Mr. Sandman Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna i3 je na tohle top. Manželka ji nechce vyměnit, když jsem jí řekl že koupíme něco novějšího. ID3 z prvních let výroby určitě nebrat. Tesla 3 jednom když i3 bude malá.
Josef01 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Doporučuji pročíst https://www.elektroforum.cz/viewforum.php?f=12&sid=9f8a91975fa154eafa8dcca96b64f0a5
Dave123 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Dobrý den všem, někdo kdo vlastní Hyundai Kona EV a podělil by se o zkušenosti. Děkuji.
Mr. Sandman Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Co já vím, tak i3 trpí na dvě věci. Prachovky na tlumičích se rozpadají a silenblok uložení motoru taky není moc odolný. Záleží ale na roku výroby, myslím že u těch novějších je to vyřešeno. Naše má už skoro 12 let a 200k km. Na podzim jsem nechal vyměnit baterii, z 22 kWh na 33 a stalo to komplet 95k. Už byla docela slabá, necelých 14 kWh z původních 18.*. Pak je třeba občas prošlápnout brzdy, i3 má plný one pedal driving a kotouče docela kvetou.
Maro Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Zrovna jsem se na to ted dival a kolem 20t E se dají z holandu dotáhnout pětileté ioniq5 s 73kwh baterkou a to se uz podle me vyplatí trochu protlačit na budget, ta díra uz neni tak velká. Upraveno 14. dubna uživatelem Maro
Mr. Sandman Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna ICCU ioniq 5 Každý cca osmý má vadnou ICCU. Bez záruky to bude docela drahá sranda. Stejný příběh je Kia EV6.
Laff Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zatím neoficiálně se na FB objevila informace, že záruku na ICCU u Ioniq 5, 6 a EV6 rok výroby do 2025 prodlouží na 15 let (chtějí tak předejít hromadným žalobám v mnoha zemích). Jinak Ioniq 5 s větší baterkou za 20.000 bude mít dost najeto. Kousky do 100.000 km jsou spíš o 4.000 dražší. Ale obecně na jízdu je to velmi příjemné auto.
Josef01 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 2 hodinami, Dave123 napsal: Dobrý den všem, někdo kdo vlastní Hyundai Kona EV a podělil by se o zkušenosti. Děkuji. Tady je spousta důležitých informací https://www.elektroforum.cz/viewforum.php?f=42&sid=393efc50476d7dfb9a05d25455707883 1
Kotlick Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2026 v 19:56, Dave123 napsal: Dobrý den všem, někdo kdo vlastní Hyundai Kona EV a podělil by se o zkušenosti. Děkuji. Mrkni na moje příspěvky v tomhle foru. Mám KONU EV 2020, Nošovice. Elektroforum.cz co tady dával @Josef01 je taky super 1
zacik Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května idem si pre radu....v Juli ma caka cesta BA - Francuzke alpy a kedze si chcem zobrat e-biky a tazne mam len na ID.4 tak pojdem asi elektrikou. Doteraz som nejake verejne nabijanie nikdy neriesil (nabijam 100% doma/chalupa). Pojdem to s prenocovanim, 1400km na jeden zatah uz nedavam. Pojdem cez Rakusko/Taliansko/Francuzko. Ma zmysel na tuto jednu cestu riesit nejake pausaly, napr. IONITY? Planoval som nabijat na teslackych superchargeroch, ale ak mozem par evri usetrit tak preco nie. dakujem za kazdy tip. P.S. bohuzial sa cestovaniu/nabijaniu v sobotu nevyhnem, pocitam ze si mozno budem musiet pockat na volny stojan
Peto86 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Ahoj, veľa skúseností nemám, ale za seba odporúčam Ionity. Neviem, ako sú na tom vo Francúzsku, ale v Rakúsku a v Nemecku majú pri diaľniciach skvelú sieť. Dáš si mesačný paušál za 300 Kč a nabíjaš za 40 centov za kWh. Paušál potom hneď zrušíš.
Josef01 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Nabíjení na Superchargerech je taky fajn, některé navigace v autech ukazují počet volných nabíječek, nebo to ukazuje aplikace https://abetterrouteplanner.com/, kterou teď používám jako primární s Android Auto.
Pozorovatel Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května IONITY je víceméně jistota, pak asi ještě E.ON, ale v zahraničí to bývá označeno GreenWay (Polsko) a podobně (asi smluvní partner, ale design nabíjecí stanice stejný jako u nás).
Josef01 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května GreenWay ale bude výrazně dražší než Supercharger, nebo Ionity s paušálem, ale chápu, že ty to nemusíš s firemní kartou řešit.
Pozorovatel Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května To sice jo, ale jednou (dvakrát?) za rok bych to osobně asi neřešil (tu vyšší cenu). Jinak to počasí je pecka I při 140 km/h na dálnici za krásných 18,5 kW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tenge Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května (upraveno) Já jel teď na Gardu a zpět Enyaqem a jel jsem jen Tesla SCH, naprostá pohoda. Sice paušál 290 pro netesláka, ale i tak jsem byl na maximu 0,5EUR/1kw, takže po loňských zkušenostech ionity, kde bylo takřka všude plno, tak tesla je za mě mnohem lépe. Nehledě na stav, kdy ionity má v průměru 6 stojanů na nabíjení a tesla 10+. proto druhé auto do rodiny přemýšlím, že nahradím stávající Lexus ct200, který je sice super, ale rok 2011 je už starší a jelikož mám FVE tak řeším náhradníka...zatím vychází TM3,id.3/id.4 - máte někdo podobné zkušenosti a v poslední době vybíral? chci se vejít do 0,5M, nejlépe abych si mohl odečíst dph takže budu lehce kolem 0,4m. TM3 z toho vychází samozřejmě nejstarší vzhledem k cenám..a nechci SR, takže LR je prostě dražší, id.3 s baterkou 77 nebo id4 totéž je prostě proti tesle mladší o 2-3 roky Upraveno 5. května uživatelem tenge
zacik Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května IONITY ma bezkonkurencne najlepsie ceny (za 12E mesacny poplatok dobijas za 0.39E/kWh), takze tam urcite bude viac aut, hlavne teda v sobotu pocas leta. Budem mat teda pripravenu aj Tesla apku @tengeCca 1/2 roka dozadu som vyberal tiez druhe auto do rodiny, nakoniec som vyberal z TM3/ID3/ID4/Kia Niro/Hyundai Kona. Niro a Konu som vyradil, kedze potrebujem aby to auto dalo v pripade potreby v zime 250km na chalupu. TM3 som nezobral hlavne z dovodu vyrazne vyssej ceny za havarijnu poistku (cca 30%). ID4 voci ID3 vyhrala vdaka tomu ze za par tisic euro naviac mas o triedu vacsie auto. Nakoniec som kupil 3r auto s 30tis km za 25tis Euro (mal som viacmenej len dve podmienky: velka bateria a tepelne cerpadlo). Mam nabehanych cca 15tis km a na tom aute mi neprekaza vobec nic natolko ze by som si ho nekupil znovu. Jedine manzelka sem tam frfle ze to je velke do centra BA.
Josef01 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Já bych si dnes koupil Elroq, přestože jsem poslední škodovku kupoval v roce 1988. To auto jsem měl týden půjčené a velká spokojenost. Sice jezdím v Audi, je to celé naleštěná bída, prostě obyčejný Volkswagen a všichni se v servisu k vám podle toho chovají, s Mercedesem se to nedá srovnat. Žena má EQA, taky pěkný, ale je to na mě malé, EQB se mi nelíbí a BMW mi nesedí. Asii jsem měl, a už nikdy nechci.
Pozorovatel Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Tak nakonec jsem se po cestě trochu rozvášnil a je to Ostrava - Teplice za 19,3 kW. Což není vůbec špatné, když vezmu v potaz, kolik tam občas bylo na tachometru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se