PePe_John Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ještě jedna fotka (věrohodnější podání barev) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 A co kdyby sis dal inzerat a precetl pravidla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PePe_John Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Aha, tak to pardón,. nechtěl jsem to pojmout jako inzerci ze sekce sháním,. ale čistě jako identifikaci... nejde mi to už změnit, reagujte prosím pouze na tu část, týkající se identifikace hodinek -> Financ: Dík za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Jsem to trochu upravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PePe_John Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Jen trochu opravim, titulek úplně nesedí, číslice na cifru nejsou plastické se zlatým zbarvením, ale pouze tištěné rádobyzlatou ale spíše hnědavou barvou, takže nekorespondují s barevnosti ruček. Cifr je lesklý černý, bez textury a bez plastického zahloubení pole vteřinovky. Celek působí podstatně méně vintážním a precizním dojmem než bílé cifry s texturou. Jen abys nebyl zklamaný. Nedávno jsem jich viděl několik najednou na stejných řemenech Mavex a se stejnými novodobými plechovými pixlami, takže se urcit? někde objeví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Barva indexů původně zlatá byla, ale zhnědla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Aha, to jsem nevěděl. Upozornil jsem na to jen proto, ze jsem viděl i černé cifry se zlatými plastickymi indexy, které vypadají lépe. Ještě mě na fotce zaujala korunka, ta asi nebude origo, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Po dlhom čase som našiel svoje strare primky pri upratovaní. Len pre moju zvedavosť - vie niekto čo sú zač? Resp. či má zmysel ich dať do servisu na STK. Fungujú na moje prekvapenie v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Jsou to tak nějak pseudo sport nebo posporty. Vyráběné po roce devadesát. Kalibr 64. Jestli jdou, tak nemá cenu je dávat k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Zajímají mne tyto Primky (viz. obrázek).Zároveň by mně zajímalo jestli mají nějaké specifické označení, podle kterého je dále shánět? Strojek by měl být/ TYP 0111-15 rubínů. Jen trochu opravim, titulek úplně nesedí, číslice na cifru nejsou plastické se zlatým zbarvením, ale pouze tištěné rádobyzlatou ale spíše hnědavou barvou, takže nekorespondují s barevnosti ruček. Cifr je lesklý černý, bez textury a bez plastického zahloubení pole vteřinovky. Celek působí podstatně méně vintážním a precizním dojmem než bílé cifry s texturou. Jen abys nebyl zklamaný. Nedávno jsem jich viděl několik najednou na stejných řemenech Mavex a se stejnými novodobými plechovými pixlami, takže se urcit? někde objeví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PePe_John Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 No a ty hodinky vlevo nahore / resp. uprostred dole jsou co zac ? ( a sou to oboji jeden a ten samej typ ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 I ty vlevo dole jsou stejné, jen mají odřený cifr od vteřinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Jsem dneska dostal od synovce dárek. To jsem zvědav, kdo bude vědět, co to je. Jedno vím jistě, jsou hodně raritní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Jsem dneska dostal od synovce dárek. To jsem zvědav, kdo bude vědět, co to je. Jedno vím jistě, jsou hodně raritní... DSCN3197-001.JPGCenu ti ukáže aukro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Toto jsou tzv. definitivní, ty na Aukro nepůjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Toto jsou tzv. definitivní, ty na Aukro nepůjdou. Taky aby, podle motivu na ciferníku jde o raritní dámské potápky. V Novém Městě by věděli jistě více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Zdravím, po dědečkovi jsem zdědil tyto primky a rád bych se zeptal o jaký typ se jedná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se