Jump to content

Nové chrona - náhrada za Bulova Lunar Pilot

Recommended Posts

Zvažuju, že pustím své Bulova Lunar Pilot, protože jsou prostě moc velké. Ač na mé ruce ještě nepůsobí zvrhle, tak osobně se s nima úplně necítím. No a za peníze z prideje bych chtěl něco jiného. Dejme tomu, někde do 11 tis.

Chci chrona, černý ciferník a ideálně bílé ručky, perfektní čitelnost - absolutní podmínka, tah lepší, ale není podmínkou a hlavně max 42 mm, safír potěší.

Co jsem tak pátral, tak jsem objevil třeba Junkers Cockpit 9.14.01.02. Ale přiznám se, že netuším jaké ma značka renomé, ale hodinky se mi líbí. Ten červený akcent tomu dává šťávu.

Teprve začínám pátrat, takže budu průběžně přidávat nálezy, ale zajímá mě názor ostatních. Díky

junkers.JPG

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@lemon vintatazky určitě ne, navíc cenově už to je dost jinde.

Forzo vypadá dobře. Jenže že zahraničí se mi nic nechce kupovat a hlavně cena samotná je můj limit plus výpalné a jsem tam kde jsem nechtěl být.

Zatím se mi taky zdá. No a přidám asi ještě dvě podmínky. Určitě žádné PVD, tedy pouze stříbrná přírodní ocel.

No a lunetu asi taky nechci. Takže když tak něco na způsob těch Junkers. 

před 13 minutami, papun napsal:

Ty červené Tissot nejsou špatné. Certina je zvláštní a hlavně spodní subcifr je dost divný.

Ale má veľký pekne zapracovaný, čitateľný Date. A sa trochu odlišujú od rovnakého dizajnu chrona

Edited by lemon