Alex77 Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Za mne nabídka je v pohodě,ceny trochu vyšší,ale vypadá to, že Poláky a jiné hnusy neprodávájí. A pokud jsou v rodině tak je to O.K. Ceny trochu vyssi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 V porovnání s aukro.cz nebo bazos.cz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 V porovnání s aukro.cz nebo bazos.cz ...To i Straka je ma levnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Já ti bohužel nemůžu doporučit žádné stránky.I na těch úplně nejvíc zde sledovaných se vyskytnou kusy, které nejsou košér. Jejich nabídka mě taky nezajímá, protože uvádějí, že před odesláním všechny hodinky servisují s odchylkou +/- 2 min.Takovou odchylku mám na svých kapesních hodinkách, kde proběhl naposled servis kolem roku 1950.Mír s tebou....... . Mě irituje uvádění roku výroby. Toto info lze v některých případech prokázat číslem na dýnku, nebo přibližně aspoň záručním listem nebo dokladem o koupi. To bude odhadem max. 25% objemu toho co v nabídce po internetu koluje. Primky byly ve většině případů masovka a modelové řady se dělaly pět, deset a třeba soudky i více let. Takže uvádět v takových případech konkrétní rok výroby bez náležitostí je divoká šalba, intenzivně sdílený mýtus a snaha prodávajícího udělat své zboží atraktivnějším na úkor peněženky kupujícího. Zajímavá marktetingová strategie je pojmenovávání bezejmených Primek líbivými názvy: Čokoláda, Káva, Jang, Zebra, Čevánek, Chrpa, Bouře, Bublina, Geometric, Industry, Jezero, Juturna, Labuť, Lístek, Mikrofon, Numero, Panenka, Paprsek, Řím, Němec, Technik, Záře, Zlatonka, atd. Tady je vidět servisování bez potřebného vybavení. Bůh ví čím a jak mažou. Natahovací pero patrně ani nevytahují z pérovníku, přitom jde o místo, kde je nejvíce bordelu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133257-pomoc-s-identifikac%C3%AD-primek/page-142 To samé je vidět i na FB Hodinky - Bazar. Nesmyslné pojmenovávání hodinek, zavádějící uvádění roku výroby, patlání, kterému dnes všichni říkají servisování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Zdravím pánové. Pomůže mi někdo s těma Primkama prosím. viz. můj post výše. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Kotlicku, jsi tady již více, než 4 roky. Máš 134 příspěvků. To fakt nejsi schopen dohledat na fóru Tebou postované primky? Nápověda - začni hledat slovní spojení "Prim Rolex". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 pánové, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Berte v Primkách se fakt vůbec nevyznám. Tak se omlouvám, ale nevěděl jsem vůbec kde začít. Prošel sem pár primkařskych fór ale nenašel jsem podobný model. Proto ta prosba a taky nedočkavost. Jsou po dědovi a tak jsem byl napjatý jak guma od trenek.Spojení Rolex Prim mi stačí k tomu, abych se odpíchnul dál. Diky Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Berte v Primkách se fakt vůbec nevyznám. Tak se omlouvám, ale nevěděl jsem vůbec kde začít. Prošel sem pár primkařskych fór ale nenašel jsem podobný model. Proto ta prosba a taky nedočkavost. Jsou po dědovi a tak jsem byl napjatý jak guma od trenek.Spojení Rolex Prim mi stačí k tomu, abych se odpíchnul dál. Diky Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Ono nekdy staci zadat na Guglu slova: hodinky Prim.Pote prekliknes na obrazky a hledas.Vetsinou ty sve najdes do dvou minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Je to typ 68 447 8, rok vzniku 1981,veľkosť 34x37mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jožko, sabotére, tos to dal docela zadarmo :-) Kotlicku: rozumím a chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Keď už sú tie Vianoce.Nenechám ho v štichu(potencion?lneho prímkara) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jožko díky za info. Večer jdu hledat další detaily. Zatím jsem jsem je neotevíral. Neměl jsem u našich vercajk a lézt do toho nožem mi přišlo barbarské. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Ty máš nějaký jiný figl na otvírání naklapávacích dynek než nožík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Speciální nožík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Nebo toto.můžeš použít i obyč nůž,hřích to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Mám ten otvirak co sem dal Vojta73. Máminy kudly jsem na to nechtěl brát. Ať to zbytečně nepoškrábu. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Kotlicku, zcela výjimečně si nedělám legraci, ale je to rukama. Věř mi. Vůbec nevadí obyčejný, aspoň trochu vhodný nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 No jo, hoši, ale jak to pak zavřít? Na to už asi nožík stačit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se