accutron Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jedná se o model 011 030 z roku 1959. Průměr pouzdra 36mm. Vše je originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jedná se o model 011 030 z roku 1959. Průměr pouzdra 36mm. Vše je originál.Moc dík za identifikaci. I ve skutečnosti vypadají skvěle. No, musím to zvážit, myslím cenu a zda do toho jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Moc dík za identifikaci. I ve skutečnosti vypadají skvěle. No, musím to zvážit, myslím cenu a zda do toho jít.Nojo- zajímavý kus, cifr svítí, že- co ručky? Měla by tam taky být lumi. A co tiká uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) Jedná se o model 011 030 z roku 1959. Průměr pouzdra 36mm. Vše je originál. A co ty ručky? Chybí jim luminiscence a na ciferníku lumibody u indexů jsou. Mám jen naskenovanou fotku z firemního letáčku v prachotěsném pouzdře, ale proč by to mělo být u zlacených jinak? Každopádně málo vídaný kus. Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 A co ty ručky? Chybí jim luminiscence a na ciferníku lumibody u indexů jsou. Mám jen naskenovanou fotku z firemního letáčku v prachotěsném pouzdře, ale proč by to mělo být u zlacených jinak? Každopádně málo vídaný kus.No já tam ty lumi štěrbiny v ručkách vidím, alespoň mi to tak připadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ručky jsou opatřeny lumi barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak jsem ještě zapátral u majitele (hodináře), protože už si nedokážu přesně vzpomenout na všechny informace (měl jsem je v ruce před měsícem). Takže všechno je originál, jen hodinová ručička je jiná, a jistá pochybnost je o korunce. Zbytek je původní. Lumi body tam jsou (zda ještě svítí - nezkoušeno) a origo hodinová ručička je osazená lumi vrstvou. Strojek je prý v super stavu a hodinky šlapou. Dojem z nich, když jsem je měl v ruce byl skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Dnes jsem koupil tyto Primky. Hlavně kvůli pouzdru a strojku, s rádoby běžným ciferníkem, ale něco mi na něm bylo divné. Doma jsem zjistil, že místo svislých proužků, které jsou běžné, tento má kruhy. Protože takovou variantu vidím poprvé, rád bych věděl, zda se taky dělal v obou provedeních se zlatými nebo stříbrnými indexy. Máte někdo zachovalejší kus? Postněte prosím fotku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Kdyby ten ciferník byl ve slušném stavu, tak má z těch hodinek největší cenu. Já ho mám v tomhle provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Díky za fotku, vypadají dobře. Já tam mám stříbrné ručky, ale u indexů si nejsem jistý. Takže se dá předpokládat i stříbrná varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 (upraveno) Chyba se vloudí omluva za spam.Příspěvky nehoním....edit:chyba Upraveno 4. dubna 2013 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Ahoj přátelé Primek znalí, jelikož se v analozích celkově moc nevyznám, chtěl bych poprosit o identifikaci, respektive spíše nacenění tohoto velice zachovalého kousku, který se mi dostal do rukou...Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Aktualizace dotazu, opravdu by mi pomohly informace, které věřím, že někteří z Vás v hlavě mají... :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Prim soudek, kalibr 66 (66.3, 66.4) hnědý metalický ciferník, pozlacené pouzdro.V sekci "sbíráte někdo primky" by se našlo v nějakém dobovém katalogu i typové číslo.Jinak cenu si můžeš zjistit sám, a to tak, že je dáš od koruny na aukro a kam se vyšplhá, taková je.Záleží totiž na potřebě kupujících je mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Ahoj přátelé Primek znalí, jelikož se v analozích celkově moc nevyznám, chtěl bych poprosit o identifikaci, respektive spíše nacenění tohoto velice zachovalého kousku, který se mi dostal do rukou...Děkujijsou pěkný, asi bych je neprodával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Teď jsem zjistil, až jsem si pustil PC že ten ciferník bude asi obyč né pokovený.Ty se do těchto typů asi nedávali.Ale že jsem ho neviděl , neznamená že neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Díky za reakce... S Aukrem mi je to jasný, jen je lepší, když má člověk představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Zdravim, sím o identifikaci dvojice hodinek, prolejzám to tady, už tak hodinku a půl a pořád se v tom množství témat a příspěvků nemůžu dobrat výsledku pro někoho to může být otázka kouknutí,nikde žádná viditelná čísla kromě níže uvedených. Díky za rady a info. A teď foto. číslo 684 nebo 084 číslo 096 nebo 960 ty čísla jsou jen odhad je to špatně čitelné u automatů jde korunka poněkud ztuha, raděj jsem ani nenastavoval čas a datumovku případně dotaz na základní servis + nějaká lehčí repase (sklíčko apod.), na koho se obrátit? nejlépe v Plzni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Nevím co víc by jsi chtěl za info?Jsou to oboje primky jedny s kalibrem /strojkem/ 68.4 /teda verze s datumem a manuální natahování a druhé automaty též nazývané velké televize s kalibrem 96,takže natahované pohybem zápěstím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 První jsou prostě primky se strojkem kalibr 68.4 - žádné speciální jméno nemají. Druhé jsou Prim televize a kalibr je 96 0. Obojí dost běžný kus. Obojí dost bídný stav, i když ty stříbrné manuály zase ještě tak špatné nejsou. Obojí nejspíš osmdesátá léta. Jo a ty televize mají extrémně malou a utopenou korunku vůči pouzdru, takže jakmile se trochu ošoupe, tak je vždy hoňka je nařídit a natáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se