Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Qwuiddo  Přesně tak, 400 km není dogma, základ je rychlé nabíjení. Já dělám přestávku po 200 km i se spalovákem. Audi Q6 bude potřeba nabíjet po 300 km, abys měl rezervu, protože se klidně stane, že v plánovaném místě nenabiješ, a těch 342 co tam píší je ze 100% do nuly a pouze výpočtem. Ta vybíjecí křivka není lineární a ke konci kapacity to klesá trochu rychleji.

Odesláno
před 3 hodinami, Maro napsal:

Ja jsem v ev9 seděl zrovna ve středu ale jenom krátký staticky test. To auto se mi dlouho hodne líbilo, takze jsem se na to moc těšil, ale presne jak říkáš u EX90, s velkými očekáváním přichází i velke zklamání. To co popisuješ u ioniq9 bych asi řekl presne i o ev9. Ja bych teda vypíchl primárně mizerné sedačky a interiér, co po třech letech vypadal uz velmi unaveně. Velikostně mi to vevnitř prislo mensi, nez z venku, jako dát za to 2 míče bych se velmi zdrahal (naštěstí to neni moje cenová kategorie a otazka vic nez hypotetická 😄 )

I kdyz v jine cenovce, machrindexu a trochu i určení a zastala platforma, ale co id.buzz? Ušetříš pulku a ten prostor dostaneš taky a ve finále se s tim bude mozna i lip parkovat 😄

v téhle kategorii jsem teda jeste byl projet PV5 a pro me se z toho stal velký favorit na budoucí nákup, pro tebe ale je to samozřejmě úroveň hanspaulka vs premiér league.

Mno jakmile budu mit testovacku ev9 za sebou, tak napisu dojmy.
Nicmene vsechny recenze co jsem cetl rikaji totozne, ze sestra Ioniq9 je lepsi nez EV9.

Diky za typ, ale id.buzz ani pv5 nechci.

Odesláno (upraveno)

Nezminujes GLC... to je spise srovnatelny auto ke Q6 nebo iX3, pripadne Volvo EX60.

GLB mi prijde takovej soccer mom car? navic GLC umi vzduchovy podvozek a nataceni zadni napravy. 

A vim ze zminujes preferenci 800V, ale proc ne znovu ID.7? Ted nove na Android Automotive by to mohlo byt docela dobry, ma par vylepseni, vylepseny travel assist. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Ahoj,
GLC jsem vyradil ciste z hlediska ceny. Navic tedy GLB ackoliv rekneme nize postaveny model je vetsi nez GLC.

Pokud si ho nakonfiguruju na cca 2M korun a srovnam to napriklad s Q6 (na vzduchu, ale bez nataceci napravy), tak mam auto s o 15kwh mensi baterii, mensim vykonem, nemam ctyrkolku, coz bych i dokazal prekousnout (krome te baterky), ale sleva 29% na audi a mene nez polovicni sleva na Medveda je celkem game changer.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
  • Like 1
Odesláno (upraveno)

@Josef01
ano, nechal jsem si vsechny vozy nacenit a audi mi na a6 i q6 dalo pres 29% z cenikove ceny modelu - do slevy se nepocitaji priplatky z konfiguratoru (tazne, vzduchovy podvozek, lepsi sedacky, atd...). Ty jsou za plnou cenu.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...