N4M Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Nejlepší masakr drinky jsou ty, z jejich názvu je jasné, co vás čeká a nemine Zombie 1/2 oz Bacardi? 151 rum 1 oz pineapple juice 1 oz orange juice 1/2 oz apricot brandy 1 tsp sugar 2 oz light rum 1 oz dark rum 1 oz lime juice Suffering Bastard (trpící bastard) 1 1/2 oz rum 1 oz overproof rum 3/4 oz Orange Curacao liqueur 1/2 oz orgeat syrup 1 oz fresh lime juice 2 oz fresh orange juice Flaming Lamborghini (hořící Lambo) recept jsem nenašel a když jsem hledal na youtube, tak vidim, že to ti barmani pěkně šulej Ale prostě vám hoří drink (ne panák, jako B52, ale drink) a když už jste v polovině, tak barman vyndá 2 flašky, leje vám to do něj, vy rychle pijete brčkem a jak to hoří a on to do toho leje z vejšky z těch flašek, tak mu to hoří až k těm flaškám a nad barem je velký ohnivý V Dal jsem 2 a KO Holt se to musí vypít naráz a rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Aha, tak jsme u toho. Není to tedy "lepším lihem" (ten je furt stejný), ale těmi ostatními příměsemi - tedy vlastně nedokonalou destilací Naopak dokonalou destilací, který se říká ve finále rektifikace (mnoho stupňů s velkým podílem refluxu - zpětného toku), která ti dovolí selektivně oddělit to, z čeho bolí hlava a krká se po tom od toho dobrého, co tam musí zůstat. K tomu další věci, jako filtrace přes aktivní uhlí, stripování párou atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 a co třeba denaturovaný líh? Pili jste to někdo? Já jo a kupodivu to vůbec nemělo špatnou chuť když se to trochu vylepšilo. No ale dám přednost ušlechtilejším nápojům. Na vojně toho ale některý hovada vychlastali děsný množství. Ochucovalo se to sirupem a mělo to ten efekt že z takového konzumenta byl ještě třetí den cítit benzín. Před časem se někde objevila zpráva že se denaturák používá i v likérkách zvučných značek a odsmraďuje se savem, no řek bych že dnes už je všechno možný. pokud je líh denaturovaný benzínem, jenom z toho krkáš, pokud benzenem nebo pyridinem, přijdeš o játra. Na vojně byl líh buď s benzínem nebo s glykolem. To druhý sice voní po jabkách, ale spolehlivě tráví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Nepiju skoro vůbec, ale po kombinaci Beefeater, Kinley a plátek citronu bych se umlátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Protijedem je totiž etanol. Z tohoto duvodu mame v laborce v lekarnicce flasku rumu - pokud by se totiz nekdo nahodou napil methanolu, ktery tam mame, tak ten rum do nej proste otocime a dotycny si tu litrovku vyexuje. Coz ma za nasledek, ze se vsechno jaksi vyhodi a je po problemu, nebo telo zacne zpracovavat prednostne ethanol z rumu, methanol odlozi, a ziska se cas pro zachranku a odbornou pomoc. Samozrejme rum nesmi mit proslou zarucni lhutu, takze ho cca 1 mesicne "biologicky zlikvidujeme"(vychlastame) a koupime novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Z tohoto duvodu mame v laborce v lekarnicce flasku rumu - pokud by se totiz nekdo nahodou napil methanolu, ktery tam mame, tak ten rum do nej proste otocime a dotycny si tu litrovku vyexuje. Coz ma za nasledek, ze se vsechno jaksi vyhodi a je po problemu, nebo telo zacne zpracovavat prednostne ethanol z rumu, methanol odlozi, a ziska se cas pro zachranku a odbornou pomoc. Samozrejme rum nesmi mit proslou zarucni lhutu, takze ho cca 1 mesicne "biologicky zlikvidujeme"(vychlastame) a koupime novej. Záruční lhůta u rumu - to je dobrý vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Záruční lhůta u rumu - to je dobrý vtip To voni si jí tam dycky napíšou lihovkou, podle toho, jak se jim to hodí - filutové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 proto zase nepiju vodku..... Taky jsi po ni divokej? Ja teda jo, proto se ji uz par let striktne vyhybam. Co jsem si vsiml tak to ma takhle vic lidi. Je tu jeste nekdo kdo po vodce tvori nevidany prusery??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Minulý víkend jsem se vracel domů (po x-týdnech strávených v Pákistánu, který je díky islámu striktně nealko zemí) a ze samé radosti nad whisky na palubě jsem se při zpáteční cestě skamarádil (respektive on se mnou) s řeckým šífákem a ani ten neustál můj vřelý vztah k whisky (ale začal si s tím sám ) Tímto by jsem chtěl i vyzdvihnout poskytované služby let. společnosti Emirates, protože místní stewardky donesou pití (a s příjemným úsměvem, ne s naučeným šklebem) i půl hodiny před přistáním (na rozdíl o ČSA, kde na dotaz na whisky, mi slečna se znuděným výrazem a bez známky zaváhání odvětila " Hmm, tak to budete muset do jiného baru" ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 mam rad koktejly podle nazvu - KGB, BMW, golden cadillac, white russian, B52, kamikaze... rozeny experimentator, zadny michani - zadna sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Taky jsi po ni divokej? Ja teda jo, proto se ji uz par let striktne vyhybam. Co jsem si vsiml tak to ma takhle vic lidi. Je tu jeste nekdo kdo po vodce tvori nevidany prusery??? Já dělám nevídaný průsery skoro po všem Nezáleží na tom co, ale jak moc piju. Ale po vodce nejvíc, tu piju poslední dobou nějak moc často, ani nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Buď toto forum navštěvuje banda ožralejch dobytků nebo lže statistika http://zahranicni.ihned.cz/c4-10030280-314...l-tvrdi-pruzkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 mam rad koktejly podle nazvu - KGB, BMW, golden cadillac, white russian, B52, kamikaze... rozeny experimentator, zadny michani - zadna sranda no tak to by ti TGV udelal radost - tequila, gin, vodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Buď toto forum navštěvuje banda ožralejch dobytků nebo lže statistika http://zahranicni.ihned.cz/c4-10030280-314...l-tvrdi-pruzkum Čísla nelžou, tak hádej PS: co jsi odkliknul ty? Se přiznej no tak to by ti TGV udelal radost - tequila, gin, vodka Známe - mňam. Ale Zombie, je prostě best! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullus Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Mno o tomhle "dobrodružství" bych si rád něco přečetl..tak pokud bys měl tendenci něco nadrásat, já bych to ocenil moc Já bych se k tomu nerad vracel; zbylo mi z toho psychické trauma a snažím se to vytěsnit. Dneska nosím plnovous, abych se ráno nemusel patlat kolínskou, neboť odér i těch nejdražších ve mně evokuje pach samohonky a vrací mi hrůzné vzpomínky z těch nekonečných chlastaček po dáčách rozsetých po tundře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 he he - myslím, že by se anketa měla rozšířit i o to co bylo první impulsem k nadměrnému požívaní - u mně to bylo zaměstnání u jedné nejmenované americké společnosti - možná by se mohl přizvat i dr. Nešpor má tady docela dost práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Taky jsi po ni divokej? Ja teda jo, proto se ji uz par let striktne vyhybam. Co jsem si vsiml tak to ma takhle vic lidi. Je tu jeste nekdo kdo po vodce tvori nevidany prusery??? já nejsem divokej......jednou jsem se z ní zmršil a je mi po ní zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 he he - myslím, že by se anketa měla rozšířit i o to co bylo první impulsem k nadměrnému požívaní v tomto směru bylo nejnáročnějších několik měsíců, které jsem strávil doma na mateřské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 v tomto směru bylo nejnáročnějších několik měsíců, které jsem strávil doma na mateřské Já vím že to u Tebe takhle nebylo,ale vzpomněl jsem si na Českou sodu........ http://www.youtube.com/watch?v=oU_y-0CvaVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Čísla nelžou, tak hádej PS: co jsi odkliknul ty? Se přiznej Známe - mňam. Ale Zombie, je prostě best! f) je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se