Hardslimer Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Daftro, jednoduche jak Primky samy. Kdyz tam neni presne dane umisteni, tak dynko o kus pootocim. A tak pokracuju dale. Zadny zazrak............jen staci pouzivat mozek. Tobe, jako letci s 300h ve vzduchu, to snad nemusim vysvetlovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 S těma hodinama jsi mě trošku urazil, to ti nikdy nezapomenu....My jsme od těch letadel všichni hlupáci a proto nám výrobci sepisují různý zbytečný knížky, jako třeba Letovou příručku nebo Servisní manuál. V Letové příručce se píšou takový blbosti, jako třeba, jak s tím letadlem odstartovat a jak s ním nejak přistát...V Servisním manuálu je popsáno, třeba jak rozkrytovat motor a zase ho zpátky zakrytovat. No a protože jsem blbý, dovolil jsem si dotaz, jak se zaklapne víčko vypáčený nožem. Myslel jsem, že někdo napíše, že je na to potřeba lis nebo nejakej přípravek nebo kladivo nebo cokoli jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Úplná blbost. My všichni, co koukáme na televizi víme, že pokud se na Boeingu něco posere, a ty potřebuješ přistát, stačí Ti manuál a letuška.... A abych to hned neschytal, pro Dafru z opatrnosti dodávám: PPL, Akrob, Night, MEP, IFR ... :-) EDIT:Akrob jenom kvůli zvládání toho, co mne nenaučilo PPL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Bertíku, jj PPL,DPD,CP ,IFR,VMC. Je vidět, že jsme se narodili ve stejné porodnici Vidím,že víš,že je povinnost mít s sebou na palubě vícemístnýho letadla manuál pro případ nouze a letušku, co umí rychle číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Letuška je samozřejmě fajn. Jediný let, kdy jsem o tom zapochyboval byla L 200 Morava IFR. To byla práce pro dva chlapy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Kuci, v letadlech se nevyznam. Tak sorry za muj OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Nikoliv, Hardslimere, Ty promiň za můj offtopic, ale když už zkrátka píši o lítání, vrozená ješitnost mi nedá, abych nepřipojil kvalifikaci. Ve zkratce: s malým letadlem můžu lítat skoro jako s velkým ... To samé Daftra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Letuška je samozřejmě fajn. Jediný let, kdy jsem o tom zapochyboval byla L 200 Morava IFR. To byla práce pro dva chlapy :-)Jooo, dvoustovka za IFR musí být dvouchlapová a letuška má pak za úkol vzadu rozkuřovat balíky No je vidět, že se Bert v lítání vyzná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Berte já vím taky jsem to tak kdysi dělal. Ale jsou po dědovi a docela zachovalé tak k nim přistupuju tak nějak s větší úctou. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Přestojánkovával jsem hodinky a koukám na tyhle, dokonce jsem je svého času brával na běhání. Tušíte, co je to za model Prim? Strojek Ronda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 38.243.1.4.4.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Podle mě mají mít ploché sklo a ne vyp.plast :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Našel sem nějaké pouzdra a mezi nima soudek s chrom lunetou. Co jsem měl a mám pouzdra vždy je pozlacená ale Rolex. Ani v knize Prim sem to našel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjirasek Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Zdravím. Dámy a pánové, mám k vám dotaz. Kamarádka se na mne obrátila s prosbou o identifikaci těchto hodinek po manželovi. Je na nich napsáno PRIM, ale na 99,99% to nejsou originální Primky z Nového Města. Prolezl jsem snad celý web, nic nedohledal. Tuší někdo z vás, co je to za výrobek? Prosím, nekamenujte mne, jsem tu nový. Hledal jsem, nic nenašel. Moc vám děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ahoj, opravdu to ty "pravé a jediné" primky nejsou. Jsem rád, že jsi se jako nováček tak rychle zorientoval. Uvniř bude nějaký maličký Q stroječek (to podle umístění datumovky). Myslím, že dohledat to fakt nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Našel sem nějaké pouzdra a mezi nima soudek s chrom lunetou. Co jsem měl a mám pouzdra vždy je pozlacená ale Rolex. Ani v knize Prim sem to našel :-) Špatně hledáš. Když to uděláš pořádně, tak v knize chromovanou variantu najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 S tím zaklapáváním dýnek ( u bezzávitových dýnek) mám taky problém. Zkoušel jsem pootáčet, zkoumal jsem lupou historii zaklapávání, nahříval jsem dýnko nadhořákem plynového sporáku, objížděl jsem okraj dýnka měkkou tuhou tužky a nic. Nakonec zvítězilo přepásání tenkou gumičkou a uložení do krabice. Kamarádsi šikovně upravil velké kleště a používá redukce dle průměru sklíčka a dýnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Zdravím. Dámy a pánové, mám k vám dotaz. Kamarádka se na mne obrátila s prosbou o identifikaci těchto hodinek po manželovi. Je na nich napsáno PRIM, ale na 99,99% to nejsou originální Primky z Nového Města...Tohle by snad nevymysleli ani pánové z Frydku. I když... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Pánové dostaly se mi do rukou tyhle dámské Primky. Tento model vidím poprvé a nemám žádnou indicii. Dýnko je hladké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Je v tom kalibr 80. Víc z paměti nedám. Mimochodem: IMHO velmi dobrý, a velmi nedoceněný kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se