbonovym/plastovým nebo jiným plátem, tak to nedoporučuji. Něco odbehano mám, letos jsem pořídil Puma nitro a dlouho mi trvalo než jsem si zvykl. Funguje to, resp. přestává mi to vadit až při svižnějším tempu.
JakubKa77 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Super, díky za reakce. Triexpert mají prodejnu i v Brně, tak zajedu tam a nebo jsem ještě našel Best4Run v Přerově co má taky pěkné recenze a diagnostiku mají také. Myslel jsem si právě, že je lepší nechat si poradit s výběrem, protože když si porovnám co udělalo za rozdíl v prožitku trochu lepší kolo, tak věřím, že u běžeckých bot to bude podobné. 1
Bukoowsky Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami (upraveno) Triexpert do začátku boží, minimálně pro zjištění, jaká obuv nejvíc "chutná". Až pak naběháš desítky a stovky a bude potřeba botu obměnit (best practice je max do 800 km, pak bota degraduje a noha přímo úměrně s ní), nejlepší zkušenost je vzít totéž, jen loňský model Obvykle to samé za max půlku ceny. Pokud se bavíme o kvalitních běžeckých botách, obvykle je cena aktuálního modelu od 5 000 Kč výš, tedy bolestné za to, že neurčuju trendy, nebývá špatné Upraveno před 18 hodinami uživatelem Bukoowsky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se