lukassob Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Jasné. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Je mi opět líto že to není zpátky v Moravské galerii v Brně, tak z toho byla víkendová kalba s kamosema s ubytováním... Teďka sednu večer na tramvaj a jsem za půl hodiny doma u rodiny.. achjo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioGraziano Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 V 3. 10. 2022 v 16:00, martigen napsal: Je mi opět líto že to není zpátky v Moravské galerii v Brně, tak z toho byla víkendová kalba s kamosema s ubytováním... Teďka sednu večer na tramvaj a jsem za půl hodiny doma u rodiny.. achjo :)) Zase je to ve velmi noblesních prostorách:) Ve vší úctě k Brnu a Moravě věřím, že zahraniční vystavovatelé na návštěvu Prahy slyší daleko daleko víc Každopádně já se těším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Moravská galerie v Brně měla svoje kouzlo. To je bez debaty. Ale přesun do Prahy prostě dává smysl. A třeba volbu paláce na Žofíně považuji za velice povedenou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KralJan Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Líbilo se mi tam. Naživo mě asi nejvíc zaujaly Prim Spartak, fakt se mi ty hodinky moc líbily. Jinak z toho co jsem neznal tak kolekce Dornbluth&Syn a taky ty nominované Bell&Ross byly super. Pěkný stánek měl Sinn. Jo a taky jsem po víc než jedné dekádě kdy intenzivně očumuju hodinky všech značek zjistil, že u Perrelet se točí turbína Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Byl jsem poprvé a stálo to za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioGraziano Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Velmi zajímavá manufaktura pro mě zatím neznámého jména. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Chlápek na té fotce nademnou byl super, zval mě hned na prohlídku manufaktury do toho jejich menšího města, prý 4,5hodiny od Prahy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 před 1 hodinou, DarioGraziano napsal: Velmi zajímavá manufaktura pro mě zatím neznámého jména. Jj, pán sympaťák a ty kousky měl nádherný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Fajn akcia, pekné hodinky a som rád, že som tam mohol spoznať niektorých tunajších členov a príjemne si pokecať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO62 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 krásné prostředí Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO62 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioGraziano Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 před 18 hodinami, Dreak napsal: Chlápek na té fotce nademnou byl super, zval mě hned na prohlídku manufaktury do toho jejich menšího města, prý 4,5hodiny od Prahy. Fakt jsem nevěřil, že ještě dneska někdo provozuje tak malou manufakturu a vyplatí se mu to. Říkal mi, že jeho produkce je cca 200 - 250 hodinek za rok. Cena nejlevnějších je 5000,- EUR s daní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 před 7 minutami, DarioGraziano napsal: Fakt jsem nevěřil, že ještě dneska někdo provozuje tak malou manufakturu a vyplatí se mu to. Říkal mi, že jeho produkce je cca 200 - 250 hodinek za rok. Cena nejlevnějších je 5000,- EUR s daní No, s marketingem je to u nich asi horší. Dostal jsem katalog, což já uvítám, ale nerozumím tomu, proč si hodinářská značka vyrábí vlastní kšiltovky a rozdává je na veletrhu, zvlášť, když se jedná o veletrh luxusních hodinek a design te kšiltovky je přinejmenším z rok 1990 ČSR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioGraziano Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 před 2 minutami, Dreak napsal: No, s marketingem je to u nich asi horší. Dostal jsem katalog, což já uvítám, ale nerozumím tomu, proč si hodinářská značka vyrábí vlastní kšiltovky a rozdává je na veletrhu, zvlášť, když se jedná o veletrh luxusních hodinek a design te kšiltovky je přinejmenším z rok 1990 ČSR. Když jsem tam dorazil já, tak už asi kšiltovky byly rozebraný, tak nemůžu soudit Nebo pán usoudil, že na kšiltovku nebudu správnej typ:)))) Jinak ty stojany s prosvětlenýma ciferníkama se mi moc líbily - to zas je originální. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioGraziano Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Takhle to vypadalo u Czapků - pořád nával testerů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman I. Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 (edited) Vystava byla super. Akorat jsem u Cuerva nedostal tajtrlika rumu, ale dobrej pokec. Potkal jsem par starych kamosu, takze cajk Edited October 23, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Tomu říkám report z výstavy hodinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 před 6 hodinami, GOGO62 napsal: WOW ten strop je nádherný, nějak jsem si nevšiml Ale já bych si asi nevšiml ani kdyby chyběl úplně Takových hodinek, to nešlo stíhat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts