Andreas.ks Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 2Jakubisko: blahopřeji! Jaké jsou rozměry pouzdra, smím-li se zeptat?
Jakubisko Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 2Jakubisko: blahopřeji! Jaké jsou rozměry pouzdra, smím-li se zeptat? Na sirku 37mm bez korunky, 50mm na vysku vc. nozicek a 10mm tluste. Nezda se to, ale na ruce vypadaji vetsi, nez Brajtle s prumerem 41mm.
kubson Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Krásných fotek Fortisů je všude spousta (a já bych těžko dokázal podobně kvalitní fotky udělat ), tak alespoň něco trochu akčního tývado pěkný gulomet fortisy známe a chválíme
vor Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 (upraveno) Muj dnesni prirustek. Je na nem jeste hodne prace, ale jsou to ony... ... a co je nejlepsi, mozna se mi podari sehnat kontakt na puvodniho majitele - dnes nejakeho dedecka z Prostejova, ktery letal na vrtulniku Taky jsem se na ně díval, cena byla super. Vadila mi ale ta 3 a prodejce nechtěl poslat lepší fotky ciferníku. Je dobrej? Upraveno 12. června 2008 uživatelem vor
Onisan Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 :giljotiini: :gun_bandana: copak si tím chtěl říct?
Cyber Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 copak si tím chtěl říct? Tím chci říct, že jsem na ně měl zálusk už minutu poté, co se s nimi YPO na Chmagu pochlubil. :-(. Takže až je budeš chtít prodávat, tak pošli SZ, a máš je prodané :-)
Onisan Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Sice mi tenhle typ hodinek moc nesedí, nějak mi prostě neimponuje tak jako B-Uhren, ale koupil jsem je jednak proto, že doplňují"dobovou" sbírku a jednak, že jehodlám nosit na volné dny jako například k vodě, na plavání a podobně... prostě tam kde je mi líto všech B-Uhren. Do dnes jsem měl na outdoor svoje první Laco-Luftwaffe Přeci jenom je to limika a tak mi jich bylo líto. Teď je na to Precista
Vit Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Připojuji foto na ruce, v životě bych neřekl jak je težké fotit jednou rukou druhou s hodinkami,jestli se Vám nebudou líbit chyba není v hodinkách ani v aparátu, ale v mé nezkušenosti /Akty se asi fotí lépe/ Moc hezké. Ten 3D ciferník je super.
Qvido Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Na sirku 37mm bez korunky, 50mm na vysku vc. nozicek a 10mm tluste. Nezda se to, ale na ruce vypadaji vetsi, nez Brajtle s prumerem 41mm. Tývado ! Super obchod, gratulace veliká !
boo-beek Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Tím chci říct, že jsem na ně měl zálusk už minutu poté, co se s nimi YPO na Chmagu pochlubil. :-(. Takže až je budeš chtít prodávat, tak pošli SZ, a máš je prodané :-) Hmmm... ja jsem asi pred dvema tydny i premyslel o tom, ze bych Ypovi predbezne napsal, at se ozve, az se jich bude chtit zbavit. Pak jsem si rikal, ze na to kaslu, ze budu delat, ze verim v Ypovo umoudreni... Onion mi je vyfoukl asi o pul hodiny
Onisan Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) a to přitom není tenhle typ hodinek moje srdcovka Vzal jsem je hlavně kvůli jejich voděodolnosti (budu je mít na prázdniny k vodě) a hodí se mi do portfolia...vlastně se přes ně můžu dostat k hodinkám spojenců ... Italové začali na straně kde se používaly B-Uhren a zkončili u konkurence (jako i v I.WW ) ... takže to můžu pojmout jako takový "přechodový" model Jinak jsou velmi pěkně udělané (precisně ) ale tenhle typ hodinek se mi při pohledu kolmo na číselník nijak nelíbí (především ten použitý font číslic - přijde mi takový dětský, nedotažený , jako by to dělalo dítě nebo Ital ) .. ale je pravda, že v denním svitu když se dívám na číselník pod úhlem tak to sklíčko, ručky a sendvičový číselník, vypadají moc hezky.... Upraveno 13. června 2008 uživatelem Onion
Vit Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 a to přitom není tenhle typ hodinek moje srdcovka Vzal jsem je hlavně kvůli jejich voděodolnosti (budu je mít na prázdniny k vodě) a hodí se mi do portfolia...vlastně se přes ně můžu dostat k hodinkám spojenců ... Italové začali na straně kde se používaly B-Uhren a zkončili u konkurence (jako i v I.WW ) ... takže to můžu pojmout jako takový "přechodový" model Jinak jsou velmi pěkně udělané (precisně ) ale tenhle typ hodinek se mi při pohledu kolmo na číselník nijak nelíbí (především ten použitý font číslic - přijde mi takový dětský, nedotažený , jako by to dělalo dítě nebo Ital ) .. ale je pravda, že v denním svitu když se dívám na číselník pod úhlem tak to sklíčko, ručky a sendvičový číselník, vypadají moc hezky.... Jaké jsou ve srovnání s Dievas Kampfschwimmer?
Gilius Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Tak mně se také dnes zadařilo...PRIM SPORT II automat......úplně nové....neotevíral jsem je(kvůli záruce),ale hodinář,co mi je prodával,mne ubezpečoval,že uvnitř není Miyota,ale srdíčko je PRIMácké.....no...mám z nich radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vor Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 ....neotevíral jsem je(kvůli záruce),ale hodinář,co mi je prodával,mne ubezpečoval,že uvnitř není Miyota,ale srdíčko je PRIMácké..... Tomu bych moc nevěřil. Nech si je odborně ( bez poškrábání) otevřít a uvidíš.
Viktor Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Ani je nemusíš otvírat, Miyota má jiný rychlý přetáčení datumu. Takže povytáhni korunku do první pozice, začni s ní otáčet a při každý změně data zašeptej Mijota ...
Gilius Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Takže povytáhni korunku do první pozice, začni s ní otáčet a při každý změně data zašeptej Mijota ... Pokud vytáhnu korunku do první pozice a otáčím,tak to nic nedělá(datum přetáčejí jako Sporty II,co mám doma). Já se ptal hodináře,než mi šel zkracovat tah.....a to,že je uvnitř PRIM,mi poudal až potom,co mi je donesl.Je možné,že je otevíral..... Automaty s Miyotou jsem viděl za 1920 kč. Tyhle mne přišly na 2700 kč.......
Onisan Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Jaké jsou ve srovnání s Dievas Kampfschwimmer? To by bylo na delší povídání. Ten rozdíl tam je a je velký. Dievas Kamfschwimmer jsou větší a robusnější hodinky. Jejich číselník (california dial) mi řijde víc zajímavější (designově), vypadají víc retro. Dievas vypadá jako že si je sundal dědečkovi z ruky, Precista působí dojmem před hodinou vyrobených hodinek... Precista je jemnější, jako by se hrálo víc s detailem. Prostě: Dievas působí tak, že když bys neználkovi tvrdil, že to jsou původní, válečné originály, tak by ti určitě uvěřil, z Precisty kouká současnost. Svoje hraje i řemen který je u Dievas o šířce 26 mm. Na Precistě se mi víc líbí ta diamantová korunka, je větší a jemněji propracovaná (vlastně se mi ta korunka na Precistách asi líbí z celých hodinek nejvíce ... je to prostě onioncrown ) Upraveno 13. června 2008 uživatelem Onion
Cyber Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 a to přitom není tenhle typ hodinek moje srdcovka Vzal jsem je hlavně kvůli jejich voděodolnosti (budu je mít na prázdniny k vodě) a hodí se mi do portfolia...vlastně se přes ně můžu dostat k hodinkám spojenců ... Italové začali na straně kde se používaly B-Uhren a zkončili u konkurence (jako i v I.WW ) ... takže to můžu pojmout jako takový "přechodový" model Jinak jsou velmi pěkně udělané (precisně ) ale tenhle typ hodinek se mi při pohledu kolmo na číselník nijak nelíbí (především ten použitý font číslic - přijde mi takový dětský, nedotažený , jako by to dělalo dítě nebo Ital ) .. ale je pravda, že v denním svitu když se dívám na číselník pod úhlem tak to sklíčko, ručky a sendvičový číselník, vypadají moc hezky.... Italové jsou už od dob renesance vnímáni celosvětově za leadry v oblasti designu, dříve se tomu tak samozřejmě neříkalo, ale prostě vkus a styl mají, to jim nemůže nikdo upřít. Takže výtvory dítěte a Itala bych asi zařadil pokaždé jinam. Ale to jen tak na okraj. Prostě jsi mě jen přesvědčil, že nebudu čekat až je někdo bude prodávat, a projdu si anabází objednání, zaplacení kartou, čekání, a cestovaní na poštu, sám. Je to opruz, který podstupuju vrcholně nerad, ale tyhle Precisty prostě musím mít. Pokud ale nedorazí za čtvrt roku. To bych je obratem nabídnul dál. :-( Neumím čekat na hračku čtvrt roku, a obdivuji všechny, kteří to dokážou.
Viktor Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Pokud vytáhnu korunku do první pozice a otáčím,tak to nic nedělá(datum přetáčejí jako Sporty II,co mám doma). Má ta korunka dvě pozice nebo jen jednu? U Miyoty se datum se překlápí otáčením korunky zpět v první pozici. Pokud tam je autostrojek Prim, tak máš nějakej unikát, já tyhle Primky měl a byla v nich Miyota...
vor Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Má ta korunka dvě pozice nebo jen jednu? U Miyoty se datum se překlápí otáčením korunky zpět v první pozici. Pokud tam je autostrojek Prim, tak máš nějakej unikát, já tyhle Primky měl a byla v nich Miyota... Já jsem je taky teda ještě neviděl s prim automatem. Jestli třeba nejsou předělaný??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se