Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořídil jsem další dva přírůstky do sbírky:

Seiko 8306-8090, Seikomatic - R, Sealion CR - 220

seiko1.JPG

seiko3.JPG

seiko4.JPG

seiko5.JPG

a Divery 6309-7040

93510244_tp.jpg

93510159_tp.jpg

93510322_tp.jpg

Odesláno
The war is over, but there's never any peace for a wrist watch. Jolt and jar. Bumb, thumb...it's always on active duty.

Gratuluju, jsou krásné.

Odesláno
Moje nastaveni -> Prilohy (sloupek vlevo Menu, odstavec Moznosti) -> uz jenom vedet, jak se ta fotka jmenovala, vpravo dotycnou zacarknout a klik na Smaz vybrane ... hotofson

EDT: ach ten rychlopis:-)

Díky, ale teď už to nejde editovat.

:suicide_anim:

Odesláno
Gratuluju, jsou krásné.

Outdoorove hodinky nekdy z 20. let minuleho stoleti. Elgin postavil reklamni kampan na srovnani valecnych utrap vojaku s mirovym aktivnim zivotem - hazeni granatu s hranim baseballu, bodani bajonetu s hranim golfu, atp :speak_cool:

Odesláno
Outdoorove hodinky nekdy z 20. let minuleho stoleti. Elgin postavil reklamni kampan na srovnani valecnych utrap vojaku s mirovym aktivnim zivotem - hazeni granatu s hranim baseballu, bodani bajonetu s hranim golfu, atp :speak_cool:

Ty Elginy jsou uzasne!

Odesláno

Dneska jsem se po delsi dobe dostal k fotaku. sice ho drzim jako prase kost, ale to se bohuzel neda nic delat.

Tesne pred Vanoci jsem si pres ebay poridil tyhle fungl nove Maurice Lacroix Masterpiece Peseux 7046 na rucni natah, bez rychlo-nastavovani datumu. prum. je 40mm, jsou na aligatorovi, nahore i dole safir. myslim, ze jsou to celkem fajn oblekovky.

post-662-1199994293.jpg

post-662-1199994333.jpg

post-662-1199994404.jpg

post-662-1199994446.jpg

Odesláno
Pořídil jsem další dva přírůstky do sbírky:

Seiko 8306-8090, Seikomatic - R, Sealion CR - 220

a Divery 6309-7040

Tož to je paráda, jedny lepší než druhý, gratuluji

Odesláno

Foto strojku by náhodou nebylo?

Odesláno
Tesne pred Vanoci jsem si pres ebay poridil tyhle fungl nove Maurice Lacroix Masterpiece Peseux 7046 na rucni natah, bez rychlo-nastavovani datumu. prum. je 40mm, jsou na aligatorovi, nahore i dole safir. myslim, ze jsou to celkem fajn oblekovky.
To jsou ... B)
Odesláno

Tahle radost mě donutila zvednout prdel a jít je nafotit. Bohužel jsem si uvědomil, že nejsem žádný extra fotograf, takže alespoň písemně potvrzeno. V reálu jsou o moc hezčí.

Odesláno (upraveno)

Právě mi dorazily v úterý objednané Luis Bolle Slope. Cesta z USA trvala příjemné 4 dny. Hodinky jsou vybaveny kalibrem TY-2714 (by Sea-Gull). Strojek je automat s ukazatelem rezervy chodu (zdá se že funguje tak jak má), mimostřednou vteřinovkou na 6 a ukazatelem datumu na 2:30. Večer sem dám další foto a napíšu i krátkou recenzi.

post-236-1200135363.jpg

post-236-1200135372.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...