Martz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Chlapi, tento kousek je taky z raných 90. let a spadá do kategorie Sport 3? Majitel se dušuje, že je kupoval v sedmdesátých letech, což se mi tak nějak nezdá vše nasvědčuje tomu, že to je nějaký pozdní model sportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Jsou to sporty z divokých devadesátých let,zde máš něco k počtení http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55962-prim-sport-iii-a-iv-fotografie-popisy-vychyt%C3%A1vky-zvl%C3%A1%C5%A1nosti-atd/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Dobrý večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Kolegové, děkuji moc za potvrzení. Ta luneta i tah je typická obecně pro začátek devadesátých let nejen u PRIMu, takže jsem se nenechal obalamutit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Primkaři, prosím, pomozte mi s identifikací těchto primek, které nosil můj děda a otec. Nemám primkařskou bibli, tak se obracím na vás.Jaké je katalogové označení, případně přezdívka, roky výroby, strojky...?Můžete mi doporučit někoho, kdo by je rozebral, vyčistil, promazal, složil a nezruinoval mě? Nejde mi o renovaci, spíš jen údržbu. Vždyť 15 let nebo víc let stály.Díky Tyhle nosil děda až do své smrti v roce 2000. Od té doby ležely u babičky ve vitríně. Domnívám se správně, že mají kalibr 66 a jsou z přelomu 70. a 80. let? Tyhle ležely ve stejné vitríně celou dobu, co si pamatuju. Vždycky jsem měl za to, že jsou to dědovy předchozí hodinky. Navíc se domnívám, že mimostředná vteřinovka prozrazuje kalibr 50, který se dělal v šedesátých letech, takže by to odpovídalo. Teď mě ale otec zmátl tím, že to byly jeho hodinky, které nosil v pubertě (70. léta) a že je dostal jako nové. Je to možné? Myslím, že už musely být jeté, např. po dědovi.Tenhle model se mi hrozně líbí svým nadčasovým jednoduchým a elegantním designem. Dovedu si představit, že bych je po vyčištění vzal při zvláštních příležitostech na ruku. Předem děkuji za jakékoli informace, kterými mě obohatíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ty zlacené jsou přesně jak píšeš, kalibr 66, typové označení 66 361 3 a rok vzniku 1977, což by odpovídalo tomu, že je děda koupil někdy na přelomu 70. a 80. let. Žádnou zvláštní zažitou přezdívku těchto hodinek si neuvědomuju. Jsou fakt v pěkným stavu. Doporučení na hodináře - v Brně moc nevím komu, spíš frýdl v Praze, nebo někdo odsud - třeba valjoux chystává strojky na limitky a bývalo to za rozumný peníze. Ty druhé jsi taky tipl správně - kalibr 50, typ 50 151 1, rok vzniku 1968, takže to klidně možné je. Přezdívku pokud vím taky nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Těm velkým zlaceným jsme říkali Hulk..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Těm velkým zlaceným jsme říkali Hulk..? Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Říkali, ale to byl model se zelenými indexy. Ale proč to nenechat k pouzdru, alespoň to bude zaškatulkované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tie 50tky v kombinacii s tym platenym remienkom vyzeraju super! Jak nejaka limitka k historickemu sportovemu autu jaguar aspon tak to na mna posobi a velmi dobre. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 straspol, Bert, Honza.manta: Máte recht, jen se mi to nespojilo, jak nemají cifr se zelenejma indexama, ten tuším navíc byl jen ve chromovaným pouzdře, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Jo jo...To je ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Vše nejlepší Všem, přeje v Novém roce Senior1949.Tohle již tady šlo,ale pro zvídavé a nově příchozí ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Pánové, moc vám děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Zdravím všechny, Rad bych se zeptal na Váš názor. Mam tu hodinky v pavoučím pouzdru se šupinami. Nejsem s to je najít v knize, proto bych se rad zeptal jestli se jedna o složeninu nebo se to takhle vyrábělo? Děkuji predem Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Je to standardní provedení a v knize jsou pod číslem 50 046 1. Akorát ty tvoje mají tenčí ručky, ale ty se do jiných pavouků dávaly také, tak asi jen montážní pochybení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Mockrát Ti děkuji. Pro oči nevidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Teď na to koukám a ty v knize nemají všechny čísla tak jako ty moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Dnes jsem zkusil tyhle, nosil je děda a na svoje roky vypadají k světu. Kdo máte knihu, můžete se mi prosím podívat, co jsou přesně zač? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se