Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zvažuju, že pustím své Bulova Lunar Pilot, protože jsou prostě moc velké. Ač na mé ruce ještě nepůsobí zvrhle, tak osobně se s nima úplně necítím. No a za peníze z prideje bych chtěl něco jiného. Dejme tomu, někde do 11 tis.

Chci chrona, černý ciferník a ideálně bílé ručky, perfektní čitelnost - absolutní podmínka, tah lepší, ale není podmínkou a hlavně max 42 mm, safír potěší.

Co jsem tak pátral, tak jsem objevil třeba Junkers Cockpit 9.14.01.02. Ale přiznám se, že netuším jaké ma značka renomé, ale hodinky se mi líbí. Ten červený akcent tomu dává šťávu.

Teprve začínám pátrat, takže budu průběžně přidávat nálezy, ale zajímá mě názor ostatních. Díky

junkers.JPG

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@lemon vintatazky určitě ne, navíc cenově už to je dost jinde.

Forzo vypadá dobře. Jenže že zahraničí se mi nic nechce kupovat a hlavně cena samotná je můj limit plus výpalné a jsem tam kde jsem nechtěl být.

Odesláno

Zatím se mi taky zdá. No a přidám asi ještě dvě podmínky. Určitě žádné PVD, tedy pouze stříbrná přírodní ocel.

No a lunetu asi taky nechci. Takže když tak něco na způsob těch Junkers. 

Odesláno (upraveno)
  V 14. 6. 2022 v 10:55, papun napsal:

Ty červené Tissot nejsou špatné. Certina je zvláštní a hlavně spodní subcifr je dost divný.

Rozšířit  

Ale má veľký pekne zapracovaný, čitateľný Date. A sa trochu odlišujú od rovnakého dizajnu chrona

Upraveno uživatelem lemon
Odesláno

Zeppelin jsou hezké, ale tak za dvacet let. Jakože teď potřebuju na ruku něco svěžejšího, jsem ještě moc mladý na takové kousky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...