Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
.... mně bezpochyby taky ..... ale to odečítání času :crying_anim02: stříbrné řučky a stříbrný (bílý) číselník - nic moc

Odčítanie času je pre chronomagika :rolleyes: nepodstatný detail.

Odesláno (upraveno)
Odčítanie času je pre chronomagika :rolleyes: nepodstatný detail.

Přesně tak, hodinky si člověk nekupuje kvůli tomu, aby věděl kolik má hodin - na to má mobil. Hodinky si člověk kupuje, aby se mohl kochat krásou a dokonalostí uměleckého díla.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
Přesně tak, hodinky si člověk nekupuje kvůli tomu, aby věděl kolik má hodin - na to má mobil. Hodinky si člověk kupuje, aby se mohl kochat krásou a dokonalostí uměleckého díla.

Asi na tom něco bude :thumbsup_anim:

Bylo by zajímavé zjistit, kolikrát se z celkového počtu koukáme na zápěstí "jen" na hodinky a kolikrát, kolik je hodin.

My jsme tedy asi fakt případi pro psychouše. :D

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno (upraveno)
Asi na tom něco bude :thumbsup_anim:

Bylo by zajímavé zjistit, kolikrát se z celkového počtu koukáme na zápěstí "jen" na hodinky a kolikrát, kolik je hodin.

My jsme tedy asi fakt případi pro psychouše. :D

Určitě na tom něco bude :smile_anim:

No řekl bych, že minimálně v polovině případů jen koukáme na hodinky....

No možná jsme případi pro psychouše, ale převážně neškodní :lol2:

Upraveno uživatelem roon
Odesláno (upraveno)

Pokus o napodobenie Darren_a Brown_a (iluzionistu z UK)

Pozrite sa na hodinky kotre mate na ruke

zakryte si ich rukou.

- Mate rimske, arabske cislice? Alebo bez cisel?

Na hodinky sa pozrieme priemerne 10x za den

- aky cas ukazovali?

:D

Upraveno uživatelem Filini
Odesláno

Kdepak, Ondraji a Roone, nejsme psychouši!! Úplně naopak - mít radost z hezké věci, hudby...... je NORMÁLNÍ - jako otočit se za ženskou ! Já se klidně přiznám, že to nemám jen u hodinek, ale u všeho!

To se mi ulevilo, že i na chronomagu se konečně opět rozšiřuje tato normalita na úkor adorování relativních ekonomických ukazatelů - jen tak dál !

Odesláno

A jestli si pamatujete, jaké hodinky jste měli vůbec na ruce? :D

Odesláno
Kdepak, Ondraji a Roone, nejsme psychouši!! Úplně naopak - mít radost z hezké věci, hudby...... je NORMÁLNÍ - jako otočit se za ženskou ! Já se klidně přiznám, že to nemám jen u hodinek, ale u všeho!

To se mi ulevilo, že i na chronomagu se konečně opět rozšiřuje tato normalita na úkor adorování relativních ekonomických ukazatelů - jen tak dál !

No pokud se za tou ženskou otočíš aby ses podíval co má na zápěstí, tak začne být něco špatně.....

Ne teď vážně, souhlasím s tebou, mít radost z hezkých věcí je normální.

Odesláno
BTW..Zenith má náherné propagační fotografie a zajímavý videa z promočních akcí. Podívejte se na sekci Goodies -> Movies -> The ZENITH STAR Night ? Monte-Carlo 2006 ..to musel být fakt hodně hustý nářez.

Tak po tomto videu je u mna Thierry Nataf ešte teplejši ako kedykoľvek inokedy a to už bol na dosť vysokej urovni :lol:

Ale musim uznať,že ho obdivujem za to,že sa stara najviac zo všetkych CEO,na to zase odporučam video The 2006 Making of Men :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak po tomto videu je u mna Thierry Nataf ešte teplejši ako kedykoľvek inokedy a to už bol na dosť vysokej urovni :lol:

Ale musim uznať,že ho obdivujem za to,že sa stara najviac zo všetkych CEO,na to zase odporučam video The 2006 Making of Men :thumbsup_anim:

jde vam u tech filmecku zvuk? me ne...na prezentaci pritom ano.

Odesláno

Je vidět, že dává do všeho ohromní množství energie.....u všeho je, všímá si a usměrňuje každý detail..

Odesláno

Dnes zde budu prezentovat akvizici, která je pro mě asi nejcenější. Ne proto, že by se jednalo o nějaký extrémně drahý kousek (i když si myslím, že jde o hodinky hezké, zachovalé a zajímavé), ale proto, že mně je moje přítelkyně na Aukru vydražila zcela samostatně a bez vyzvání :) Tajně. Pouze s motivací udělat mně radost a překvapit. Což se jí, myslím, dokonale podařilo.

post-1975-1200423191.jpg

post-1975-1200423209.jpg

post-1975-1200423223.jpg

post-1975-1200423237.jpg

post-1975-1200423252.jpg

Odesláno
Dnes zde budu prezentovat akvizici, která je pro mě asi nejcenější. Ne proto, že by se jednalo o nějaký extrémně drahý kousek (i když si myslím, že jde o hodinky hezké, zachovalé a zajímavé), ale proto, že mně je moje přítelkyně na Aukru vydražila zcela samostatně a bez vyzvání :) Tajně. Pouze s motivací udělat mně radost a překvapit. Což se jí, myslím, dokonale podařilo.

Můžu nechat tvůj příspěvek otevřený, aby manželka "náhodou" viděla, až půjde na mail, čím se dá udělat radost? :lol:

Odesláno
Můžu nechat tvůj příspěvek otevřený, aby manželka "náhodou" viděla, až půjde na mail, čím se dá udělat radost? :lol:

Samozřejmě :)

Odesláno

... a ja som ju nechal vyhrat :thumbsup_anim:

tiez som mal o PRIM hodinky zaujem ;)

Návštěvník RaGe
Odesláno

Můj nejnovější přírůstek !!!

Adámek se narodil dnes v 9.12 h, 50 cm, 3.57 kg, jeho nový nick tady je Adam99, jeho první hodinky od tatínka Vintage Omegy z r. 1944 ve zlatém pouzdře. Prý už se moc těší na dlaší !!! :thumbsup_anim:

post-1632-1200482425.jpg

post-1632-1200482408.jpg

post-1632-1200482444.jpg

Odesláno
Můj nejnovější přírůstek !!!

Adámek se narodil dnes v 9.12 h, 50 cm, 3.57 kg, jeho nový nick tady je Adam99, jeho první hodinky od tatínka Vintage Omegy z r. 1944 ve zlatém pouzdře. Prý už se moc těší na dlaší !!! :thumbsup_anim:

post-1632-1200482425.jpg

post-1632-1200482408.jpg

post-1632-1200482444.jpg

:speak_cool: gratuluji k nejlepšímu přírůstku, jaký jsem tu viděl od počátku diskuze

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...