rorda Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Tak takový Sport I.gen by se mi taky líbily ... Kdyby je někdo chtěl prodat v perfektnim stavu ...
Viktor Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Jen řemeny, ale udělaly radost Eterna aligátor pro Prim ChLE (díky členovi here) Semišový pilot
mnovace Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Viktor napsal: Jen řemeny, ale udělaly radost Eterna aligátor pro Prim ChLE (díky členovi here) Semišový pilot Už to mám, Viktor pracuje v TV , v neděli ho udivíme v diskusi s oblíbenými politiky.
Viktor Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 mnovace napsal: Už to mám, Viktor pracuje v TV , v neděli ho udivíme v diskusi s oblíbenými politiky. Neuvidíte, ježto tam nedělám . A ty cituj bez fotek .
Filini Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Viktor napsal: Neuvidíte, ježto tam nedělám . A ty cituj bez fotek . Teda oba krasne kusky
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 (upraveno) Viktor napsal: Semišový pilot Teda ty Omegy ti sluší, řemen zase sluší Omegám. Co ten rukáv, to je od hodinek? Upraveno 5. ledna 2008 uživatelem Kamil
VS Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 mnovace napsal: Už to mám, Viktor pracuje v TV , v neděli ho udivíme v diskusi s oblíbenými politiky. Hmmmm, oblíbený politik. To existuje?
Viktor Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Kamil napsal: Teda ty Omegy ti sluší, řemen zase sluší Omegám. Co ten rukáv, to je od hodinek? Dík. A ten rukáv? Ále, chvíli jsem nosil tyhle
leonid Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 nedávno se mi poštěstilo získat tento kousek..ač nejsem super náruživým obdivovatelem diplomatů manželce se nelíbí, ale to už vyřeším prim_diplomat.bmpNačítání informací
Pepe Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Viktor napsal: Dík. A ten rukáv? Ále, chvíli jsem nosil tyhle do ty korunky se vejde tuzkova baterka ne?
kubson Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 omega dynamic jsou parádní, skvělé fotky...
Mike. Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 cali napsal: Moj posledny a najvyznamnejsi prirastok. Prim Sport I. v nereze Niet im co vytknut, mam z nich velku radost cela akcia trvala dlho ale oplatilo sa pockat. Remen je nejaky asi-karbon.... dostal som ho pred casom s PRS-14, s Primkami som dostal pomerne pekny kaucuk ale k moc sa mi k nim nehodil... k PRS sa naopak hodil vyborne tak nastala vymena. Moc hezké Primky. (Sport I. se dělaly i v nerezu? )
afrikab Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Mike. napsal: Moc hezké Primky. (Sport I. se dělaly i v nerezu? ) V nerezu se myslim delaly jen posledni dvojky s automatem Miyota. Sport I v nerezu dela soucasny Elton jako renovaci.
cali Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 afrikab napsal: V nerezu se myslim delaly jen posledni dvojky s automatem Miyota. Sport I v nerezu dela soucasny Elton jako renovaci. Je to presne tak jediny povodny model prim v nereze su dvojky s miyotou... toto je samozrejme renovacia (cize potrebujes k tomu stary kus s co najlepsim strojkom).
Mike. Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 cali napsal: Je to presne tak jediny povodny model prim v nereze su dvojky s miyotou... toto je samozrejme renovacia (cize potrebujes k tomu stary kus s co najlepsim strojkom). Díky.
jovani Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 ako som uz avizoval , hodinky hmt zmenili majitela
horal Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Karloss napsal: Gratuluji Horale - máš dobrý vkus Jo. Pak ještě kliku a Kubsona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se