Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února První nabíjení z 20 na 80 procent. https://maps.app.goo.gl/hfNaKb34warqPpya8 Po dálnici se snažím jet maximálně 120 km/h, ale i tak mám spotřebu 27 kW Teplota se pohybuje kolem -7 °C.
Dantechno Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Dobrý je, že s elektromobilem má člověk čas psát tyhle průběžné reporty 1 6 1
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Přesně A další nabíjení z 35 na 80 procent, protože pak bych se musel hodně odklonit z trasy. https://maps.app.goo.gl/N5ewM1BPDWN3zCZZ8 Spotřeba klesla na 24 kW a teplota stoupla na -6 °C (pořád 120 na dálnici).
Josef01 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) Já bych z toho nedělal kovbojku, každé tři hodiny přestávka na záchod, svačinu, kávu apod. a jsi tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února uživatelem Josef01
Kotlick Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 5 hodinami, Pozorovatel napsal: Dámy a pánové, mě dneska čeká zatím nejdelší cesta, kterou abdolvuji tak 1-2x za rok a to do Hamburku. Aktuálně je v Ostravě -8 °C, baterka na 80% a vyjíždět budu v 8:00. Jsem zvědav v kolik dorazím do cílové destinace Proč to před dálkovou jízdou nenabiješ do 100%?
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Protože doma služební vůz nenabíjím a jet s tím někam na nabíječku s 80% je blbost Navíc dneska by mi to vůbec v ničem nepomohlo..... A máme tady třetí zastávku a nabíjení tentokrát z 15 na 80. https://maps.app.goo.gl/4CfaFueREnDpUgm79 Průměrná spotřeba mi cestou klesla na krásných 23,5 kW (vzhledné k okolním podmínkám - ty jsou stále stejné).
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Jinak musím říct, že se kolegům z Německa nedivím, když říkají, že elektrické auto je v pohodě. Sotva jsme překročili hranice, na mapě se objevilo tak dvojnásobné množství zelených teček (nabíjecích stanic) a to ve velké míře super výkonných. Ta síť tady je úplně někde jinde než u nás
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února A máme tady poslední nabíjení před příjezdem do Hamburku z 30 na 80. https://maps.app.goo.gl/vAMCJ37SSNDgE1UJA Průměrná spotřeba se ustálila na cca 23,5 kW i přes to, že tady klesla teplota k -10 °C. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Tvl to je Odyssea. Myslel jsem, že až skončí leasing hybridního Volva, tak dám šanci elektrice (ES90 s WLTP 700 nebo EX60 s WLTP 810 km), ale asi se na to vys.ru .... 2 1
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února A závěrečný screenshot z hotelové garáže Z té zimy tady mi 100 km před Hamburkem klesl tlak ve všech pneu (mám sebou kompresor ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 5 hodinami, Pozorovatel napsal: Jinak musím říct, že se kolegům z Německa nedivím, když říkají, že elektrické auto je v pohodě. Sotva jsme překročili hranice, na mapě se objevilo tak dvojnásobné množství zelených teček (nabíjecích stanic) a to ve velké míře super výkonných. Ta síť tady je úplně někde jinde než u nás Pro upřesnění. V Německu je cca 17 EV aut na jeden nabíjecí bod, v ČR je to 8 EV aut na jeden nabíjecí bod.
Pozorovatel Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února No, ale na mapě to vypadá lépe tady (D). Měl jsem pocit (respektive pořád mám), že tady je nabíječka snad na každém rohu. Když jedu Prahu přes Hradec, tak je to naprostá bída.... Jediné, kde to bylo s odřenýma ušima, byla ta poslední IONITY. Když jsme přijeli, tak tam byly tři volná místa, ale za chvíli tam za námi vznikla menší fronta. Ale i tak to šlo poměrně rychle.
Josef01 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Ano, to je pravda, v ČR je cca 10 km² je jedna veřejná nabíjecí zásuvka a v Německu je zhruba jedna veřejná nabíjecí zásuvka na každých cca 2,5 km². Ale provozovatelé musí uvažovat alespoň trochu ekonomicky.
Dantechno Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února 4 zástavky z Ostravy do Hamburku. Sorry hoši, ale to je zatim votrava jak svině tyhle El - na tyhle trasy, dovoleny atd. to neni. A to jeste musis jet rozumne s lehkou nohou , 160 -170 asi nehrozi tam kde to jde. Snad se technologie posunou - realny dojezd treba nejakych 500 tj. jedna zastavka by bylo ideal.
Pozorovatel Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Když to porovnám s předchozím spalovákem, tak jsem to jel jenom o hodinu déle. A jestli jedu 9 nebo 10 hodin už je ve finále při takto dlouhé jízdě v podstatě jedno. Tady jsem musel stavět 4x po cca 25 minut. S benzínem jsem takto stavěl 2x (tankování, jídlo, kafe a WC). Osobně jsem to čekal horší, ale za mě docela v pohodě. Jo a pokud by nemrzlo, jel bych klidně 140, což bohatě stačí (asi stárnu ). Stejně těch, co to hnali v Německu 160 a víc, bylo naprosté minimum. V létě bych to dal tak se třemi zastávkami, si myslím 1 1
Josef01 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Na dovolený mi je jedno jak jedu rychle a kolikrát zastavím, protože nikam nespěchám. Do Hamburku bych jel vlakem, je to rychlejší (cca 7 hod), auto je ztracený čas, už ani do Olomouce nejezdím autem, Leo express business třída a pohoda, udělám spoustu práce a v klidu. 1
Pozorovatel Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února No, z Ostravy do Hamburku to vlakem není zrovna ideální Navíc jsou destinace, kam potrebuji jezdit, kde bych se vlakem ani nedostal..... S autem jsem maximálně flexibilní Daily bread
Josef01 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Jo to chápu Ostrava není ideální polohou. Jinak v destinaci jezdím s taxi a ideálně se ubytuju blízko nádraží. Nemusím řešit, kde nabourám, kdo nabourá mě, nebo rovnou ukradne auto, v Německu případně zapálí Ale chápu, ty máš ježdění rád a baví tě 11 hodin koukat na silnici, mě už dávno ne. 1
ATOM Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února @Dantechno nedavno jsem tu zminoval MB CLA. Dle WLTP dojezd 790km. Auto za cenu vybaveneho superbu. Myslim, ze tech 450-500km i pri minusovych teplotach a dalnicni rychlosti 130km/hod v pohode da, takze se takova trasa udela s jednou zastavkou. Ale i tak, kdo by jel dobrovolne takovou porci kilometru jen s jednou zastavkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se