Milan156 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března V 25. 3. 2025 v 21:06, Bob napsal: Youtube je parada na spoustu veci, ale jak ti pri obkladani muze pomoci ChatGPT? Rozšířit Řekne ti: Krok 1. zapni YouTube 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března V 25. 3. 2025 v 20:18, Hasňa napsal: V 25. 3. 2025 v 14:02, Josef01 napsal: Možná ta mobilita je naopak problém, protože každý dnes může dojíždět 100 km a dělat ve velkém městě "manažera", kterej nic neumí, místo aby pracoval rukama tam, kde bydlí a kde chybí řemeslníci. Pak to vypadá tak, že ve středočeském kraji za 500 Kč/hod. řemeslník ani nevstane. Rozšířit Nechápu, proč tady musíš vytahovat zrovna mě... Rozšířit Buď v klidu, vztáhl jsem si to i na sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno pondělí v 14:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:27 Tento týden jezdím v novém Elroq 85. Škodovky jsem měl naposledy v 90 tých letech a ještě k tomu služební. Není to špatný, i ten deštník ve dveřích je a co musím ocenit, ty přihrádky a háčky v kufru a závěsnou látkovou vaničku pro uležení podélných věcí. Tohle v Audi, BMW nebo Mercedesu nenajdete. Jezdí to slušně, tedy myslím pohodlí, odsun sedačky při vystupování, automatické spuštění vytápění volantu a sedaček po nastoupení, paměť na 3 polohy na jejich nastavení, přístup do infotainmentu přes PIN atd. a vypadá to už konečně jako auto. Celková kapacita baterie/použitelná - 82/77 kWh Rozsah (WLTP) - 581 km Minimální spotřeba (WLTP) - 15,2 kWh/100 km Zrychlení 0-100 km/h - 6,6 s Výkon - 210 kW (282 k ) Točivý moment - 545 Nm 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno úterý v 10:00 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:00 A jaká je reálná spotřeba při různých teplotách, které teď na jaře vládnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 10:25 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:25 Dnes dopoledne jsem jezdil po městě. Myslím, že to je velmi solidní spotřeba v té teplotě (vyjížděl jsem v 5°C). Odhadem to má spotřebu jako eNiro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 10:46 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:46 Pokud bych si dne si vybíral auto, tak bych vzal Elroq 85 místo Audi Q4. Má lepší mapové podklady a HUD, lepší hlasové navádění, stabilnější spojení Android Auto. Auto se samo zamyká a odmyká, topí na dálku i do sedaček a volantu, solidní kufr 470l, přehledné a intuitivně řešené ovládání funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno úterý v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:27 Já s ním jel v pátek v kuse cca 230 km, normální provoz, žádná extra rovina, slunečno, teplota okolo 7 C° a spotřeba 16,1 kWh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 15:26 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:26 (upraveno) @JR_2010 To je výborná spotřeba! Tedy město, okresky, nebo v tom byla dálnice? Upraveno úterý v 15:32 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 15:31 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:31 Já jsem si udělal takovou krátkou trasu, půl dálnice, půl okreska, půl město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno úterý v 17:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:45 Já jel jen okreskama, ale celkem svižně, navíc, jak jsem psal, mám padesátku baterku = slabší motor, a úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno úterý v 17:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:54 Myslím, že to je velmi dobrá spotřeba i s tou menší baterií dá v tomto režimu 300 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno úterý v 20:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:18 Slušný čísla. Už to leze dolu, co se postupně otepluje. Před dvěma týdny jsem dal první delší trip s Teslou. Za našima, tj. Praha - Písek a zpět. Čekal jsem jednu nabíjecí zastávku, ale nakonec jsme to dali durch. Skoro celé po dálnici, předpisovka. Za mě dobrý, na 5 letej werk s 170tkm 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno středa v 18:45 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:45 Jízda po městě, Praha 4-Praha 1-Praha 6 a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno středa v 20:20 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:20 Město to miluje...já dnes jen po okreskách, už to leze dolu, jak je teplota vejš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 06:24 Postupně leze ten dojezd nahoru, na začátku to vycházelo na 380 km, teď už na 420 km a pokud bych s tím jezdil tak 14 dní a šla ta průměrná spotřeba dolů, kterou tam nahnali lidé přede mnou, tak věřím, že se dostane někam k 500 km při teplotách kolem 20°C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno čtvrtek v 06:32 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 06:32 Tak on ten dojezd je jen taková predikce, která vychází z více parametrů, často vyrazím, mám nějaký dojezd, ujedu 20 km a mám větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 18:20 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:20 Jakmile leze teplota nahoru, tak s tím algoritmus počítá a zvýší dojezd. Tohle je při nabíjení dojezd a i když nebyla ještě úplně ohřátá baterie, tak už to ukazuje dojezd pěkný. Tedy 150 kW výkon nabíjení je výborný a i v 80% tam pořád jde 66 kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami (upraveno) Začal jsem mezi šejdrem chodit domů pěšky, abych posílil ducha, imunitu a pánev. Chodím kolem salónu Hyundé a stojí tam to nový hnusný auto. To je šerednější než Multipla. No a jak tam chodím často, tak se mi to začalo asi líbit. Jako, že bych s tím jezdil do práce a nabíjel jednou za dva měsíce. Hlavně bych nemusel kolem těch novejch divnejch aut chodit, protože mě to stresuje. Maj tam i to SantaFe co vypadá zezadu jako výsadkový vůz jihokorejský pěchoty. No a i kánoe na sílu paží se tam vejde, případně bych tam moh spát. Je to píčovina, nebo to mám zvážit a v pondělí si do toho zkusit jít sednout? *jakože jesli se tam vůbec vejdu ** případně mám v záloze MOPEDIX Upraveno před 11 hodinami uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami (upraveno) Mě se líbí, jak u auta určenému pro důchodce na nákupy do Lídlu ukazují mládež, která dnes ani neví, proč by si měla kupovat auto Upraveno před 10 hodinami uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se