Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen trochu opravim, titulek úplně nesedí, číslice na cifru nejsou plastické se zlatým zbarvením, ale pouze tištěné rádobyzlatou ale spíše hnědavou barvou, takže nekorespondují s barevnosti ruček. Cifr je lesklý černý, bez textury a bez plastického zahloubení pole vteřinovky. Celek působí podstatně méně vintážním a precizním dojmem než bílé cifry s texturou. Jen abys nebyl zklamaný. Nedávno jsem jich viděl několik najednou na stejných řemenech Mavex a se stejnými novodobými plechovými pixlami, takže se urcit? někde objeví..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, to jsem nevěděl. Upozornil jsem na to jen proto, ze jsem viděl i černé cifry se zlatými plastickymi indexy, které vypadají lépe. Ještě mě na fotce zaujala korunka, ta asi nebude origo, co?

Odkaz ke komentáři

Zajímají mne tyto Primky (viz. obrázek).

Zároveň by mně zajímalo jestli mají nějaké specifické označení, podle kterého je dále shánět? Strojek by měl být/ TYP 0111-15 rubínů.

Jen trochu opravim, titulek úplně nesedí, číslice na cifru nejsou plastické se zlatým zbarvením, ale pouze tištěné rádobyzlatou ale spíše hnědavou barvou, takže nekorespondují s barevnosti ruček. Cifr je lesklý černý, bez textury a bez plastického zahloubení pole vteřinovky. Celek působí podstatně méně vintážním a precizním dojmem než bílé cifry s texturou. Jen abys nebyl zklamaný. Nedávno jsem jich viděl několik najednou na stejných řemenech Mavex a se stejnými novodobými plechovými pixlami, takže se urcit? někde objeví..

post-5320-0-66237400-1381575176_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...